🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 370
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 675
Не знам за тях сега като се гледат, ама на мен ми става неудобно като ги гледам. Все едно гледам някакъв български сериал с зле играещи актьори.

# 676
И аз забелязах, че Венета има много хубава кожа. Дали пък не е от виното Laughing
А иначе смятам, че тя си поддържа позата на лаладжийка, и е наистина тип Софка - малко простовата, но незлоблива и неконфликтна.

Марта създава впечатление, че не е превъзмогнала наистина бившия, а не за цивилизовани отношения както си мисли може би.

# 677
  • София
Само на мен ли не ми харесва много Марта. Има хубаво тяло, но нещо в лице... И какви смешни разговори водят с ергена.
И Дениз, и Александра се изложиха. Александра като психоложка би трябвало да знае как да се справи с агресивен човек като Дениз.
На Зори зъбите са ужасни

# 678
  • София
Ергенът ми е много премерен, не се отпуска изобщо

# 679
Да, описа го подробно 80 % от разговора за мъжа й
Има силиконки определено
Роклята й бе много хубава
Обаче голям носляга, не злобея
Виктор опасни пози заема , подбира се и гледа секси, уж много му е интересно

# 680
Марта и Виктор ми изглеждат като хора, които биха станали много добри приятели. Тя определено е имала стабилен мъж, семейство и и още го обича.

# 681
Марта все още е влюбена в бившия си, но й се живее и ако може ще е с него, а ще си излиза като необвързана и ще навакса бройките.

# 682
Тя говори за бившия, защото той я пита за това. Явно нямат теми за разговор

# 683
  • София
Така е казал психологът на предаването - ти ще я питаш, а ти ще отговаряш и е дал списък с въпроси. Все пак, мисля, че на него му шепнат в слушалката всеки път.
Тя звучи като типичен пример за девойче, което навремето е намерило чичко, който я е покровителствал.

# 684
Марта не спря да говори за бившия си, че чак и мъжа ми го нарече, макар и по погрешка. Едно нещо не го попита Виктор. Аз, ако съм на такава среща, ще ми е първа и последна. Хубава е, но ми е някак грубовата като маниери, стойка и начин на говорене. Няма финес и нежност в нея.

# 685
Тази Марта май още обича бившия си мъж. Не спря да го хвали.

# 686
Хм, хубаво е човек да е открит, ама чак толкоз хвалби на бившия на първа среща…

# 687
  • Terra incognita
Роклята? Wtf? Комбинезон.

# 688
Оле, тая Благовеста много зле изглежда, кога стана така. Преди години беше апетитна хапка, сега е Hushed .

Плеймейт ама пенсионирана вече.

В интернет упорито се говори че Капитонова ще е победителката. Дано неееееее.

# 689
Направо ме досрамя от Марта 😁
Излязла е на романтична среща,а бръщолеви постоянно за бившия
Ужас

Общи условия

Активация на акаунт