🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 80 842
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 915
Те и момите не са от там дефакто, ама така изглеждат. Същото и за роклите. Много важно, че са от известен дизайнер.

# 916
Които гледаме и други сезони на Ергенът, няма как да не правим сравнение.
И сравнението не е в полза на нашия, за което не е виновна никоя съфорумка или държава.
Просто това сме си ние и можем да се сърдим единствено на себе си.
Между другото това как изглеждат участничките може да се дължи и на начина на снимане.
Камерите, операторите и осветлението играят голяма роля в такъв тип предаване.

# 917
  • Sofia
Кой е този световно /не/известен Бг дизайнер?
Подозирам,че Зоркината рокля е майсторил 🦹🏻♀🦇🤔

Който е гледал в други страни това предаване-...ще има ли някакви интересни съревнования м/у момите?Нещо с готвене,градинарство,спортни игри,мисловни задачки...куиз

Беше много измислен,фалшив и нелеп “скандала”в локвата...

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:07 от Doli

# 918
  • София
Зорница има знанията но няма интелигентност. Държи се като идиот.
Интересна ми е балерината, не можах да я видя.

# 919
Зорница ако беше интелигентна, нямаше да пуска клипове тип "Джорджано".

# 920
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Stoyan Radichev
негова е роклята на Дениз Хайрула от първи епизод, една червена такава

# 921
Жалкото е, че скандала в басейна го наблюдавам на живо поне по веднъж на всяка спа или морска почивка. Винаги има по някой недоволен, че е напръскан. Ами водата е за това - да се намокриш, да се забавляваш. Който си пази лепилото на миглите и екстеншъните да си сЕди домА у ваната.
Иначе да - напълно нелеп е скандала, но това ни е битиети напоследък - злоба, егоизъм, агресия по смешни поводи.
Виж наддумвнето си беше като от детската градина. 😀

# 922
Дениз ми опротивя още повече. Да кажеш на някой, че е психопат, щото те е намокрил докато си във водата.. . Май ти си психопата. Много злоба лъхна от нея, дано излезе бързо бързо. Видях, че сте коментирали колко е плоска, аз чак снощи видях с банския. Аз имам малко повече пълнеж от нея, ама нямам такова самочувствие 😁
Зорница ми е особена, но предпочитам да общувам с нея, ако трябва да избирам, вместо злобара де Вил.
Бонбонова пък ми е доста лабилна за плеймейт. Жена, която я снимат гола и е имала вземане даване с ХХХ мъже, да реве и трепери постоянно за нещо си, ми е много странно.
Марта наистина беше повяхнала снощи, не ми е й интересна...
В общи линии малко момичета са ми симпатични, но те не се изявяват и чакам да видя по нещо повече от тях.

# 923

много хххх и това с 2 пръста чело, не пращи от интелект

# 924
Относно Александра искам да си кажа, че работя в тази сфера и повечето психолози имат огромни личностни проблеми. Аз затова им нямам доверие като знам личните им драми. Не, мерси 😀
А тези, които гледате чуждите формати, да ви питам нямат ли задачи и състезания тези момичета? Цялото предаване ли ще е пльос в басейна и на шезлонга, и махленски караници за битивизми? Щото ако всяка вечер гледаме едно и също, и как води всяка на среща, разменят реплики тип лексикон.. На мен ще ми писне много бързо. Надявам се да има някакво разнообразие.

# 925
Венета има интонацията и маниера на Джулката.
Мен на Софи Маринова ми бие.
Сега видях, че и други са го писали, ама не мога да ви насмогна да чета.
Повечето много елементарни като изказ, не могат да водят разговор. Едни заучени фрази, ергининЯ и той застинал в една поза да ги гледа с обожание, направо сапунка все едно гледам.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:25 от DayInMay

# 926
От вчерашния епизод си затвърдих мнението, че една голяма част от участничките са по-хубави без тежкия грим. На първо четене Благовеста, Ева, Людмила, Вики - студентката, Карина и донякъде Деница изглеждат доста по-добре без грим. Одобено Благовеста се оказа голяма сладурана, когато е съвсем натурална. Александра и Венета са сред най-красивите, според мен, но фаворит ми е Марта. Красива е и много младее, а е най-възрастната.

На церемонията вечерта почти всички изглеждаха покъртително зле. Гримът им беше от зле по-зле. Чудя се как нямат стилист, който да им помага. Цветни сенки с брокат са присъщи на тийнейджърки, които тепърва откриват грима, а не за зрели жени. Деница, пък, с тези черни сенки приличаше на баба Яга и беше качила допълнителни 10 години от и без това състарения си вид.

Сега относно поведението им. Марта прекали с приказките си за бившия. Личи си, че го обича още. Виктор, според мен, ще де отдръпне, както би направил всеки нормален мъж, когато му кажат, че бившия трябва да го одобри. Пък и е сигурно, че след като Марта си поживее малко, ще се събере с мъжа си. Дениз е най-обикновено просто момиче, нито е красива, нито знае как да се държи. Доста се изложи със скандала край басейна. Габриела е доста селска пръчка и добре си паснаха двете. Венета и Зорница са куку, но са ми забавни. Определено разведряват обстановката. Бонбонова е някаква драма куин. Определено е емоционално нестабилна. Людмила е доста нагла и много грубо се държас Бонбонова по повод целувката, която е получила. Виктория Капитонова е много лукава и изобщо не ми допада. Вики - студентката ми е сладка и се надявам Виктор да я покани на среща за да се отпусне малко.

И накрая за Виктор - ужасно ме дразни, че говори заучено и се държи режисирано. До момента изобщо не сме видели естественото му държание. Дано в следващите епизоди да свали тази маска.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 09:33 от Анонимен

# 927
Гримът наистина е ужасен, а Виктор снощи май направи комплимент на Бонбонова, че гримът се съчетавал много добре с роклята и бижутата. Аз точно нейния грим най не харесах, какво беше това убийствено зелено на очите не знам, гримьорът хич го няма нещо.

# 928
  • Viena
Един басейн разлика....

# 929
  • SF
Тя идеята на формата е Ергенът чрез разговори и флирт да си намери съпруга и майка на децата си, да се влюби.
Ако девойките се състезават в теглене на въже например и има спечелили и загубили, това как точно ще ги остави в сърцето на Ергенът. Според концепцията на предаването, тези състезания са изишни.
Може да ги накарат да му приготвят салата, десерт, да му подредят дрехите, за да се види коя каква домакиня е, но първо, ние ще умрем от скука да гледаме как 15 жени приготвят почти еднакви салати с авокадо, рукола и чери домати. А и тежките коктейлни рокли, количетва хайлайтър и мигли някак не се връзват с визията на чевръстата домакиня. Освен това е малко сесистко да представят съвременната млада жена с куп дипломи и сертификати като домакиня, опъваща чаршафи и сгъваща чорапите на мъжа си.

Малко съм разочарована от луксозната вила - част от някакъв квартал със съседи.

Общи условия

Активация на акаунт