🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #2

• 81 382
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 945
Единственното , което ще кажа е че повечето момичета определено не могат да се изразяват правилно. Липса на речников запас, притеснение или нещо друго...незнам, но са като глупави кокошки, наобиколили петел!
Чесно, чудя се дали да продължавам да го гледам.

# 946
И аз много се надявам да има разнообразие в епизодите, както и да ги видим в по-непринудена обстановка. Засега съм разочарована от първите два епизода. Очаквах, че ще е повече риалити, т.е. ще снимат ежедневието и обикновените им разговори, когато всеки ще е най-естествен. Вместо това повече от половината време досега излъчваха някаква нелепа борба за внимание по време на безумни коктейли с бални рокли и нелеп грим. Също наистина би било хубави да им дават някакви задачи, не толкова с цел състезание, а просто за да покажат нещо от себе си и Виктор да ги опознае по-добре. Но ако остане в този вид, не виждам какво толкова ще излъчват. То ще е едно и също всеки епизод.

# 947
Някой горе беше написал, че го дразни как говори Виктор. Направо ме подърква и мен, все едно се снима я български сериал, много изкуствено и натрюфено, много паузи и съспенс.  Най- много си личеше на срещата с Марта, през другото време поуспяват да го изкарат от образ.

# 948
Относно Александра искам да си кажа, че работя в тази сфера и повечето психолози имат огромни личностни проблеми. Аз затова им нямам доверие като знам личните им драми. Не, мерси 😀

Да си чувствителен и да не криеш чувствата си е признак на здрава психика, а не обратното
И да, личните проблеми обикновено влияят при избора на тези професии- тези с болни родители или роднини- към медицина, онези с интерес към самоанализ- към анализа

Но само хора, които не се притесняват от чувствата си, могат да помогна на други
и само такива минали през проблем, могат да помогнат на друг

Хора без проблеми или с подтисната ччувствителност или твърди и безпардонни не биха могли да бъдат добри психолози или аналитици
С това изобщо не мога да се съглася. Можеш да имаш нормален живот и пак да си емоционално интелигентен.
Дори смятам, че личните проблеми и изградените механизми за справяне могат да изкривят компетентната помощ на другите.
Все едно да кажем, че който не е бил опериран не може да бъде добър хирург.
По нашите географски ширини, както доста други неща и за психологията има твърде неправилна представа. Идва от множеството нищонеправещи млади дами на новото време, за които тази специалност се струва най-лесния начин да прикриват битието си на държанки. И разбира се университетите им вземат парите за съответното обучение.

С твърдението "Да си чувствителен и да не криеш чувствата си" също не съм съгласна. Двете са различни неща и едното не изключва другото. Да не говорим, че в интерес на по-добрия обществен климат е да не изразяваме първосигнално и публично чувствата си.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 10:14 от dariVale

# 949
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Добре, ще го кажа така, всеки има проблеми, но ако не си достатъчно чувствителен и осъзнат да говориш за тях, не те бива за психолог

# 950
  • Terra incognita
А един психолог или най- малкото интелигентен човек, на забележка да не плиска, дали би отговорил като Александра? Не помня точнотр думи, но беше в стил " ще правя каквото си искам".

# 951
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Би отговорил като всеки друг, според възпитанието си или импулса.

# 952
Всичко е много режисирано и изкуствено. Иначе се забавлявам. То друго няма.

# 953

Сега се сетих Зорница на кого ми прилича. На Дракула от "Хотел Трансилвания"

# 954
  • Terra incognita
Вероника в Тази сутрин с вечерна рокля.

# 955
Струва ми се, че е притеснена или просто се затруднява да върже две изречения, не знам.
Иначе Виктор бил виновен, защото не я поканил, не я разбрал.

# 956
Чак и сълза ли пусна накрая?
Даааа, а нейният поглед?!?! Ах, нейния поглед...Индийските сериали пасти да ядат Simple Smile Каквото и да ми говорите туй не може да се режисира...Жената претърпя тежък момент на раздяла Simple Smile

Ами мъка си е. Всеки иска да остане максимално дълго на безплатна, луксозна почивка включваща разходки с яхта и обилно количество храна, и алкохо. Да не мислите, че за него ревна дамата, дето две приказки не си е разменила с него.

# 957
Малко впечатления от вчерашния епизод - очаквано Марта беше поканена на първа среща. Тя обаче ми олекна сериозно и като визия, и като поведение. Чудя се като е имала толкова много свободно време, била е толкова млада и с желание е ходила по площадките защо не е родила още две-три деца. Тогава тази история, че реално толкова години нищо не е работила, щеше да бъде по-разбираема.

Зорница е образ. Интересна ми е и се надявам да се задържи повече. Останалите кандидатки не я считат като конкуренция и затова са сравнително благосклонни и мили към нея. Чудя се кога ще започне да ги дразни обаче. Искам повече романтични срещи между нея и Виктор, всъщност той дори и да не я харесва като външност, според мен я намира поне за интересен събеседник. Те двамата определено могат да останат приятели и след шоуто. Зорница ми е също една от най-позитивните участнички във формата, поне за сега.

Дениз явно вижда голяма конкуренция в Александра и затова я захапа по този начин. Александра много лесно се подаде. За психолог с разни там дипломи Grinning

Вчера най-красива и нежна ми беше високото Вики. А Зорница имаше голяма конкуренция в нейната си категория.

За Венета сте изписали много. Харесва ми, забавна е, дано да се задържи по-дълго Grinning Тя беше единствената, която си позволи да изкоментира прическата му Grinning

# 958
Аз тази Вероника като я видях докато влизаше, си казвам "ето една симпатична" и тя прас - шпагат Laughing

# 959
  • София
Аз имам чувството, че някои са имали различни представи за това предаване или за живота и мъжете като цяло. Явно досега са впечатлявали с фриволно поведение и в момента не знаят какво да правят. Чак и уроци от Зорница по обноски..
За сценката на басейна ми е невероятно да го кажа, но като че ли приемам повече реакцията на Дениз, без обидите за стара мома и тн. Александра наистина постъпи глупаво и показа леко истерична страна. Никой не обича да го пръскат.

Общи условия

Активация на акаунт