За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 101

• 24 781
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,исписан ми е за 7г. Азатрил 200,а за бебе на 10 м. Азатрил 100,в аптеката ги няма и ми дсдоха Сумамед 100 и Сумамед 200,като казаха, че е същото. Та да попитам така ли е?
На мен ми изглеждат сходни но е трябвало да се свържете с вашия лекар или педиатър за да се консултираш .
7 години ли ще го пиеш.
А бебето.

# 691
Питай доктора, който го е изписал дали може да го замениш.

# 692
Моето бебче има 3 зъбчета и 2 пробили. От известно време мия със силиконов накрайник и паста. Не изплаквам, няма как. Мокря му устата само.
За зачервените бузки, ако има грапавина е дерматит. Трябва да овлажните с кремче и да не е прекалено топло в стаята. Също така не му обличайте плетени блузи даже и да са от бебешка прежда.

# 693
  • София
Децата са две, на 7 години и 10 месеца, чети малко.
Азитромицин е активната съставка и на двата аб.

# 694
Вероятно трябва да се обадя, защото сигурно се дозира по различен начин

# 695
  • София
Свържете се, но едва ли има голяма разлика в дозировката на кг тегло.
А защо точно това е изписано.?

# 696
Щом активната съставка е една и съща няма проблем. Вижте само дозировката, на мен в аптеката също за ми заменяли Азатрил с някакъв друг АБ, но когато са същите мг.  и дозата остава същата.

# 697
За баби и дядовци не си и помислям, от разстояние бабче, бабче, а нямам помощ и за смяна на един памперс. Сама си гледам бебка , за съжаление с биологичният и баща се разделихме. Хубав ден мамчета!!

# 698
  • Пловдив
Момичета,исписан ми е за 7г. Азатрил 200,а за бебе на 10 м. Азатрил 100,в аптеката ги няма и ми дсдоха Сумамед 100 и Сумамед 200,като казаха, че е същото. Та да попитам така ли е?
На мен ми изглеждат сходни но е трябвало да се свържете с вашия лекар или педиатър за да се консултираш .
7 години ли ще го пиеш.
А бебето.
JoyJoy 7 години ще пие.

# 699
7 години колко му е 😆😆

# 700
  • София
Тъкмо ще дръпне  10 месечното😂

# 701
Ама много я обичам тази тема. 😄

# 702
За баби и дядовци не си и помислям, от разстояние бабче, бабче, а нямам помощ и за смяна на един памперс. Сама си гледам бебка , за съжаление с биологичният и баща се разделихме. Хубав ден мамчета!!
И аз така, изцяло за всичко сама се оправям. Бабите и да искат да помогнат, не могат, защото не са в състояние вече. Един памперс никой не е сменил, но това е положението.

# 703
Свържете се, но едва ли има голяма разлика в дозировката на кг тегло.
А защо точно това е изписано.?
Упорита кашлица и много сополи 😬+ никнещи зъби

# 704
Има и баби, та даже и свекърви,които правят много, помагат много, не се бъркат и са златни, и да, това не е майтап, просто са рядкост, но има...
Азатрил и Сумамед са на различни фирми, да, както са писали по-горе.

Още щом станаха 2 зъбчета с допираща се повърхност почнах с напръстник и паста, тогава ползвах сплат, взех от дм с напръстника комплект т.като не открих на ненедент.После минах на четка,че ме хапеше, паста на сплат или на ненедент, не изплаквам, четка на кикабу или на дм тяхната фирма, то вече си ги мие сама де, аз помагам ако е нужно.

Общи условия

Активация на акаунт