Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 086
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Честит прекрасен резултат на milenahot, много здраве и успешен краен пухкав финал. Kactus аз ти казах моето мнение за пикливите, така че не се отчайвай, а си изчакай кръвния.

# 136
Привет, момичета днешните резултати ми са следните:Чхг -49.34,progesteron-62 (9 ти ден след трансфер) Simple Smile Добре, ли се развиват нещата според вас?

# 137
Честито Миленка! Пожелавам ти прекрасна и безпроблемна бременност!
 Кактусче стискам палци уринарния да не е отчел правилно!
Мария твоя резултат ми изглежда много добре! Пусни след 48ч пак 🙏🏼
На мен днес ми е 6ти ден след трансфера. Започнах ударно с инжекциите Пролутекс макар да ми се струва вече късно, но надеждата умира последна 🙏🏼 Адски е болезнена тази инжекция … направо нз как ще издържа да си бия по 2 на ден…

# 138
Момичета, днес трябваше да е трансфера ми на един останал 5дневен...Сутринта ми се обадиха да не идвам. Това ми бе 3ти опит. Има ли тема инвитро на естествен цикъл, защото това мисля да започвам. Моля, ако някой я намира да ми прати линк ♡

# 139
Честито Миленка! Пожелавам ти прекрасна и безпроблемна бременност!
 Кактусче стискам палци уринарния да не е отчел правилно!
Мария твоя резултат ми изглежда много добре! Пусни след 48ч пак 🙏🏼
На мен днес ми е 6ти ден след трансфера. Започнах ударно с инжекциите Пролутекс макар да ми се струва вече късно, но надеждата умира последна 🙏🏼 Адски е болезнена тази инжекция … направо нз как ще издържа да си бия по 2 на ден…

Здравейте, адски е болезнена. Поставям я и аз два пъти на ден, след ЗЕТ съм. При мен има и едно подуване около мястото на боцкането, и не може да се докосне чак от болката.

# 140
Добро утро, момичета и честит празник от мен! За мен дъъъългото чакане приключи неуспешно за съжаление. 9 ден от трансфер на два 3 дневни ембриона резултат 0,64. Има ли, няма ли имплантация не зная, но и няма значение за мен. Засега това и успехи на всички чакащи! Heart

# 141

Момичета някой забременял успешно с такава стойност 8 ден съм 🙁 от трансфер на 5 дневни. Отчаяна съм , а така се бях зарадвала .

# 142
според указанието отстрани при стойнотси 5-25 пише "съмнителен за бременност" да се повтори след 2 дни

т.е. трябва да го повториш след 2 дни Thinking

# 143

Пуснете след 48 часа още едно, за да видите накъде отиват нещата. Нерядко ЧХГ-то "дръпва" мощно дори и при по-ниска първоначална стойност. Тази стойност си означава имплантация, така или иначе - не се тревожете, а го проследите отново.

Момичета някой забременял успешно с такава стойност 8 ден съм 🙁 от трансфер на 5 дневни. Отчаяна съм , а така се бях зарадвала .

# 144
Да със сигурност ще го повторя благодаря , но..

# 145

Аз успях, и то до финал, с резултат 31.92 на 10-ти ден на 5-дневен ембрион, в същите мерни единици ми беше резултатът. Успех, няма да се отчайвате! Simple Smile

# 146
Много много много благодаря , дано и аз ,стискайте ми палци !

# 147
Здравейте, с наближаването на зет страховете и съмненията ми се засилват след биохимичната бременност от свежия първи трансфер. Изчетох всички коментари в групата за ПИД( предимплантационна диагностика на ембрионите). Докторът ми е по-скоро против. Прочетох много мнения за и против. И тук не е еднозначно. И все пак...Не се ли чувствате странно с трансферирането на ембриони на принцип "руска рулетка"? Зачетох се, че при резултатите от ПИД често се виждат сериозни аномалии при ембриона, които не са съвместими с живота и подобен трансфер е безмислен. Чудя се дали все пак ползите от ПИД не надвишават рисковете...

# 148
Здравейте, с наближаването на зет страховете и съмненията ми се засилват след биохимичната бременност от свежия първи трансфер. Изчетох всички коментари в групата за ПИД( предимплантационна диагностика на ембрионите). Докторът ми е по-скоро против. Прочетох много мнения за и против. И тук не е еднозначно. И все пак...Не се ли чувствате странно с трансферирането на ембриони на принцип "руска рулетка"? Зачетох се, че при резултатите от ПИД често се виждат сериозни аномалии при ембриона, които не са съвместими с живота и подобен трансфер е безмислен. Чудя се дали все пак ползите от ПИД не надвишават рисковете...
И аз четох за ПИД, но реших да не правя, а да се доверя на естествения подбор. Струва ми се, че при организъм, съставен само от няколко клетки, рискът да се увреди по време на ПИД не е малък, имайки ипредвид, че в БГ не са особени "светила" в ембриологията. Клиниките по репродуктивна медицина при нас нямат тясно специализирани ембриоложки центрове, а там, където има, ги има основно заради портфолиото, но лично аз не смея да се доверя. Не слагам всички под един знаменател, разбира се, но за себе си приех, че по-скоро бих преживяла неуспешен трансфер пред риска при ПИД да се увреди ембрионът.

# 149
Днес бях на преглед в Турция. Докторът категорично препоръчва ПИД за моя случай - предишно забременяване с кухо яйце и вече възраст 40г. Мисля да се доверя, а и тук са доста напред с ембриологията. Само да имаме ембриончета до 5 ден живот и здраве!

Общи условия

Активация на акаунт