Пъзели - 38

• 25 668
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Ее, чудесен избор, само ме е яд, че няма да мога да участвам, тъкмо вчера го отворих 😄 Много е приятен 😊 Мона Лиза, ти нареди ли го? Моят има малко дефекти по парчетата.
А това с имитацията е много неприятно 😕

# 466
  • София, България
Ее, чудесен избор, само ме е яд, че няма да мога да участвам, тъкмо вчера го отворих 😄 Много е приятен 😊 Мона Лиза, ти нареди ли го? Моят има малко дефекти по парчетата.
А това с имитацията е много неприятно 😕
Аз даже не мога да се сърдя, сигурно е писало някъде, но ще ми е като обеца на ухото.
Още не съм наредила оригамито, току що отворих пакета. Ще свърша тортите на Корнър, после оригамито и го пускам

# 467
  • София
Мона Лиза, аз съм желаещ, но не мога да отворя файла. Би ли ме записала и ме комбинирай както прецениш. (Сега дали се учи транспортна задача в икономическите ВУЗ, по мое време що задачи изрешавахме Grinning)

Ще те запиша, моля някой да каже само дали се отваря файла и дали може да се пише вътре.

Отварям, но е бял лист и не може да се пише.
И аз се записвам Simple Smile

# 468
  • Варна
Ще пропусна оригамито. Равенсбургер са ми слабост, но картинката не е точно моята.

# 469
Да ви покажа на какво се наслаждавах последните дни: Dungeons & Dragons The Rise of Tiamat, 1000 парчета. Участвала съм само в две кампании DnD, но едната беше свързана с Тиамат. Щом видях пъзела, беше светкавично поръчан и нареден Simple Smile
Скрит текст:
Авторът на изображението е Michael Komarck. Занимателна уикипедия: Тиамат е могъщо страховито божество, кралица на злите дракони. Има пет глави, всяка с различните цветове и способности на злите дракони. Човешката фигура долу вдясно е на култист.

И един бърз за разпускане - Art Puzzle, "Езерото Близнака", 200 парчета:

# 470
Може ли и мен да запишете за оригамито Heart Eyes

# 471
# 472
  • гр. София
Вече се вижда.

# 473
И аз се записах успешно, но не вярвам, че има още някой от Севлиево,така че може да съм последна, не е проблем Blush

# 474
Наредих го! Крайният резултат е красив, но се радвам, че нямам друг с хиляда мини части. Не е моето.

# 475
Очите ми останаха в драконите.... Ще си поръчам и аз един

# 476
  • София
И аз успях да се запиша. Благодаря.

# 477
Мона Лиза и аз успях да се запиша за новия пъзел Smiley

# 478
  • София, България
Аз пък си много горда, че успях да се преборя с този google docs.
Все по-хубави ми се струват разни пъзели на Eurographics в озон, добре че не е някоя любима марка, че щях да съм се поддала.

Vox, това е било адската работа с тези риби. Joy

# 479
  • София
Гледам, че Весето се е записала между мен и anita7, а с нея сме съседки през една поляна... Мона Лиза, може ли да преместиш Весето преди мен, за да стане: Весе, Тони, Ани; и да е по-лесно с предаването?

Аз рибите се правя, че не ги виждам, такава мъка и на картинка ми е много Grinning

Общи условия

Активация на акаунт