На море в Гърция 2022 - I

• 83 837
  • 762
  •   1
Отговори
# 360
[/quote/] Еми ето снимки на Nea Iraklitsa плажа. Ще оставя хората да преценят дали е окей или не.
Това е през мез август. Аз не мога да намеря кусур на този плаж. Не знам Вие как намерихте.
[/quote/]
Благодаря за хубавите снимки! Добавих още един плаж към списъка с плажове на които кракът ми няма да стъпи. Този ужас го няма дори в Приморско и Китен. Пред този плаж, плажът на Керамоти е като плаж на необитаем остров.

# 361
Е след известния бийч бар Сахара има още поне 2 км  пясък. И преди него още поне километър.

https://goo.gl/maps/S1xXoPFfxWAEok1C6

https://goo.gl/maps/DGU9auQ67gWWXMvU9

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:32 от Fancy

# 362
  • София
Може ли да ми препоръчате хубави таверни в района на Неа Муденя.
Запазихме си в Дионисиос един апартамент и ще обикаляме, предполагам, че в малките селца още няма да има отворени таверни /за периода около Великден /, затова търся нещо в по оживените места, а най- близо ни е неа Муденя, май Thinking

# 363
Много ми е странно как някои хора влизат с бутонките, при положение, че искат съвет. Тя затова темата е дръпнала с 3 страници след това.

Щом пренаселеността няма значение, аз препоръчвам и Ставрос, като мисля, че отговаря на всички изисквания - има нелош плаж на пешеходно разстояние, достатъчно таверни и магазинчета. Не е далеч от София, май беше около 4,5 часа.  

Скрит текст:

# 364
  • Бургас
Вчера открихме летния сезон на Тасос. Опънахме чадърите и столовете на Ормос Принос . Обиколихме още два плажа преди този, но тук ни се стори тихо и закрито и с гледка към Кавала .
Два часа и половина поспортувахме и се излежавахме на припек, хванахме първия тен 😄.

Водата поносимо студена, за мен до колената ставаше, но не и да се намокря цялата. Мъжа ми каза, че на Петани на Кефалония 2020 като бяхме водата била с градус два по топла от тази, и там цялата смъртна дружина беше във морето с едни огромни вълни без мен разбира се 😂

# 365
Относно Ставрос + 1. На мен също ми хареса много там и имаше менюта дори на български в повечето заведения.

# 366
С уточнението, че на Ставрос хубавият плаж също е в периферията на града, в посока Олимпиада.

# 367
  • София
Мая, закъснявате, тази година първата ми баня бе през февруари.

# 368
  • Бургас
ААА аз не съм от студенокръвните змии, Змиичке. Виждаш как сме опаковани и само краката до колената намокрихме 😂.

# 369
Цоп и аз в темата, че от тази за Бг ме изгониха. Не търпят да им се казва, че в Гърция почивката е по-хубава, а цената не е много по-висока за сметка на чудесната почивка, спокойствие и плажове.
Ще почиваме в Солополи тази година. Някой с отзиви?!?

# 370
  • Сф
Цоп и аз в темата, че от тази за Бг ме изгониха. Не търпят да им се казва, че в Гърция почивката е по-хубава, а цената не е много по-висока за сметка на чудесната почивка, спокойствие и плажове.
Ще почиваме в Солополи тази година. Някой с отзиви?!?
Забави се 🤣
И аз с въпрос. Къде около Солун за Великден в духа на Великден и чевермета

# 371
Що бре?!? Веднага дотърчах! Grin

# 372
Някой питаше за автобус от София до Кавала. Слагам линк на това, което намерих. Не знам актуално ли е.
https://www.virail.bg/sofiya-kavala/2022-04-10?t=bus&c=BGN

# 373
Благодаря ти, djovana. В крайна сметка намерихме опция и сме в Кавала вече Hug

# 374
Аа, викаш, навреме се включих 🤣

Общи условия

Активация на акаунт