На море в Гърция 2022 - I

• 83 629
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,може ли да ми препоръчате място в Гърция ?Не сме ходили досега,гледахме за Керамоти .Ако може мнения и отзиви и дали е по добре на квартира или хотел?Може и за друга дестинация.Благодаря!
Като за новаци Simple Smile ви препоръчвам Ситония или островчето Амулиани. В къща за гости, не на хотел. Ако искате да се влюбите в Гърция от първо посещение, слезте по на юг, северната част не носи типичното гръцко очарование и атмосфера.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 20:15 от Free Soul

# 586
Благодаря🙂,ще ги разгледам.Тестовете не ги отмениха нали?

# 587
Благодаря🙂,ще ги разгледам.Тестовете не ги отмениха нали?
От утре отпадат за влизане в Гърция.

# 588
  • София / Перник
Здравейте,

това лято планираме да почиваме отново в Гърция, от две години не сме ходили. Досега сме били няколко пъти на Олимпийската ривиера, но сега ни се иска да посетим местенце на Касандра. Семейство с две деца (9г и 13г). Иска ми се да е със закуска и вечеря по възможност, близо до пясъчен плаж.
Ако се сещате за нещо, ще съм много благодарна!

# 589
През Маказа може ли да се минава? Отворено ли е?

# 590
# 591
  • някъде ... тук ...
Поздрави от Пелопонес!
Честит празник!
Мързел на плажа е моето

А пък какви яхти има на изложението в Нафплио! Не е истина...
Тази е най-голямата

И една нощна

А толкова народ из целия град и заведенията не сме нацелвали досега...

# 592
И ние ги видяхме преди години Simple Smile После попаднахме там в края на юни и направо ми се видя мъртвило в сравнение с този "нисък сезон"!
Приятно пътуване и споделяй повече!

# 593
Наобиколяй топлата витрина на Склавенитис в Кисамос. Най-хубавия пълнен син домат пробвах от тях, аз докато разглеждах витрината и една гъркиня ми грабна едната от двете останали порции под носа, още ме е яд😄

# 594
  • София
И ние попаднахме на това изложение преди 5 години. Имаше и по-големи яхти. Едната беше с шест етажа над водата, гараж за джетове и едно Порше освен тях.

# 595
  • Шумен
Здравейте, може ли малко инфо за Агиокампос - харесах една почивка там, с възможност за Скиатос, Волос, Метеора. Та се интересувам плажа как е условия за разходки, заведения, хотел Голдън бийч ?

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 16:41 от tanju6

# 596
И аз да питам за хотел Аристотелес Холидей Ризорт на Халкидики?
Има някакви вилички разположени в зеленина, добре изглеждат, но ако някой има лични впечатления, моля да сподели.

# 597
Здравейте, може ли малко инфо за Агиокампос - харесах една почивка там, с възможност за Скиатос, Волос, Метеора. Та се интересувам плажа как е условия за разходки, заведения, хотел Голдън бийч ?
Този Агиокампос ли се има предвид, че в Гърция има доста селища с това име? Плажът е средна хубост, едър пясък, по-спокойно е от нагоре по Олимпийската ривиера, но и пясъкът е по-лош. Завоите до Лариса са доста.
До Волос може да се отиде, Метеора за един ден ми се струва изтрепване от път, въпреки че българските агенции по стар народен обичай правят Метеора от Олимп. ривиера с тръгване в 6 сутринта Simple Smile
До Скиатос също ми се вижда невъзможно за ден, фериботът е 2.5 часа в посока, а имате и доста път до пристанището във Волос. С нощувки - бива.
За хотела не мога нищо да кажа.

# 598
Здравейте, аз не на море, а по работа, но понеже сте пътували доста реших да пиша.
Трябва да отида за 1 ден до Неа Миханиона, но врътката тук е, че изключвам шофиране до там. През 2015 bibi_2 е дала указания как да стане този номер, но въпросната спирка на Икея ми излиза затворена за постоянно и съм в чудене. Споменава се като вариант да се вземе корабче, но не намирам никакви по-официални линкове.

Та някой имал ли е възможност да пътува до НМ и как го е направил?

# 599
Няма как да е закрита спирката, линията си я има, ето разписанието на 72, който ви е необходим https://oasth.gr/#en/masterinfo/list/10/1/

Общи условия

Активация на акаунт