Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 882
  • 787
  •   1
Отговори
# 135
Вдигнаха цените и пуснаха кодовете 😎
Чудех се на едно спортно долнище, бяха го намалили на 37 лв, днес е 50. Май ще ги пропусна отново.
Оф, писна ми с това поскъпване навсякъде на всичко! Купувам каквото купувам сега и повече край 🤣 догодина кой знае какви цени ще са!

# 136
И аз ще ги пропусна отново. Снощи маратонките бяха на 80лв. Днес на 95 лв 😂😂😂😂

# 137
Е то на 50 лева като сложиш 25% намаление пак си става 37 лева… Ако човек няма време да следи редовно цените ще си мисли, че наистина е използвал остъпка. Sleeping

# 138
И aboutyou се побългариха.

Да не говорим, че са с такива надценки (сравнявайке едни и същи неща при тях и например във fashiondays), че с кодовете за намаление просто стават на някакви приемливи цени.

Иначе и аз успях най-накрая да поръчам днес. Писаха ми, че ще дойде от 21-23.03, тоест цяла седмица. Нищо, ще чакам.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 17:44 от Анонимен

# 139
Аз съм ги засичала как по намаленията първите дни на намалението дадени артикули са с по-ниски цени и след 2-3 дни са с по-малко намаление и съответно по-скъпи.

# 140
По намаления ми харесаха цените, много ниски. Доволна съм за сега. Но след НГ не съм доволна от намаленията.

Пълнолуние И аз наблюдавам същото !

Код за РД ми пратиха, но чак след като им писах.... той валиден ли е за цялата кошница или само върху 1 продукт, и по време на допълнителни намаления важи ли?

# 141
Аз си поръчах този бонбон за 48лв, искаше ми се и по-евтино, но...

# 142
25ANGI валиден 48ч.

# 143
Минавам да се оплача 6 поръчки ми отмениха с поняколко артикула всичките изчерпани. Отварям сега едните сандали ами има ги ама вече по-скъпи

# 144
Е вярно са се побългарили, досега не ми се беше случвало. В смисъл, че наличността се е отразявала веднага в сайта.

# 145
Леле, е това е вече истински некоректно, ако наистина са го направили.

Аз пък последните наколко дни сигурно 10 пъти опитвах да добавя нещо, което беше намалено на 1/3 от цената (35 лв, а редовната му цена е 120), но в кошницата си ми излизаше на нормална цена. Няколко дни стоеше това "намаление", днес вече го няма и пак си е на 120 лв.

# 146
Веднъж и на мен ми направиха същия номер с едно яке. Имах скрийншот на поръчката с намалената цена, която ми отказаха, че не е налично. Снимах и наличното яке на по-висока цена. Пратих им снимките и накрая ми изпратиха якето. Пробвайте и Вие по този начин.

Минавам да се оплача 6 поръчки ми отмениха с поняколко артикула всичките изчерпани. Отварям сега едните сандали ами има ги ама вече по-скъпи

# 147
Имам един малко по-различен въпрос, на някой "трепти" ли му екрана като скролва в приложението на телефона? Ужасно дразнещо е и се чудя бъг в приложението ли е или в телефона ми? Но пък с никое друго приложение не ми е така

# 148
Сега проверих, не трепти.

# 149
И при мен не трепти.

Общи условия

Активация на акаунт