Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 232
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
Връщаш с документите,които са ти пратили.Там има и лепенка с товарителница.Отмяташ какво връщаш,опаковаш ,лепиш товарителницата и носиш в Еконт.Аз винаги си правя снимка на товарителницата.

# 631
  • Пловдив
За първи път ще връщам артикули и имам няколко въпроса, за които ще съм много благодарна, ако някой ми помогне. Пише, че стикерът за връщане се лепи върху опаковката. Обаче ще връщам два артикула от една поръчка. В тоози случай не ми ли трябват два стикера, а той е един? И дали всъщност стикерът се лепи върху наилоновата опаковка на самия артикул или върху плика, с който ще пътува?
И другият ми въпрос е дали е задължително да се изпрати със същия кашон, с който е получено?

# 632
Стикера се лепи на пратката, той е Товарителница (указва, че не дължите такса и за къде е пратката). Никакъв проблем няма колко неща са върнати. Опаковат се заедно.
НО всичко върнато трябва да е от една поръчка. Като при Вас.
За различни поръчки има 2…3 и т.н. стикери и пакети съответно за връщане. Това не е Вашия случай!

# 633
  • Пловдив
Стикера се лепи на пратката, той е Товарителница (указва, че не дължите такса и за къде е пратката). Никакъв проблем няма колко неща са върнати. Опаковат се заедно.
НО всичко върнато трябва да е от една поръчка. Като при Вас.
За различни поръчки има 2…3 и т.н. стикери и пакети съответно за връщане. Това не е Вашия случай!

Тоест след като се сложат продуктите в пакет, стикерът се лепи на него, нали?
А задължително ли е да бъде в същия пакет/кашон, с който е получено?

Всъщност ще връщам прдукти от две различни поръчки. Смятам да ги сложа в два отделни пакета - в единият продукти от едната поръчка, в другия - продукти от втората. И на самите пакети - съответните стикери. Така ли трябва?

# 634
  • София
Когато връщах ботушите за рекламация, от Еконт казаха, че АЮ държали да се връща в кашона, с който са дошли. Естествено, бях го изхвърлила, беше огромен. Дрехите ги връщам в торбите, с които са пристигнали. Етикета за връщане се лепи отгоре, като с него запечатвам торбата.
Неща от различни поръчки се връщат поотделно, всяко със своята товарителница.

# 635
  • Пловдив
Много благодаря.
Забелязах, че стикерът за връщане, който идва в пакета се различава от стикера, който се разпечатва от сайта. Има разлики в надписите. Най-вече това, че техният адрес за получаване се различава. И сега не знам кой от двата стикера да залепя. Rolling Eyes

# 636
  • София
Много благодаря.
Забелязах, че стикерът за връщане, който идва в пакета се различава от стикера, който се разпечатва от сайта. Има разлики в надписите. Най-вече това, че техният адрес за получаване се различава. И сега не знам кой от двата стикера да залепя. Rolling Eyes
Този от пакета лепя аз.

# 637
Няма значение кой

# 638
  • Варна
Поставя се само документа за връщане, а документът за доставка не трябва да го поставя в пакета, нали?

# 639
  • Пловдив
Поставя се само документа за връщане, а документът за доставка не трябва да го поставя в пакета, нали?

Според указанието  само документът за връщане се слага.

Момичета, благодаря ви за отговорите. Flowers Rose

# 640
  • гр. София
VALI5

# 641
Здравейте, момичета, ще съм благодарна да ми разясните от личен опит какво се случва с кодовете за отстъпка при връщането на артикули.

Предвид това, че поначало кодовете могат да се приложат само за суми над 100 лв., ако заради върнати впоследствие артикули поръчката ми падне под този праг, отпадат ли отстъпката от ваучера за продуктите, които съм запазила?

# 642
Момичета, искам да си взема черно кожено яке, че моето се напука на яката и го изхвърлих.Заглеждам тези няколко модела, но не мога да си избера.Ако някоя от вас има от показаните якета моля за отзиви.Едното не е кожено, нещо като велурено е, но имам две такива в други цветове и са ми супер удобни.В краен случай може и на него да се спра.Много искам да ми покрива кръста, ама всички са е*аси късите..

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 17:42 от teda mars

# 643
  • София
Посочените от теб модели, са предпочитани от мен в естествена кожа, обаче.
Всички показани модели до един са тип рокерско яке и това да е над кръста е дори търсен ефект. Ако е под кръста се губи моментално чара на такъв тип яке. Дори идеята име да се носят като тип риза и се купува номер назад. Така процедирам и при избор на вталените дънкови якета.

# 644
Напротив, нищо не се губи. Дължината обикновено е около кръста. Над кръста ще е болеро и ще е грозно -
Скрит текст:
.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 17:21 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт