Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 61 224
  • 787
  •   2
Отговори
# 645
Ето това яке го скъсах от носене последните 5 години.Изкуствена кожа.Ако не беше се напукала кожата на яката още щях да си го нося.Точно ми харесваше,че покрива кръста.И зимата съм го носила.Тези късите якета са ми по-скоро за гъзария,не да са удобни.

# 646
monnyr, ще Ви възстановят сумата, която сте заплатили за продуктите, които връщате към тях.

# 647
monnyr, ще Ви възстановят сумата, която сте заплатили за продуктите, които връщате към тях.

Благодаря, Ivelionora.

А значи ли това, че допълнителната отстъпка (произлязла от кода за отстъпка) към продуктите, които запазя, няма да отпадне само защото общата им стойност вече не е над 100 лв.?

# 648
Няма да отпадне отстъпката, няма проблем, че сумата ще е вече под 100 лева.

# 649
Няма да отпадне отстъпката, няма проблем, че сумата ще е вече под 100 лева.

Чудесно, много благодаря за информацията, Ивелионора!

# 650
Няма проблем. Напомням да отбележите в профила си кои продукти се връщат към тях и ако не сте, да попълните банкова сметка, по която да възстановят сумата.

# 651
Поръчах това яке на Vero Moda.

Докато се моткам да мисля ще изтече намалението от 20%, имах и изпратен код за 15%, така че екстра ми идва

# 652
  • пустинята Гоби
Е въпрос на вкус е кой как ще си носи якето. И аз имам от показаните модели, но естествена кожа, моето е точен номер и ми е тамън - нито голямо, нито малко. Якето се носи около кръста, такъв му е модела. Хич не са само за гъзария, моето топли много.

# 653
Момичета, има ли тема, в която мога да пусна несполучлива покупка от About you за размяна? Става въпрос за обувки, които не ми станаха и бих разменила с някой за същите, но друг номер, тъй като вече не са налични.

# 654
  • София
Някой да ми препоръча удобни официални обувки на висок ток! Hug
Черни.

# 655
Момичета, има ли тема, в която мога да пусна несполучлива покупка от About you за размяна?
Тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1085910.1620
Белите Puma са страшно удобни, днес ги сефтосах. ❤️

# 656
  • Пловдив
Някой да има това яке...?
Дали 40 или 42 да взема?
https://www.aboutyou.bg/p/jdy/prehodno-yake-emily-6979927
Имам го! Взех си моя размер /40/и ми е точно. Ако искаш мога да измеря.

# 657
  • Пловдив
Някой да има това яке...?
Дали 40 или 42 да взема?
https://www.aboutyou.bg/p/jdy/prehodno-yake-emily-6979927
Имам го! Взех си моя размер /40/и ми е точно. Ако искаш мога да измеря.
ами не...пуснах 40 вече Simple Smile Дано ми е ок.
Добре ли стои? Много ли е късо?

# 658
Тъкмо като ми се появиха налични размери на едни дънки в любими и вече няма разпродажба. Някой знае ли кога пак ще има такова намаление -20%? Една позната звъня днес за забавена поръчка и и казаха, че скоро нямало да има пак намаление.

# 659
Много ясно,че така ще кажат,нали трябва да продават и в период на извън намаления.Често пускат намаления.

Общи условия

Активация на акаунт