Мъжете и бракът

• 48 401
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Невена, моля те, така като пишеш, все едно при вас е някаква друга планета! Какво мислиш, че французите не са същите ли?

# 1 231
Съжалявам, че ставам досадна, но трябва да си напълно лишена от мозък и личност, за да се омъжиш на 20+ за ерген над 40+.
Или клонящ към 50.
Дори и наборките на 40 не биха го направили, камо ли младите жени. Но вярата и надеждата умират последни.

Тук го гледам на живо този филм.
Близък на мм на 51 живеещ с проятелката си около 20 години с две деца на 17 и 11.

От поне 9 години говори как ще я зарязва и как да подреди нещата си и да не трябва да дели многото си къщи с нея купени по време ма съжителството  им.

Била спряла да иска още деца, а той искал поне още 4.. Та от няколко години търси украинки/балканки ( мм му каза да не търси там  въобще)  ( иска руси и синеоки деца само като него)  на 20+, неваксинирани ( че васината ги правела стерилни)  и искащи много деца веднага.

Много добре изглеждащ е иначе, но явно с какъв характер. Явно смята, че парите и многото имоти ще му сбъднат мечтите.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 00:10 от Анонимен

# 1 232
Много изкукали познати имате Simple Smile

# 1 233
  • Paris, France
Анди, не живея на друга планета, но французите си изживяват връзките и си гледат децата по различен начин. Половин милион деца живеят ту у единия, ту у другия родител, а останалите прекарват уикенд и и ваканции у другия родител. Много от децата съжителстват и с деца на партньори на родители, от предишни, от следващи връзки. Famille recomposée - доведено/заварено семейство му казват. Такива семейства в България са, все още, изключителна рядкост.

Българките трудно приемаме чуждо дете и даже мъж, който вече има дете. Също трудно приемаме детето да живее при бившия или ту у нас, ту у бившия.

За връзка и/или брак предпочитам французин. Не меля с български мъже.

Това виждам аз. В твоето обкръжение може да е различно.

# 1 234
  • София
Няма мое обкръжение, просто така стоят нещата в повечето случаи. Не съм го измислила аз това за родителското отчуждение и приемането/неприемането. Сценариите са все вариации на един и същ сценарий.

# 1 235
Тук мъжете и бракът са темата, оставете развода и децата за по-нататък Simple Smile

# 1 236
  • Столичанин ама не в повече :D
Абе жените може и да си говорят някакви неща, ама като задам тук въпроса, коя от тях изкарва 2-3 пъти повече от мъжа си (като не говорим инцидентно или за няколко месеца, а изобщо от началото на самата им връзка) отговорите ще клонят към 0 (разбира се за да не звучи толкова грубо може да се замени с думата потенциал, което е същото). И това плюс биологичния часовник тиктакащ много бързо при нежния пол, отговаря на въпроса, защо много жени са с по-възрастни мъже, а обратното е почти несъществуващо изключение. Но всъщност без значение какво се приказва тук реалността я знаем всички. Sunglasses

# 1 237
  • София
Тук мъжете и бракът са темата, оставете развода и децата за по-нататък Simple Smile
Изоставаш от "модата" и "21ви век".

Сега е модерно да се редуват в безкраен цикъл брак-деца-развод-брак-деца-развод.

Скрит текст:
Абе жените може и да си говорят някакви неща, ама като задам тук въпроса, коя от тях изкарва 2-3 пъти повече от мъжа си (като не говорим инцидентно или за няколко месеца, а изобщо от началото на самата им връзка) отговорите ще клонят към 0 (разбира се за да не звучи толкова грубо може да се замени с думата потенциал, което е същото). И това плюс биологичния часовник тиктакащ много бързо при нежния пол, отговаря на въпроса, защо много жени са с по-възрастни мъже, а обратното е почти несъществуващо изключение. Но всъщност без значение какво се приказва тук реалността я знаем всички. Sunglasses
Сега е модерно жените да са модерни, а мъжете "традиционни". 21ви век, все пак.
За биологичния часовник си има фризери с яйца. То и без това е модерно до 1 дете, макс. Терапиите по 30-50к са си скъпи. Все пак, трябва основния кеш да остане за чанти и сейшели, а и за пластика (жуки, гъзо-плънки). Или в краен случай, ако ептен се отвърти часовника, остават 2 котки и куче.

# 1 238

Аз изкарвам повече, макар и не х2. Но все пак не взимаме минимални заплати, а доста над максималния осигурителен праг. И двамата сме много добре платени и всеки само с неговата заплата е абсолютно в състояние да издържа двамата или дори четиричленно семейство, без ограничения, макар че ще смъкнем 1-2 звезди от хотелите, в които нощуваме. За протокола, в по-дългите си връзки винаги съм изкарвала повече от мъжете. Познавам доста такива жени също. Та какво за заплатите и правата, че наистина не разбрах защо трябваше да се обясни как едва ли не ако мъжа не изкарва парите, няма кой?

А, да, а с мъже с повече от разлика 5 години не съм била. Включително случаите, в които те са изкарвали пъти повече от мен, което не са били толкова значими отношения. Такива има достатъчно, за да тръгна по набори на баща ми.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:50 от Анонимен

# 1 239
Който и да изкарва повече, малко стойностни жени гледат само парите и си затварят очите пред възможността да си прекарат младостта и децата им да вземат гените на стар ерген с огромна разлика, на възрастта на бащите си.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 22:54 от Анонимен

# 1 240
А защо трябва да е на 40+ зада може да издържа семейството си Rolling Eyes
 и аз нещо не го хванах това с дохода..

# 1 241
А защо трябва да е на 40+ зада може да издържа семейството си Rolling Eyes
 и аз нещо не го хванах това с дохода..
Защото това е явно оправданието тук, че младите мъже не искат семейства и деца преди да са направили кариера и преди да имат дом и спестявания.

Някои мъже го имат и на 30, други и на 55 не са го имали никога. Но е факт, че добрите, щедри и семейно ориентирани мъже са ги грабнали рано

# 1 242
Те и старите ергени не искат да се женят. Аз рядко съм срещала възрастен мъж с пари да е женен за "златотърсачка". Обикновено мацката е на къс повод, докато на бизнесмена не му втръсне и не я зареже за нова играчка.
Такива мъже не се женят. Запомнете го това. Колкото и много да им завиждате. Да, купуват си красиви и атрактивни жени - но пак не се женят.

# 1 243
  • София
Ами мъжете във форума всичко си казват. Защото знаят, че каквото се пише, е само анонимен форум.
Докато една голяма част от жените крият всичко лично, и само тролят токсично, докато бият пауза на риалити бъркочите, като "ергенът" и общо взето живеят във форума някаква алтернативна реалност.
Та как това е мерило за каквото и да е и кога е било темата за обсъждане? Темата не беше за личното състояние на всеки и нападки, до колкото последно гледах.

# 1 244
От 15 години съм във форума и доста неща стават ясни когато се пише повече.
Фактите не са винаги приятни за чуваемост, но това не ги променя.

Затова ни един женен мъж няма у форума... Реалност, кво да прайш....
Или са единици.

Общи условия

Активация на акаунт