От къде да купя халат "по-така

• 1 283
  • 5
  •   1
Отговори
Не бих пуснала тема, ако нещата не бяха спешни 😁 трябва ми сходен халат за утре. Някой с идея от къде мога да намеря със сигурност в София? ("Просто отиди в магазин за бельо" и "в някой с€кс шоп" не ми върши работа)
Скрит текст:
Не е по повода, описан на снимката Joy

# 1
Точно в магазин за бельо по-така предлагат подобни халати. Под по-така означава скъпичък и лъскав.

Иначе - онлайн, но доставка до бг 3-5-7 дни, амазон или сайтове за бельо... по-така.

# 2
Не бих пуснала тема, ако нещата не бяха спешни 😁 трябва ми сходен халат за утре. Някой с идея от къде мога да намеря със сигурност в София? ("Просто отиди в магазин за бельо" и "в някой с€кс шоп" не ми върши работа)
Скрит текст:
   От Ивон бг можете да си купите основата и да зашиете пера - има такива в куку магазините във всякакви цветове. Другия вариан е Али експрес - но там ще трябва да чакате.

# 3
И аз да попитам търся детски халат за 8-10 г от къде мога да поръчат.

# 4
Скрит текст:
О, уау! Ти някой шейх ли ще приемаш у вас?
Който и да приемаш, не халатът ще го впечатли, а това под него, т.е. ако си струва можеш да го приемеш и с басмяна манта. Laughing
Ще дадеш сума ти и пари за нещо, което после молците ще гризат в гардероба, ама ти си знаеш. Rolling Eyes

# 5
Ravenna, нямам никаква идея как мотивите ми да търся такава дреха имат общо с това къде да я намеря Simple Smile

Все пак се спрях на това, макар да трябваше да почакам и не успях да го взема "за утре".
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт