КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 71 405
  • 973
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Понякога пиша желания, понякога ги казвам на глас. И двата варианта при мен работят. Simple Smile

# 106
Здравейте, не претендирам да съм прочела всичко, за това се извинявам предварително за въпроса. Някой може ли да обясни, каква е работата с писането на желания - това, че се прави на Новолуние го разбрах, но трябва задължително на хартия ли да се пише или може мислено да си ги пожелаваме. Греша или се очаква с нарастването на Луната желанията да се изпълняват?

https://www.astronews.eu/praktichni-saveti-za-pisane-na-zhelanija/

# 107
Здравейте, май месец подходящ период ли е за финансови инвестиции или да изчакам да минат затъмненията и ретро меркурият?

# 108
Здравейте, май месец подходящ период ли е за финансови инвестиции или да изчакам да минат затъмненията и ретро меркурият?
Зависи в какво искате да инвестирате . В момента Сатурн прави неблагоприятна конфигурация с Лунните възли, които аз вземам предвид ,когато въпросът се отнася за по-дълъг период от време. Това означава,че бизнес дейностите, които той управлява няма да са успешни. Принципно коридора на затъмненията не е добър период за каквото и да било , но все пак може и да донесе печалби от  "заблудени" хора. Затова е добре да се видят нещата точно ,т.е според рождената карта на човека или фирмата, която ще прави инвестиции.

# 109

За финансови инвестиции не ви е нужен астролог, а финансов съветник.
Казвам това, не защото, не може да се разчита И на астрологията при инвестиране. Причината е, че трудно ще намерите, добър астролог-финансов анализатор. А празни приказки за финансиране, ще чуете от всеки втори астролог. Това се отнася не само за България.
Астролог може да ви е полезен, за да анализира картата ви, дали се очакват при вас приходи от подобна дейност и подходящи периоди за да инвестирате.

# 110
Момичета, в сайта си Титания е писала за периода до пълнолунието

# 111
Благодаря ти, г-жа Малдини !  И считам, че предстоящите две седмици ще сменяме енергетика ! Ще излезем от идилията, мечтателността, примирението и прекалената надежда и емпатия на Риби и ще се хвърлим в първичния огън на Овен ! Днес ,02.05, Венера ще премине в този знак ок. 19ч и 11мин , където е в заточение и няма да сме склонни да чакаме да ни обичат, да ни обгрижват и да ни дават пари, когато решат .  Вече ще сме амазонки и който не ни приема , да си гледа работата ...Grinning !!! Докато Марс "дреме" в Риби , Венера поема неговата роля , която изобщо не й приляга , но няма как - до 29.05 ще е така  /Венера преминава в своя знак Телец/. Някак Марс и Венера ще разменят ролите си , затова : мъжете в кухнята , а ние отиваме на лов Joy !!! Червеното ще е на мода ! Юпитер , и той се застоя в своя знак, направи своите подаръци  по рибешки, но на 11.05 и той ще премине в Овен, където ще е сравнително добре. И каквото не е могъл да постигне с добро, сега ще е  огнена сила , особено когато и Марс се присъедини към него на 25.05.

# 112
Моята Венера е овенска, да очаквам ли да се изявявам още по-директно 😂

# 113
  • Burgas, Bulgaria
И моята Венера е Овнешка ,ма ретроградна 😁

# 114
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
О, много сме значи Joy

# 115
  • SF
Моята е страшна кифла - във Везни. Яде шоколад, гурме, френски макарони. Овенските Венери малко я стресират.

# 116
Моята рачешка да не говорим, бере душа вече горката..
чакам и това затъмнение , че ще ми мине през Слънцето точно, интересно ми е дали ще има проявление , освен всички други гадости последно време 🤦🏻♀😆🔫

# 117
  • София
На мен слънчевото ми беше в опозиция с Плутон, ся лунното ще мине през него и през Слънцето ми, ще си направят тройка в съвпад… Ни съ чувствам мноу добре. 😃
Дано поне Венерата ми в Стрелец е ок в този огин. 😃

# 118
Моята е страшна кифла - във Везни. Яде шоколад, гурме, френски макарони. Овенските Венери малко я стресират.

Защото не знаеш колко захлюпени овенски Венери има Smiley

А иначе и аз съм кулинар и обичам да (си) угаждам. Но това вече идва от Луната и Юпитер.
Кафето – задължително с мляко, и да е пълномаслено. Или със сметана. Трябва да има мек и приятен вкус.
По едно време тотално бях спряла захарта, сега ползвам друг тип подсладители – мед, кленов сироп, сироп от агаве или от фурми, меласа. Не съм био маниак, но имам любими продукти от такива щандове.

# 119
  • Burgas, Bulgaria
У дома се пие най-хубавото кафе ,задължително  късо с по 2 сметани ,които са точно определен вид . Ако няма от сметаните - тежко ми  Simple Smile ( жевея с Везна  ) .

Общи условия

Активация на акаунт