КАКВО НИ КАЗВАТ ЗВЕЗДИТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА 7

• 70 989
  • 973
  •   1
Отговори
# 795
Днес си погледнах картата за предстоящото пълнолуние на 3 юли...Пада ми се в 3 дом и заедно с транзитните меркурий и слънце ще направят голям кръст с наталните ми марс (12 дом) и слънце (6 дом). Надявам се да мине по-леко от очакваното.

А в 9-ти дом какво има?

В 9ти дом е само СЛВ  в рак на почти 19 градуса. У9 е Меркурий и е в 5ти натален.

# 796
и при мен е по 5-11, върху натален сатурн
не знам защо не излиза опозицията 🧐

# 797
При мен пълнолунието е в 7 дом, точен съвпад с натална Луна. Слънцето ми е в точен съвпад с асцендента.
Да видим какви ще ги накъдря. В сряда отивам на море, дано си почина. Искам абсолютна тишина и спокойствие. За щастие, в моето любимо място има малко хора, дори през сезона.

Апропо, имам си голям натален кръст там в ъгловите домове и без това. С Нептун и Сатурн става приказка.

# 798
Херцен, вероятно питаш за опозицията Слънце/Луна при днешното пълнолуние. Ако е така, то е защото това е транзитен аспект, а в картата се показват само аспекти между натални и транзитни планети.

При мен това Пълнолуние прекрасно ми активира нат. съвпад Марс/Сатурн в Козирог, после секстил към нат. Нептун в Скорпион, накрая широк тригон към Плутон. Резултат : първо малък рев рано сутринта, после една "майната му на всичко, я се вземи в ръце", после чистих половин час една печка ...Сега на компютъра и после пак чистене  /правим ремонт у дома/. Обичам го това Пълнолуние, пък и следващото Новолуние на 17.07 в 25-ия градус на Рак !
Ползотворен ден на всички!!!

# 799
благодаря, Титания
не се бях сетила, ама пък луната е и опозиция на сатурн

# 800
Може би, все пак компютърната програма класифицира този аспект само като транзитен.

# 801
  • Австрия
Здравейте! Нямам достатъчно опит и познания, затова споделям тук с молба за мнение:
транзитният Сатурн се намира съвсем точно върху асцендентната ми ос. Какво да очаквам? За какво да внимавам?

п.с. Асцендент Риби.

# 802
  • SF
Преди 29 години той отново е бил там. Ако не си по-млада от тази възраст, виж какви събития е имало тогава.
Не буквално - ако си тръгнала на детска градина, сега няма да тръгнеш отново. Но да кажем, че е било порастване, узряване, първа среща с институция, с възпитатели, промяна на ежедневието.
Какви аспекти прави Сатурн в натала ти и те активират ли се от този транзит? Ще докосне ли и други планети, когато е върху АСЦ?
Възможно е да го усетиш като депресия. Сатурн отговаря за нашите страхове, пази ни от необмислени постъпки. Забавя. Ако си се впуснала в ново начинание, може да спреш и да преосмислиш. Как точно ще ти се отрази това, вече не може да се обобщава. Ако ти е важно това "нещо" да стане веднага и то не стане, може да си разочарована. Може и да си облегчена. Особено, ако  картата ти не подсказва, че това "нещо" е било подходящото за теб.
Сатурн ще застане в опозиция на Десцендента и планетите, които имаш в Дева.
Много дълго мога да говоря за Сатурн, но в този случай са само догадки.
Транзитът ще продължи няколко месеца. След което, според това колко ти е широк първи дом, ще остане там около 2 години и половина.

# 803
Привет,

Предстои смяна на лунните възли по оста Овен-Везни
Тази смяна ще се усети само от тези, които имат възел в тази ос или не само?
При мен те ще попаднат в 1 и 7 дом и се чудя дали ще се отрази , тъй като предната двойка не се усети.

# 804
  • Австрия
Благодаря, Esmee!

Преди 29 години той отново е бил там.
Колко съм разсеяна! Въобще не се сетих.. Била съм на 18г. Smirk За разлика от тогава (университет) по настоящем няма нови начинания. Но възрастта ми предполага преминаване в следващ житейски етап и съответно по-нататъшно у(пре- Satisfied)зряване..
Много полезно ми беше мнението ти, ориентира ме за посоката на размисъл.

# 805
При мен тр. Сатурн на Асц ми е дал старт на обучение по Астрология, точно на 47 години /с Асц Лъв съм/. При ДимС е същата ситуация и може да започне  нещо необходимо й за бъдещето.

# 806
Транзитен Сатурн на асцендента може да постави на фокус сферите, които са представени от Козирог и Водолей. Сферата, в която по рождение се намира Сатурн. Асцендентът е прозорецът към света. Според това какво е специфичното за зодикалният знак, който изгрява, такива са и изгледите. В зависимост в коя сфера (астрологичен дом), се намира планетата управител на асцендента, там чрез постоянство, труд, дисциплина,  стратегия, може да се гради стъпка по стъпка. До степен на професионализъм.

# 807
  • При децата ми
Някой може ли да каже какво може да се очаква от транзитен Сатурн в тази карта? Мисля, че тук предстои Сатурнов възврат и транзитен Сатурн ще направи опозиция на натален, но не знам дали е точно така?

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 14:11 от Hrispa76

# 808
Има ли друг, с управителка Венера, на когото тази ретроградност му къса вече нервите ?
Всичко се влачи като слънчасал охлюв 🙄

# 809
Здравейте! Много съм нова в астрологията и още не мога да си разчитам правилно нещата и затова моля за помощ. Вчера /09.07./ от нищото ми се завъди в главата една бизнес идея, малко  шантава, но при мен все са такива. Като червей не ми дава мира вече почти денонощно и е много натрапчива. Та как мислите, според подредбата на планетите - да й дам ли шанс да я реализирам. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт