ДЕКЕМВРИйчето на мама и на татко в корема още спинка сладко-сладко!

• 19 597
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Magesta хубавата кошарка е на мама Сара, аз исках терличките да си покажа, ма може да съм объркала линка  Embarassed
Иначе ние също взехме подобна, ето тази
http://www.bertoni-bg.com/Cot.html red mix избрахме от Хиполенд в Скай Сити, имаше и на Чиполино няколко модела  Wink

# 91
  • Русе
Днес ми беше първата фалшива тревога,ако може така да се каже.!Като ме почна една остра болка в кръста,но само отдясно и отпред ниско долу пак в дясно,направо се опулих #Crazy Ужас.Но за щастие отмина. WinkУтре ще взема да си подготвя багажа за родилното bye

# 92
Magesta, това е моята кошарка, не е на macko  Mr. Green - би трябвало да я намериш в Пакостник, аз си я купих от един квартален магазин в Красна поляна, но в Пакостник е 145 лв, а моята беше 155.

zizzu - и на мен ми е зор да стана, но ще се насиля, заради коремчето! bowuu

Macko, ти нали щеше в Тина Киркова да раждаш - непременно им посети сайта, там пише какво да се носи. Искат 2 кърпи, тоалетна хартия 1 руло (това от училището им за бременни го научих!!), джапанки, памперси, превръзки. Ти също така трябва да си вземеш и задължително шоколад!!!!, нещо солено за хапване - някакви соленки (но това може и след като постъпиш по спешност да ти го донесат) и вода или сок за пиене. Тези терлички ти ли ги плете!? Страхотна си, много са сладки!  bouquet

Помпата на Авент - моя приятелка, която ще ми я даде, тя роди през Април - каза, че е имала подарена първо електрическата им помпа, но никаква работа не вършела!!! Та, добре че мъжът й успял да я върне, че тя струва 400 лв; те са взели ръчната на Авент след това и каза, че това е най-доброто и сигурно нещо по въпроса...

А аз ся с тия еднократни гащи - да си взимам ли и превръзки.... newsm78!?  #Crazy

Последна редакция: пн, 13 ное 2006, 23:21 от Sarra

# 93
  • София
Да добавя само - за багажа за Тина Киркова - на мен ми казаха там следното: три торби:

1ва. Носите си я с вас като тръгнете да раждате: документите + това, което е написала Клеми (джапанки, тоал.принадлежности, средно голяма хавлиена кърпа, чаша, вилица, лъжица, вода, шоколад) + 2 големи найлонови плика (за дрехите и ботушите, които явно ги прибират някъде, не знам). Нищо излишно!
2ра. Памперси - 10 бр. и мокри кърпички - за бебо, тази торбичка остава в колата и таткото я дава, като се роди бебчето.
3та. Голяма торба или чанта вече с каквото си искате - тя ни е за стаята.

Идеята е, че в първата торба не трябва да мъкнем излишни неща, те са за по-натам Wink

Последна редакция: вт, 14 ное 2006, 00:40 от pontes

# 94
4естита принцеска Ема!
Абе хора, така сладко си говорите за болнични чанти и още по-сладко си раждате някои, а на мен не ми се е отворила свободна гънка в мозъка да помисля за това. Официално съм в болничен, но края на другата седмица имаме инспекция и моя дългомесечен труд ще бъде на мушка и просто няма начин да не дооправям неща докато не мине всичко - направо се чувствам изостанала от всичко дето си гукате тука. Стискайте ми палци, моля, да изтрая  още 10 дена и дано имам късмета да изкарам цял месец в почивка и подготовка след това Praynig. Някой друг бачкори ли още?
Обебилите се мамите да разправяте още ...... Hug

# 95
  • София
Сара списъка го имам от училището, но мн се чудех дали да взема всичко наведнъж в един сак, или да разделя багажа на важен и второстепенен, и така ще направя...в една раница най-важното за раждането, другото в една торба на таткото за първото посещение   Wink
Мерси за терличките  bouquet...баба ме е учила като малка и с помощта на разни сайтове си преговорих, ама още не смея да изплета нещо по-сложно newsm78
Превръзки за родилки ми даде моя приятелка от ноемврийките (беше се запасила с цял пакет)....ама мисля че лигнина ще ни е по-удобен...тези превръзки са мнооооого грамадни  #Crazy

# 96
  • Варна
как ме е яд че не се научих да плета  smile3511 баба доста дъртичка и не свари да ме научи  Rolling Eyes
сега щях да си уплътнявам времето като няма какво да правя  Confused
щях да си плета бебешки неща  Heart Eyes а и си харесах 1-2 плетени блузки дето спокойно можех да си ги изплета... и за мъженце можеше да плета пуловерчета че то такъв размер няма  Hug
да взема да помоля свекито да ме научи  Thinking

# 97
  • WA, USA
Detelini и аз съм на бачкане още и май няма изгледи скоро да изляза в отпуска - най-рано след първата седмица на декември, тук имат само 12 седмици неплатен отпуск и аз ще гледам максимално да си ги запазя за бебока след това.
Иначе днес бяхме на консултация и ме сюрпризираха, че бебето е наедряло повече от необходимото Shocked - вървял с две седмици напред. Това как го установи само с напипване не ми стана много ясно, но нейсе. Лошото е, че ако се потвърди при ехографското изследване след две - три седмици, каза че ще ме индуцират, може би 2 седмици преди датата ми. Хич не ми се искаше да раждам с такива процедури, но мисля че нямам особен изор освен да им се доверя, нали са лекари. Дано бебока се кротне малко и спре да расте, искам всичко да си е когато му дойде времето, а не когато някой си прецени.

А забравих да честитя на майчетата ни! Да са ви живи и здрави бебчетата и само хубави моменти с тях  bouquet

# 98
добро утро на всички тумбачета!да се похвалв днес влизам в 9 месец и от тук нататък ще е голямото очакване.гледам вън има слънчице дано ни е слънчев деня за разходки 2 в 1 лек ден

# 99
добро утро на всички тумбачета!да се похваля днес влизам в 9 месец и от тук нататък ще е голямото очакване.гледам вън има слънчице дано ни е слънчев деня за разходки 2 в 1 лек ден  забравих:днес правим един месец от сватбата Two Hearts  love001

# 100
Добро утро на всички тумбачета, днес се очертава един хубав слънчев ден и ако и вие като мен сте на никъде с покупките - сега е момента  Wink Да ви се оплача моят мъж днес пак замина по работа в София, а се върна само преди два дена от там. Като му казах че вече имаме две бебенца във форума се опули  #Crazy все едно е невъзможно на мен това да ми се случи. Да не говорим , че на нас ще ни е второ бебе и ако реши да излиза съм чувала че става доста по-бързо от първия път. Да се надяваме че бебка наистина ще чака ама и баща й едва ли ще се спре   Crossing Arms
Май и друг е задавал този въпрос но отговор не видях: Какви биби залъгалки да купя - силикон или каучук  newsm78 съвсем се обърках от голямото предлагане. А към варненките Vergy, di утре ще се събирате ли за лекцията в Окръжна, да ме включите  Grinning

# 101
macko, smile3501 smile3501 smile3501 за терличките  Grinning
Мноооого ми харесаха, аз такива красоти не мога да сътворя, много са сладки Wink

# 102

Май и друг е задавал този въпрос но отговор не видях: Какви биби залъгалки да купя - силикон или каучук  newsm78 съвсем се обърках от голямото предлагане. А към варненките Vergy, di утре ще се събирате ли за лекцията в Окръжна, да ме включите  Grinning
[/quote]
Четох статия,че каучуковите са по-добри. Това е статия в едно списание - аз нямам личен опит,но ще се доверя на специалистите и ще купя каучукови

# 103
  • Düsseldorf
Май и друг е задавал този въпрос но отговор не видях: Какви биби залъгалки да купя - силикон или каучук  newsm78 съвсем се обърках от голямото предлагане.
На мен в магазина ми казаха, че каучуковите завъждали по-бързо гъби и затова силиконовите са по-добри... Но инак и бебетата имали предпочитания, можело да се опита с един от каучук и с един от силикон...

# 104
  • Пловдив
А аз доколкото знам каучуковите биби са за новородени, защото са по-мекички, а силиконовите - за по-пораснали и заякнали бебчета. Това се отнася и за бибите за шишенцата.

Общи условия

Активация на акаунт