🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 66 883
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 810
На тва "шоо" му липсват само едни кални борби.. Wink
Мазни, мазни!
По хубаво ще е... 😁😁😁

# 811
Виктор май за първи път заявява толкова категорично предпочитания към жена от "харема".

# 812
  • Terra incognita
Аз, да ви кажа, го проспах този епизод. Мятам по едно око от време на време, но дори не ги слушам.
Виктор е като латино сводник във ВерсачИ.

# 813
На Виктор му свалям шапка, че успя да запази самообладание пред тая пародия Гергана. Аз на негово място бих прихнала в луд кикот🤣
И тая пък, пълен резил, хем не може да пее, хем най-малоумната песньоФка избрала. Да не са рода с Андрея?🙄

# 814
Ако зависи от мацките и не е в противоречие с правилата, във всеки епизод Виктор ще бъде изнасилван мнократно. Толкова нападателни ли са вече жените, толкова  отчаяни от безсексие или пък младежът е наистина неустоим?!
Засега само Елвира вдига цената си и ако не спечели наградата тук, поне като се върне на село ще има върволица от ухажори.

# 815
Рускинята ще се пръсне от злоба.

# 816
Не понасям такива мазници като Капитонова.

# 817
Рускинята ще се пръсне от злоба.
Като гледам, ще се пръсне от кеф... 😂

# 818
На мен Гери ми харесва на визия, но за съжаление няма никаква класа..

# 819
  • Terra incognita
Много ми е жал за Викторчо. Той бил наивен. Как се подхлъзна по тази коварна жена.

# 820
  • София
Виктор и Виктория ще си паснат за кратка връзка. Тя определено е доста подмолна, но го играе добре

# 821
Бая пари трябва да му е хонорара на милия.

# 822
Викторе, измисли нещо друго бе мен. Стига с тва "Много мило", " Много ти благодаря"
А Виктория и в мастър шеф постоянно повтаряше, че е хитруша.

# 823
Не мога да повярвам, че това е риалити, пълен абсурд! Не мога да повярвам, че толкова жени се излагат и унижават по такъв начин.За мен това е един фарс, театър, на него са му платили, а тези кокошки са приели да участват само заради някаква мижава популярност с която се надяват да се сдобият.На моменти ми става адски неудобно да гледам...държанието му с всяко предаване все повече ми изглежда сякаш е насочено към някакви малоумни инфантили....Това с кючеците в тези ужасни кичозни дрехи и грим тази вечер беше върха!

# 824
Рускинята води с две дължини, не виждам някоя да има капацитет да я стигне. Гергана може да печели с бели денс, родена е за това, браво. Това или го можеш, или не, не се учи,талант е.

Общи условия

Активация на акаунт