Отговори
# 510
Здравейте
Момичета, при мен ВК работи безоткано, може би ма-а-а-лко по-бавно ми зарежда, но работи! Вероятно за вашите проблеми причината е в доставчика, особено ако е Виваком.Отказах се от тях още преди 10 години,въпреки сантимента, който имах към тях. При мен доставчик е ZEE.bg.Първо за интернета, а от 4 години и за цифровата ми телевизия. Доволна съм, въпреки увеличението на таксата им.
Дали ще разкрият в предстоящата серия всичко около Зафер оже би новия епизод така ще завърши,за да се даде ход на разследването в следващия.
Яд ме е, че Йекта пак ще тържествува и злорадства, а и ще вреди всячески на Джейлин и Ългаз.

Приятна вечер и спокойни почивни дни,милички

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 22:29 от Dimeto_M

# 511
  • Кърджали
На който не му отваря ВК да ми пише. Ще му дам друг линк

# 512
Мерси, Алекс.

А той актьорът, който играе Зафер, другият сериал няма да му попречи, ако не е главен там, та да е супер зает. Само да решат да го върнат. Като се замислите, ще бъде голям обрат. Макар и направеното от Метин да си стои, то жив Зафер, вече ще обърне и проблема в отношенията Ългаз-Джейлин. Оставането им заедно пак ще е под въпрос. Зафер тръгна да убива Чънар все пак.

# 513
  • София
Аз съм на А1, ат вчера не ми се отваря vk.соm и до тозш момент, преди това изгледах серията с превода на Алекс.

# 514
  • София
Мерси, Алекс.

А той актьорът, който играе Зафер, другият сериал няма да му попречи, ако не е главен там, та да е супер зает. Само да решат да го върнат. Като се замислите, ще бъде голям обрат. Макар и направеното от Метин да си стои, то жив Зафер, вече ще обърне и проблема в отношенията Ългаз-Джейлин. Оставането им заедно пак ще е под въпрос. Зафер тръгна да убива Чънар все пак.

Артистът, който играе Зафер участва в "Моят син". Ролята му е никаква - възрастен и болен дядо, който непрекъснато лежи, не говори  и само се пули. Сериалът е много тежък, започнах да го гледам защото участват артисти, които харесвам и най-вече едно прекрасно момченце -  Метехан Парълтъ. Гледах го в "Жена" "Доктор Чудо" и още няколко. Сериалът разбива сърцето ми и го оставих, но май има и други като мен и рейтинга непрекъснато пада. Финализирането е на ход.

# 515
  • Кърджали
Новият фраг

Я вижте ще го отвори ли тук
https://videa.hu/videok/film-animacio/25.2-8ET3aXXUnSTD22PR

https://vk.com/wall609002571_185

# 516
  • Плевен / София
Алекс, първият  линк се отваря без проблем. Благодаря за превода.

# 517
Привет, отново има много инфо за следващата серия. Предполагам че на края ще бъде идентификацията ....Имам усещането че тримата - Мердан, Метин и Чънар ще се прикриват до последно. Но както казва Ългаз истината винаги излиза наяве. Жалко че това ще коства спокойствието и любовта на Ългаз и Джейлин.
Аз отварям ВК- нямам  проблем за сега....

# 518
Благодаря ти, Алекс. На първия се отваря, на втория - не.

# 519
мерси за фрага и за клипчето от другия сериал с Каан

И аз мисля, че епизода ще свърши с идентификацията на Зафер, ще разберат че е умрял

май всъщност може би това ще е един от последните епизоди преди раздялата, понеже лека полека ще почнат да търсят убиеца на Зафер, и в даден момент Сердат ще издаде Чинар и Чинар ще познае... и ако излезе наяве, че умиеца е Чинар.... направо не ми се мисли

# 520
  • Кърджали
Четиримата конници на Апокалипсиса отново заедно

Страх ме е да си помисля какво снимат, но поне да толкова усмихнати на снимката

# 521

Алекс- при мен няма проблем и на двете места! Благодаря, съкровище!
Така си и знаех! Вероятно последните минути ще са за Зафер! Разкритията, може би, ще останат за другия епизод.
Сердар няма да си мълчи, подлеца му с подлец
А Чънар като повлече крак - не ми се мисли до къде ще стигне

# 522
Алекс , мерси за фрага , но не мога от снощи да отворя вк , нито по А1 , нито по Виваком , надявам се да се оправи , никой не може да ни казва какво и как да гледаме . Imp Rage
Който влиза , от кои оператори ? Аз не можах от wi fi вкъщи А1 , от wi fi в работата Виваком , и от телефона ми Виваком Scream

# 523
  • Кърджали
При мен се отваря ВК. Аз съм към Булсатком, но не мисля че е от интернета. И в началото на конфликта имаше подобен проблем за ден -два- три. Надявам се са се оправи ...

# 524
Вярно ,че при някои имаше проблем , сега е мой ред Astonished
Повече успокоителни е неделя вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт