Ноемврийски бебета 2022 ❤️

• 56 894
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
На мен дори не ми казаха колко е пулса ...Чухме го и каза че всичко...Не се сетих да питам колко е .Следващия път ще питам .

# 376
А вярно ли е че според пулса на бебето се определя и пола.

# 377
И аз това се чудя … май ще направя пренаталния 2-3 дни след ФМ и БХС или обратно…
Здравейте бъдещи мами,
на 30 години съм в 9 г.с. и през 12 г.с. ще правя ФМ и БХС. Решила съм, за мое успокоение, да правя и пренатален тест. Как смятате, че е по-разумно преди или след ФМ да го направя? Вие на кой пренаталент тест избрахте?

# 378
А вярно ли е че според пулса на бебето се определя и пола.

Пола се определя от лекар чрез ехограф или с пренатален тест. Всичко друго са предположения.

# 379

Здравейте, може ли да ми разчетете снимката. Днес бях на преглед със закъснение 10 дена  5г.с ми казаха.
Видя се плоден сак без ембрион, но докторката не каза нищо за жълтъчно мехурче, а от радост забравих да попитам. Благодаря предварително 🥰

# 380
Здравейте, момичета! Как сте? Намаляват ли симптомите?
Мен доста ме мъчи гаденето, повръщам понякога, но за щастие не е прекалено често. Иска ми се да вярвам, че ще намалее  скоро.
Искам да ви попитам записали ли сте си час за фетална морфология и къде? Трябва ли да е на същото място, където ще правите и БХС? Колко по-рано трябва да се запише часа?
Аз искам да ми мине прегледа и да видя дали всичко е наред и да се консултирам с лекаря къде да отида, защото си нямам идея.. Притеснявам се да не се окаже, че всичко ще е заето, докато избера къде да отида..

# 381
Запиши си по-навреме, защото при добрите няма часове
Здравейте, момичета! Как сте? Намаляват ли симптомите?
Мен доста ме мъчи гаденето, повръщам понякога, но за щастие не е прекалено често. Иска ми се да вярвам, че ще намалее  скоро.
Искам да ви попитам записали ли сте си час за фетална морфология и къде? Трябва ли да е на същото място, където ще правите и БХС? Колко по-рано трябва да се запише часа?
Аз искам да ми мине прегледа и да видя дали всичко е наред и да се консултирам с лекаря къде да отида, защото си нямам идея.. Притеснявам се да не се окаже, че всичко ще е заето, докато избера къде да отида..

# 382
Здравей, аз отидох в 6 г.с на първия преглед и се видя само плодно сакче. Вчера бях на преглед в 8+5 г.с. и видях вече ембрионче (дори АГ ми показа глава, тяло, крака), жълтъчното мехурче и чух пулс .. няма такова щастие да чуеш как тупти.. беше много сладко.
Предполагам, че те викат след 2 седмици и тогава най-вероятно ще видиш ембриончето, а може дори и пулс да се чуе😊
Всичко ще е наред❤

Здравейте, може ли да ми разчетете снимката. Днес бях на преглед със закъснение 10 дена  5г.с ми казаха.
Видя се плоден сак без ембрион, но докторката не каза нищо за жълтъчно мехурче, а от радост забравих да попитам. Благодаря предварително 🥰

# 383
Симптомите отшумяват. Вече не ми е толкова лошо вечер. Имам сили да чистя, да готвя и да се движа повече. Доспива ми се рано, но с предната бременност бях през целия период така. Grinning Сега трябва да се мотивирам да ходя на йога или пътека. Миналия път ходих всеки ден по 1,5 часа на пътеката и ми се отразяваше страхотно.

# 384
Симптомите отшумяват. Вече не ми е толкова лошо вечер. Имам сили да чистя, да готвя и да се движа повече. Доспива ми се рано, но с предната бременност бях през целия период така. Grinning Сега трябва да се мотивирам да ходя на йога или пътека. Миналия път ходих всеки ден по 1,5 часа на пътеката и ми се отразяваше страхотно.

О да, отшумяват и пустият му апетит пак е на лице Grinning малко ми се повдига чат пат, вечерно време.

Вие как сте със спането? На мен адски много ми се подува корема, но предполагам е така "полезните" въглехидрати, където муам Grinning

Вкъщи имаме велоергометър и гледам по 30тина минс да въртя през ден, миналата седмица и по-миналата даже хич, че не бях в кондиция.

Чета на някой места че може да се тренира и с тежести, та мисля да обърна внимание на ръцете и гърба, да ги подсиля за предстоящото Simple Smile

Обичам да тренирам с тежести (тренирам вкъщи), но ме е страх да не направя някоя беля...

# 385
И аз това се чудя … май ще направя пренаталния 2-3 дни след ФМ и БХС или обратно…
Здравейте бъдещи мами,
на 30 години съм в 9 г.с. и през 12 г.с. ще правя ФМ и БХС. Решила съм, за мое успокоение, да правя и пренатален тест. Как смятате, че е по-разумно преди или след ФМ да го направя? Вие на кой пренаталент тест избрахте?

Привет, отдавна не съм писала тук.
На 35 години, първа бременност, 11+6 г.с. (тоест края на 12 седмица) Heart
Миналата седмица правих пренатест (Prenatest е името на самия тест) - пълен разширен пакет и чакам резултати. Няма да правя Б.Х.С. в този случай (двама доктора потвърдиха), на 26.04 съм на фетална морфология при д-р Иво Тодоров (клиника Братя Тодорови). Много съм доволна от него, бях миналата седмица понеже прокървих и само той успя да види, че всъщност нямам миоми, а двурога матка и заради това и лесно кървя и се получават отлепвания. Препоръчвам го с две ръце, страхотен професионалист.

# 386
Като говорим за тренировки .Днес започвам 10г.с. и много ама много се чудя дали да си кара колелото до работа ,която е на 20 Мин от вкъщи.  .Вие какво мислите ,ще питам Аг-то си на следващия преглед . Heart

# 387
Аз мисля, че колкото повече движение има, толкова по-добре. Казват, че не трябва да се натоварваш повече, отколкото си се натоварвала преди да забременееш.

# 388
Здравейте.Можете ли да ми препоръчате добър лекар във Варна за следене на бременността Simple Smile

# 389

Здравей, 5г.с. е още раничко. При мен в този период също се видя просто точка и дори доктора каза нека не констатираме бременност ела пак след 10 дни.
Има тема "Декемврийски бебета 2022", по термин може би сте за там.

Общи условия

Активация на акаунт