На море в България 2022 г.

• 76 814
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо като по часовник за нашата дискусия видях я една украинска група обява за работа, за Дюни, за всички позиции, 800 лв + настаняване + нощуване. Моята резервация е за Дюни, ще си хортуваме на руски това лято явно Simple Smile
Да, стига да искат да говорят на руски и да не са много младички, дето пък руският изобщо не са го учили, но за съжаление не са учили и английски, та комуникацията става много трудна. Само със знаци с двете ръце.

# 76
По инфо от  Русе , се предлага работа за близо сто места основно шивачки, персонал по хотели и заведения, няма никакъв интерес това до преди 2-3 дни  не се е изисквало ни опит нито език

# 77
По мои наблюдения младите знаят руски, ама сега дали искат да говорят. Те хората са а надеждата, че войната ще свърши утре  и за това не се наемат за работа все още. Ще видим какво ще стане, но се очертават „интересни” месеци и лято.

# 78
  • София
По инфо от  Русе , се предлага работа за близо сто места основно шивачки, персонал по хотели и заведения, няма никакъв интерес това до преди 2-3 дни  не се е изисквало ни опит нито език
Какъв интерес да има, те търсят не персонал а роби, по 12 ч труд за 600 лева ( примерно) , кой да се навие? Шефа купува лимузина след лимузина за себе си, децата , любовницата си .... Робите изплащат ... Angry
Сега всеки работодател сънува евтина украинска работна ръка вече, та още по- зле... В туризма пък съвсем е така ...  не ги интересува език знае ли, там да не мрънка , да получава малко и да върши работа, на есен ги гонят

# 79
  • Варна
Това за украинската работна сила , приготвили 200 000 работни места , май по голяма глупост няма.Войната  почва да затихва и тези пършиви 40 000 дето са у нас( за сравнение с 2 млн. в Полша ) сигурно  половината са съвсем малки деца и от останалото поне 90% жени.По поглед съвсем отгоре всяка жена е средно с 2 деца , мънички , даже съвсем пеленачета !Те имат нужда от ПОМОЩ , не да се чудим как да ги използваме.АМАН ОТ ТОЯ КЕЛИПИР - Бай Ганя без КЕЛИПИР не си мърда пръста Sad Sad Sad

# 80
…сигурно  половината са съвсем малки деца и от останалото поне 90% жени.По поглед съвсем отгоре всяка жена е средно с 2 деца , мънички , даже съвсем пеленачета !Те имат нужда от ПОМОЩ , не да се чудим как да ги използваме.АМАН ОТ ТОЯ КЕЛИПИР - Бай Ганя без КЕЛИПИР не си мърда пръста Sad Sad Sad
Русия да им помага. Тя ги изгони от страната им, тя съсипа домовете им, тя ги остави без препитание.

# 81
И на мен ми писна с тая Украйна.
На нашите майки и бащи, кой им помага ?
Живял съм в Украйна няколко години и ги знам много добре що за стока са.
Аман ! Придържайте се към темата, има достатъчно сайтове и телевизии.

# 82
Някой, нещо, някъде за Великден - хубаво и с хубави оферти? Че не съм преглеждал още нишо ...

п.п. колкото до работата, племенничката 17г, миналата година работи като аниматор в Златните  - 800лв чисто с изхранване и настаняване. Но тя работИ общо взето не за парите, а колкото да поошлайфа разговорно чуждите езици и изобщо живата комуникация.
Но пък на колегата дъщеря му, целият минал сезон изкара в Рейна Дел Мар като сервитьорка на 900лв заплата, още миналата имаше доста от Украйна които взимаха по-малка заплата.Тази, като стар работник й предложиха 1100лв + възможност за избор на позиция.

# 83
Здравейте,
От сега се замислям за лятната почивка, като тази година съм замислила на северното черноморие да бъде...
Някакви препоръки?!?
Нямам никаква идея, освен че искам да е спокойно, без навалица и без изхранване.
Мислех за Шкорпиловци, но не мога да попадна на нещо, което да ме грабне....

# 84
Здравейте! Тази година сме планували море към края на юли с две деца на 11месеца и на 6 години. Някакви отзиви за Обзор? Търсим спокоен хотел. Попаднах на Marina White Sands Beach, но някъде четох тук, че плажът бил каменист? Ако някой е почивал там ще се радвам да сподели…
Другата алтернатива е Созопол …

# 85
Здравейте! Тази година сме планували море към края на юли с две деца на 11месеца и на 6 години. Някакви отзиви за Обзор? Търсим спокоен хотел. Попаднах на Marina White Sands Beach, но някъде четох тук, че плажът бил каменист? Ако някой е почивал там ще се радвам да сподели…
Другата алтернатива е Созопол …
В края да юли няма как да намерите спокоен хотел и курорт. Хотелът е Марина Сандс и се намира в южната част на плажа на Обзор. https://visit.bg/hoteli/hotel-marina-sands-3035/?gclid=CjwKCAjwi … cQTRoC4wsQAvD_BwE
 Извън града е на около 2 км преди Обзор идвайки от Бургас. До хотела се стига по черен път. Това е по-дивата част на курорта и с една идея е по-спокойно.  Миналата година почивах там и останах доволна. За юли месец тази година пак съм резервирала за там. Самият плаж е много хубав, но е неохраняем и наистина пред голяма част от разположените чадъри и шезлонги на хотела в морето има огромни камъни и бързо става дълбоко. В северната част на чадърите, морето е по-плитко и няма камъни. В посока юг, доста след чадърите на хотела, да речем на едни 50 м също има по-малко камъни.

# 86
  • Варна
Здравейте!

Мнения за Nevis Resort Слънчев Бряг?

След като миналата година се разочаровах от снимки и реалност от Emerald beach resort Равда, тази година съм по-бдителна, но Nevis е сравнително нов хотел, на 5 години.

# 87
Te са 2. Единия е до аква парка, другия е нагоре в хълма.
За кой от двата е питането ?

# 88
  • София
Здравейте. Тази година по семейни причини пропуснахме ранните резервации. Миналата година бяхме в Аркутино фемили ризорт. Не че ми се ходи пак там, но погледнах сайта им и видях, че цената за апартамент е вдигната с около 100 лв. Бях си харесала едно местенце в Лозенец, където цената на апартамент без изхранване беше 130 лв, вече е вдигната на 180. Еми с тези цени не знам накъде са тръгнали. Още не съм се ориентирала къде и дали ще почиваме в България изобщо. Ако ще се резервира, то ще е в последния момент.

# 89
Цените ежедневно растат, левът се обезценява,  всичко поскъпва... и май прогнозите хич не са обещаващи 😔

Общи условия

Активация на акаунт