На море в България 2022 г.

• 76 615
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Приморско. Има от всичко гореизброено по много.

# 586
Приморско. Има от всичко гореизброено по много.
Явно дамата пита за нещо малко и компактно, без шум. Приморско мисля, че не отговаря на заложения критерий, но пък ако е в по-крайните части на Приморско и без да се навлиза в центъра е доста спокойно.

# 587
Здравейте!
С половинката ми се прибираме в България за Август месец и се чудим къде да отидем на море. Последният път Созопол не ни хареса. Къде бихте ни препоръчали да отидем? За нас е важно да има 5-6 ресторанта, 2-3 бара и пешаходна алея за разходки.
Ами ако споделите какво не Ви хареса в Созопол ще е по-лесно да препоръчаме подходящо място. В Созопол има и ресторанти и барове и крайбрежна алея, но явно търсите и нещо друго.Инече горните изискавания ги има почти във всяко курортно място.

# 588
  • Сф
Така е , да. А август навсякъде ще  е лудница! Всеки има сантимент към различно градче, как да ви препоръчаме?
На север, на юг?

# 589
  • София
Здравейте!
С половинката ми се прибираме в България за Август месец и се чудим къде да отидем на море. Последният път Созопол не ни хареса. Къде бихте ни препоръчали да отидем? За нас е важно да има 5-6 ресторанта, 2-3 бара и пешаходна алея за разходки.
Равда предлагам аз.
С уговорката, че август не съм ходила. Юли, септември съм била там и навалицата е била съвсем поносима.

# 590
Равда няма хубав плаж!

# 591
  • София
Не споделям горното мнение.
На мен точно това, че не ти минават 200 човека през главата, докато си лежиш на кърпата, ми харесва.
Особено в онази част, която има място само за твоята кърпа и всеки си е в неговото пространство. Няма пред теб, няма за теб.
Не ти тичат деца и кучета през бирата.

# 592
Един неутрален отзив за Топола Скайс.
Неутрален, защото преди 2години в условия на ковид, беше по-приятен престоя ни. Макар и с ограничителни мерки !

Сега е ..... скучен. Омръзна ни и си тръгваме по-рано.

Подробен отзив и сравнение ще дам другата седмица. Оставаме в региона на апартамент и без ангажиращия откъм време AI.

Чакаме да утихне вятъра за зип лайн-а (колко грозно е на български Joy. )

# 593
Какво значи скучен? Хем преди е било добре, защото е било спокойно, а сега стана скучен с повече народ.

# 594
Чил аут, казах че ще пиша подробно и ще кача снимков материал другата седмица.

За справка комплекса отвори врати на Великден и нещата се движат със скоростта на "охлюв на състезание".

# 595
Равда няма хубав плаж!

Подкрепям  и не препоръчвам Равда .

# 596
Е, без снимки споделете мнение. Не може така да говорите негативно за дадено място, без да се обосновете. В противен случай това е клевета. Така мисля аз.

# 597
Не знам какви снимки и доказателства искате, но това е факт. Разбира се, никой не задължавам с моето мнение, може да иде сам и да провери какво е морето и дали е хубав плажът.

# 598
Клевета към плаж... може плажа да осъди клеветника

# 599
Нещо се омешаха коментарите. Клевета е към скучния хотел Топола Скайс, а не плажа в Равда. Поне аз така разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт