Коя стая...?

• 3 651
  • 87
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Като ви чета, явно всички сте в големи апартаменти, та имате избор Joy Ние сме в гарсониера, така че искам, не искам всичко правя в стаята. Тук е и бебо и компа и ТВ-то, а и тук само пускаме отопление. В кухнята пушим по цигара и вечеряме с мъжа.

# 46
  • На черешата
В хола,децата също все там стоят,та вече се чудя защо ни е тази детска сатя. newsm78

# 47
# 48
Хола.Там прекарвам най-голяма част от времето си вкъщи.

# 49
хола и детската - там са двете деца и РС-то Peace

# 50
При нас кухня, трапезария и хол са заедно в една голяма стая, и тя ни е любима на цялото семейство. Светло ми е, просторно и камината така хубаво топли!!! В спалните само спим.

# 51
  • Някъде на път....
При нас кухня, трапезария и хол са заедно в една голяма стая, и тя ни е любима на цялото семейство. Светло ми е, просторно и камината така хубаво топли!!! В спалните само спим.
И при нас е горе-долу същото, но без камината  Laughing
Иначе кухнята с трапезарията ни е любима, защото е новичка де.....  Wink

# 52
Ами предпочитам си дневната, където са ми нещата, компютъра, телевизора. Всичко. В тази стая е и нашето легло. В другата стая детето е самостоятелно, а кухнята някак от самото начало не я почувствахме, правихме й ремонт, но и след него много малко се застояваме там.

# 53
  • София
Спалнята  Peace

# 54
Хола и спалнята - от както се роди мъника са едно

# 55
Дневната с ТВ, РС и т.н., но нямам голям избор Wink

# 56
  • там от където съм
През деня предпочитам кухнята.Любим ми е момента сутрин,когато замирише на прясно приготвено кафе. Grinning
Вечер стоим в хола - там вечеряме.
Гледаме телевизия и детето си играе! Hug

# 57
  • с/у ОколоМръсТното
хол и спалня.

# 58
  • Велико Търново
Имаме една стая,която наричаме"дневна"там си прекарваме цялото време.Там ни е телевизора,компютъра,ъгловите легла,кухнята ни е долепена,което означава,че и там вечеряме.Така е още от времето,когато живеех с родителите си,а сега с моето семейство.Хола е склад,спалнята е само за сън.

# 59
Хола-тук прекарвам най-много време със семейството, тук е телевизора, компютъра, често тук се и храним.

Общи условия

Активация на акаунт