Кралски работи и клюки- март 2022

• 68 696
  • 1 426
  •   1
Отговори
# 1 350
Беа и Шарлот си разменят усмивки.

# 1 351
Чакайте, обвинителката на Андрю отказа да предостави дори едно доказателство в съда, месеци наред и то. Добре раздуха обвиненията без доказателства, щом Андрю е 3тия поред, който изпраща значителна сума за извънсъдебно споразумение.

Андрю заслужаваше да има дело и ако наистина го е направил,да си понесе последствията.

# 1 352
Така е, заслужаваше, ама избра да няма дело.

# 1 353
Шарлот прилича на Елизабет

# 1 354
Така е, заслужаваше, ама избра да няма дело.
Джуфре избра да няма дело, съдът буквално я умоляваше да предостави доказателства, тя не предостави нищо. За мен бе странно това. Освен, ако още от самото начало не е искала да получи обезщетение и е раздухвала историята по медиите, докато Андрю не клекне и не й плати.
ПО същия начин още 2ма й платиха с извънсъдебно споразумение.

# 1 355
Джуфре няма как да приеме споразумение ако никой не й предложи такова.

Ека, ми той и андрю нямаше да я срещне ако не беше с епстийн... Ама нали той милият нищо не е знаел. А, да, не, той не го познаваше...

# 1 356
Не съм навътре в кралските клюки,защо Хари се притеснява за сигурността си? Има заплахи към него ли?

# 1 357
После нямал фенки Андрю. Ми има си.

# 1 358
  • София
Шарлът прилича и на Сара Чато...и то много повече, отколкото на Елизабет. Според мен и може ли да имам право на мнение, и то по възможност да не се трие?

После нямал фенки Андрю. Ми има си.

И не е само майка му и бившата му жена...

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 14:51 от Не се сърди, човече

# 1 359
Блу, недей така. Аз не съм фен на Андрю, а на справедливостта и честен съдебен процес. Да си кажа, понеже няколко пъти го намекваш. И такъв процес/ предварително изслушване не видях.
Никога, никъде не съм казвала, че е невинен, а че обвинителката ми е под въпрос и че за нея тези обвинения са като "добро утро" и са й станали навик.
Както и да живее на гърба на другите.

# 1 360
Според неговата версия - преследвали го папараци, с коли, на откриването на статията, в определен участък от пътя.
Да ти кажа, излязоха клипчета от оттеглянето му точно тогава и няма нито една кола пред или зад него.
С удоволствие бих се разразила да го намеря, но съм сигурна, че няма да бъде оставено, така че няма да си губя времето.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:34 от ver4eto_sv

# 1 361
А тия клипчета кой ги е снимал Rolling Eyes

# 1 362
Пешеходци. Колкото и да ее важен, не може да затворят целия град и да накарат хората да не мърдат и дишат заради него.

# 1 363
аз не съм фен на Андрю, смятам, че е плазмодий и мижитурка.

Но обвиненията на Джуфре без доказателства бяха странни. Имайки предвид, че не й е за първи път да прави медиен цирк, без дело, накрая извънсъдебно споразумение. Така без съдебен процес, само с празни обвинения прилича на жена, набелязала третата поредна мишена, която да й наплати няколко милиона.

# 1 364
Албер сам ли е бил на службата за Филип?

Общи условия

Активация на акаунт