Намерих

• 64 515
  • 370
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И аз се абонирам за темата Simple Smile

# 136
  • София
Хипатия, страхотна сииии!   bouquet  bouquet  bouquet Впрегнала съм куп приятелки да ми помагат да сваля книгите, успея ли, ще се похваля какво съм сътворила!

# 137
  • Карлово
една много полезна книжка.
Как се правят марионетки. И как се  управляват. Предполагам ,че не е за начинаещи. На английски е. Формат djvu
Направо ми четеш мислите. Тъкмо мислех да те попитам за марионетките и хоп. Ако имаш още давай ги насам Hug

# 138
  • между град и село
Ох, тулбара си го инсталирах но как да си сваля книжките на една кука и belli dance.Помогнете явно съм много неграмотна. Sick

# 139
  • Карлово
Додко, горе вдясно имаш едно квадратче и три букви. Въвеждаш буквите, изчакваш няколко секунди, ще се появи отброяване, после Click to download и готово

# 140
  • София
Някой свали ли си книжката  за Art Nails?

П.С. Хипатия, всичко вървеще нормално,не изписвало за някаква грешка......
Нали след като се разархивира файла, се появява една папчица  - и в нея няма нищо?
След малко ще пробвам пак да я сваля и ще пиша какво е станало с втория опит

# 141
Хипатия,от сума време се каня да те поздравя за страхотните ти открития и за това,че ги споделяш с нас  bouquet

# 142
strawberry,
казвай каква е тази папка празна ,че ме загложди любопитсвото:)
Да не би да не се сваля файла до край? То вътре трябва да има и setup.exe, а и ключе. Колко е голям файла ,който свали?
Благодаря на всички ,които ми благодариха за книжките:) Няма смисъл да споделям нещо дето не трябва на никой само защото аз го имам:)
Мисля ,че това тук би било полезно .Simple Smile

# 143
Има ли наследнички на мадам Тисо?Simple Smile

# 144
  • София
Извинявам се , че малко ти оспамих хубавата темичка,но архивираният файл , който свалих е 24212 КВ newsm78
Трябва да има,но няма нищо newsm78 newsm78
И на мен ми се случва за първи път такова нещо.Днес имах доста работа в офиса и не успях да я дръпна пак,но и утре е ден Wink

# 145
и аз съм озадачена newsm78
Да не би съдържанието му да е невидимо? Ама защо да е и как да стане видимо е въпроса

# 146
мисля ,че разбрах или поне с е надявам, че разбрах причината. Папката на моя компютър е невидима за всички други освен за администратора, т. е аз. Може би като съм я архивирала съм я направила невидима . Без да искам , разбира се.
Я и виж как се казва на български - като кликнеш на нея с десен бутон се намира най-отдолу- свойства или нещо подобно е.

# 147
  • Карлово
Книгата за Нейл Арт е hidden. Отиваш на Tools-Folder Options-View  и слагаш отметка в Show hidden files and folders

# 148
как да ползваме ръцете си по по- различен начин Simple Smile

# 149
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Хипатия, много те обичам Hug
Синът ми от юли месец е написал писмо на Дядо Коледа да му донесе Куклен театър- каквото и да означава това,( защото до скоро казваше куклен театър на сандъка, където Карабас Барабас беше затворил Буратино Confused). Сега ще запретна ръкави и ще зарадвам домочадието с домашно театро. Поклон доземи от мен и татко му- така и не намерихме къде продават куклени театри Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт