Намерих

• 64 464
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
Хипатия,помагай,моля те!
Свалям ги и файловете са от по няколко КВ,най-много 1 и малко МВ.
И този djvu формат с какво се отваря след това?

# 151
  • София
Eeeeee най - на края!!!!!!!!!!!!!!! Книжката за ноктите е супер Laughing

Хипатия, микки благодаря ви момичета  Hug Hug Hug

П.С. Хипатия,би ли имала нещо напротив да споделя това съкровище с останалите рисувачки на нокти? Praynig

# 152
strawberry ,
ако бях против споделянето тази тема нямаше да съществува:)

reflex,
да не би интернет връзката ти да е виновна за това ,че не можеш да свалиш до край файловете? Формата djvu се чете с
тази програма

yosarian,
радвам се ,че дядо Коледа е получил писмото на синчето ти:)

# 153
Перфектна ми е и връзката,и скоростта.Сваля го за няколко секунди и изписва,че е готово.Що така newsm78

# 154
Да не греша аз нещо?
Едните свалям от големия бутон най-долу (тези ),а ругите-от лика под иконката в сивото поле ( тези ).Първите ги сваля в размер около 5-6 КВ,а вторите-около 1300КВ.
Програмата за djvu безплатна ли е или да се ровя за помощни средства?

# 155
Да не греша аз нещо?
Едните свалям от големия бутон най-долу (тези ),а ругите-от лика под иконката в сивото поле ( тези ).Първите ги сваля в размер около 5-6 КВ,а вторите-около 1300КВ.
Програмата за djvu безплатна ли е или да се ровя за помощни средства?
първата е 3,4МБ и се сваля цялата.Втората също се сваля. Не бъркаш ти, а вероятно интернет връзката ти. Програмката е безплатна:)

# 156
днес пак се двоумя какво да споделя.
Последните споделяния бяха на тема кукли- разни и разнообразни и си викам да продължа по темата още малко:)

# 157

И нещо по според сезона:)

# 158
Хипатия, ти си съкровище.
Никът ти от Панчатантра ли е?

# 159

не е. Поне аз не съм го избирала ,четейки Панчатантра. Да не би и там да се споменава за тази красива и  умна  жена?Simple Smile))

# 160

не е. Поне аз не съм го избирала ,четейки Панчатантра. Да не би и там да се споменава за тази красива и  умна  жена?Simple Smile))

леле, че съм простаааа! Сега проверих, Хирания е там. Видях и коя е Хипатия всъщност, срам, срааам!

# 161

леле, че съм простаааа! Сега проверих, Хирания е там. Видях и коя е Хипатия всъщност, срам, срааам!
хм, да е вечно сред нас чичко Гугъл . Да не мислиш ,че знаех какво е Панчатантра?Simple Smile

# 162
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Не мога да дръпна книгата за марионетките. Cry

# 163
Не мога да дръпна книгата за марионетките. Cry
извинявам се:)
Написала съм малко повече букви. Сега не мога да коригирам
Махни hhttp// от целият линк и ще стане

# 164
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Дръпнах го- благодаря. Hug Редактирах линка- надявам се нямаш нищо против. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт