Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Не мога да повярвам че ще отвори въпрос за 20 бона.Толкова бутане и лесни елементарни въпроси не съм виждала до сега.

# 721
Аляска, де, Аляска!

# 722
Сериозно ли това за плуванета беше въпрос за 5000лв? А предното момче го разкатаха и за 2000 и 3000 и така нататък! Много нечестно , много. Това е нещо, което може да се чуе и по телевизия и в интернет, има олимпиади , състезания и така нататък. Общо взето въпроса е от широко достъпна тема.Излагат се!

# 723
  • Велико Търново
То знаенето и моженето за плуването (пък и за който и да било спорт по принцип) не са свързани много. Стиловете ги знам, защото обичам да гледам състезания по плуване. Иначе хич го не мога.

Сериозно ли това за плуванета беше въпрос за 5000лв?
Колкото сериозно е и това, че въпросът за пингвините беше за 10 хиляди и тя ги спечели! Ми шок си е... За нас, де, не за нея. Добре, че не се осмели да рискува с "Аляска", защото хич не ѝ отиваха 20 хиляди. Не че 5 и 10 много ѝ отиват...
Много жалко за всички неспечелили ги до момента, които наистина трябваше да си тръгнат с тях.

# 724
Еос, богинята на зората мисля е, поне това си спомням

# 725
Това за Еос пък го знам. За разлика от чушката.

# 726
Шок за мен, че въпросът за пингвините е за 10 000.

# 727
Не мога да повярвам, че могат да задават такива елементарни въпроси за толкова високи суми. Този за бруста и за 500 е лесен. И за пингвините беше лесен - камъчетата са за гнездото.

# 728
Аз чушки не ям, но мъжът ми все иска рибки като тръгна за пазара, та благодарение на него знаех отговора. А това "розовопръстата Еос", незнайно откъде ми се е набило в главата като словосъчетание.

# 729
Е, много се набива на очи, когато на двама последователни участника въпросите се разминават толкова много по сложност.

Поне малко да ги разбъркват. 😃

# 730
Скрит текст:
Много хубав физичен въпрос за термоса... Можеше и без жокер.

# 731
За момент се зачудих къде съм срещала тази информация, и се сетих, че в един епизод на "Убийства в рая" говориха за него наскоро – термос.

# 732
А това "розовопръстата Еос", незнайно откъде ми се е набило в главата като словосъчетание.

Аз знам, чела си старогръцки легенди и митове. Simple Smile

А може би и

Скрит текст:

# 733
Този човек го изтървах, но май добре върви или ?

# 734
Скрит текст:
Много хубав физичен въпрос за термоса... Можеше и без жокер.

Не помня, ама имаше още една вероятна алтернатива. Гевгир и хладилник отпадат, ма какво беше четвъртото?

Общи условия

Активация на акаунт