Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 100 444
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 420
Да казвам ли с какви опулени очи гледах в Лидл в Цюрих да се продава пакетирана трева? Палачинки не, а пици!!! Ама тревица, бе! Да, уж само с медицински цели, другите- "вредните" съставки били извлечени по някакъв начин. Много помагала и при безсъние. SunglassesНе съм фен аз. Пробвала съм в гимназията, да се чете още миналия век.
По наргилета и подобни също не припадам. Не съм опитвала дори, а съм живяла в локация, в която дори със сядането на ресторант по подразбиране ти носят и разпалват. На всички приятели изпоподарихме хубави, оригинални, с хубави тютюни, ние си останахме девствени в това отношение.

Браво на малкото Панде. Ние на нашите деца си им казвахме от малки, че каквито пари им даваме джобни или за лагер, сега вече голямата е с месечен бюджет- са си за тях. Могат да си ги харчат както преценят, ако им останат- ще са на печалба. Мен също така са ме учили. При децата се оказа стимул, който работи. При мен- не, аз съм си с широките пръсти.

# 421
Имаме ли актуални новини от Скай?

# 422
  • София
Наистина съм оплела конците сутринта в поста си! 😄 Ама то е, защото още не бях пила кафе. След като Мистичето го сервира, се събудих. 😁 Бяхме на камбаните, после обядвахме навън и сега се прибрахме.
Иначе баш Ренко имах предвид.
Ени, пропуснала съм, че и ти си имала болежки. Както и всеки друг с такива. Бързо да минава!  Ама сега ме подгони параноя да не бъркам пак хората, та по-добре да скокна до кухнята за второ кафе. 🤭

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 20:05 от Pandachina

# 423
  • София
Панди що не писа, че ще ходите, можехме да се видим😋

# 424
  • София
Ех, Мид, жалко,.че сме се разминали! И вие ли там ходихте?
Спонтанно го решихме ние. БНД дойде да види детето и се сетих, че може с колата му да отидем , че с ГТ е неудобно от нас и Пантата още не беше ходила.

# 425
Оплаквам се, че съм на работа след малко, а времето днес следобед е супер

# 426
  • София
А тук е отврат, няма да снимам, то не е за пред хора.

# 427
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тегаво ми е.
и се нервя от най-малкото нещо.
Sad

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 18:06 от st. Dobri

# 428
Тук поне спря да вали.
Ходих до пазара, купих криви краставици за 2.50. Заредих от любимите маслини, взех чушки (ще пържа за вечеря), купих и кори - утре се правила баница. Ама пък за сметка на това забравих газираната вода. Започвам чак да се плаша от това забравяне. Доволна съм, хем разходка, хем пазар. Толкова ми е нервно, че всичко ме дразни. Ако не бях излязла, скандалът беше вързан в кърпа, макар че въдвореният стъпва на пръсти цял ден.

Тези камбани извън града ли са? Сигурно глупав въпрос, но София ми е безкрайно непозната Flushed

# 429
  • София
Бяха едно време😂😂😂

# 430
  • Бургас
Здравейте!
Не помня дали съм се разписвала в темата,но виждам много познати никове и се престраших!
Приемате ли попълнения?

Добри,що така?
И на мен ми е адски напрегнато. И защо ли го пия това кафе в 17.30 да ме пита някой.

# 431
  • София
Да си ми компания Карз💋

# 432
  • Бургас
Мид и ти ли си на кафенце?
Довечера дали ще спа,идея си нямам.

# 433
  • София
Аз пия всяка вечер.

# 434
  • Бургас
Свикнала си.
Аз от няколко години след 15ч не пия. Днес какво ми стана,незнам.

Общи условия

Активация на акаунт