Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 040
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Добро утро!

Днес ми е понеделник с моя график. Глася се да излизам и едновременно с това проверявам домашно. То пък ПанТичка тази сутрин много продуктивна се оказа - още не съм проверила едното домашни, тя ми тупва следващо готово. Да й се ненадявам. 😄

Отказвам да чета за тортата на Уиш. Чувствам се сита и искам така да продължи поне до обяд. 🙃

Хубав ден, другарки и тук-таме другари!

# 2 146
Уиш, какво кондензирано карамелено мляко взимаш? Аз съм купувала от Берьозка, но беше доста гъсто, бърках го с миксер май.

# 2 147
  • Пловдив
Мерси, Уиш...ще се пробва.
В Лидл има кондензирано, ама не е карамелено и е мега сладко, та май без него и ми идва със закв.сметана дето е 12% да импровизирам Simple Smile

# 2 148
Попи, каквото ми падне вземам. Не го бъркам (мързи ме). Артистично поръсвам с него напред-назад.
Панди, напротив, трябва да прочетеш и хапнеш от тортата с диетична цел. Аз преди малко, обхваната от ужас след снощното плюскане, реших да обуя "мерителните дънки". Това са едни дънки, които непосредтсвено след ковид установих, че не просто не мога да закопчая, но и че 4-5 сантиметра не ми стигат за закопчаването. Преди около месец най-после се намъкнах в тях и, гълтайки корема, ги закопчах. Нахлузих ги сега в очакване на присъдата, а те се оказаха, че са ми леко хлабави. Изводът? Отивам да направя пица и торта като снощните - явно са диетични. Премляс!

# 2 149
  • София
Уиш, не се фукай, значи.
Имам кондензирано мляко, не знам на какво да го направя, ММ го довлече. Ще трябва да се прежаля и да го изям на нещо.

# 2 150
От всичко прочетено запомних само сланината с праз... ох ох ох... ся цял ден шси мисля за това, а нито сланина, нито праз имам у дома...
Торти не чета, щото не мога да ги правя.. обаче ся се сетих - ми ше възложа на свекърва ми да направи Уишовата торта... и после ше ви я покажа на снимкааааа... Smiling Imp

# 2 151
Много си досетлива и идейна, Мързелота. Много. Simple Smile

# 2 152
  • Пловдив
Мързелота, ти голяма хитруша излезе Grin

Ся пиука Школо...3-ка по Руски...ем навиках го...Бил ме предупредил и малко не му достигало за 4.Уф, бе...Head Band

# 2 153
Ахаха, Мързелчето ме разсмя Simple Smile само така, рецепта, продукти и да твори свеки Simple Smile

Аз редовно ям задушени ябълки със скир, ще си представям, че е торта другия път Joy

Бъръльо, течно или варено ти е кондензираното мляко?
И аз имам едно, ама си е дулсе де лече, щях торта да правя за рд на ММ, ама така и не направих и си седи.... Да ти го дам поне при теб да седи Simple Smile

# 2 154
Оооом, не съм прочела за никаква торта, оооооом.
Гаднярки!

# 2 155
  • София
😂😂😂
Утепах се от действие като съм вкъщи, я да си ходя на работа.

# 2 156
Аз правя бисквитена торта на Тереза Маринова със заквасена сметана ,настъргани ябълки и орехи.Много е свежа и лека.
Вчера оставихме 160 лв в Лидъл и нищо няма за ядене.Клин за йога ,дънкено яке,една долница от кошовете си взех,препарати,памперси ,и малко храна само.А добре че не сме при Търти,на касата щеше да ни псува .Парите не ни стигнаха,добре че колата беше срещу входа да прибяга МУ за карта 🤦.Днес качамак ще ядат моите хора.
Мид,впрягай Ени ,ти само опъвай краци 😁

# 2 157
  • Пловдив
Бобчи, а за теб кво за папкане, че а з не съм го измислила Simple Smile
То май ще е ок тия дни без вечеря да карам, ма да видим...

# 2 158
  • София
Аз ще пълня тиквички.

# 2 159
Кашля детето.Снощи падна температурата от Нурофен.Тази сутрин пак има някаква.Вече и киха.Ако не беше карала ковид преди месец,щях да си помисля,че е това.Изморена съм,но вярвам ,че ще става все по- добре.Дадох и АБ и заспа.Може пак да вдига температура.Много лошо спа тази нощ.Ще звънна на личния за насоки.
Съседското дете и то с подобни симптоми било предната седмица.И то пие АБ и още кашля.В един клас са.
П.п.Кло,при Пердикациева сме ходили.Мниго ни претупа тогава,а се чака доста за нея.Може би е случайност,защото и аз съм чувала само добро.

Общи условия

Активация на акаунт