Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • виртуално
Аз нося Shalimar Souffle само на топло, но все пак е въпрос на възприятие и вкус

# 466
На мен ми идва слабичък за студеното, може би сега хладна пролет? Не съм пробвала в по-топло.

# 467
В междинните сезони го нося аз, на топло се губи леко при мен.

# 468
Рапунцел, cillpop, silver pearl, благодаря! Интересуваше ме, дали няма да "тежи" на топло. Hug

# 469
  • Чукарландия
Ааа, нищо не ѝ липсва на Бигардийката! Прекрасно преплетени цитруси с бели цветя, но само като загатване, като нюанс. Няма нищо главоболно или тежко бяло. Слънчев парфюм! ❤️
Ще ме прощава Девойката в Капри. 🤣

# 470
  • София
Скрит текст:
Момичета, може ли идея за мъжки парфюм, който е подходящ за пролетта. Мислех си за нещо на Мансера или Монтал, тъй като са голямо количество, а ММ много бързо им вижда дъното. Няма къде да тествам, за това ще търся отливки из групите, но и не мога да стрелям съвсем на посоки. Ще съм благодарна за насоки. Последните, които  привърши са ZV This is him, Azzaro Chome, Bucheron Quatre for him, Montblanc Explorer (не е от най-харесвните), Armani Stronger with you. Бюджета ми е около 100лв. Ще съм благодарна за предложенията ви! 🌷

~Анджела~  Привет, споре мен идеален избор във Вашия случай е Azzaro Wanted  / https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Wanted-38686.html

Траен, мощен, универсален, лесно се носи и харесва от околните, ценово се вписва не само 100мл, а дори 150мл онлайн е под 100лв. Wink Той е моята препоръка.

Ако държите на Мансера - специално бих искал да насоча вниманието Ви към Mancera Aqua Wood / https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aqua-Wood-63800.html

Чудесен за пролетта, напълно унисекс, прохладен/като планински поток/ и западано звучащ парфюм, в който въпреки, че не е упомената смокиня, аз усещам зелена и свежа такава. Въпреки, че уж е по-обикновено звучащ, всъщност е безкрайно пленителен и многопластов. Хем е хладен и освежаващ, хем е и мек, объл, дори кремест, много усмихващ и позитивен. За мен, Aqua Wood е идеален избор, ако посегнете към тази марка в желанието си да потърсите нещо по-различно, което бихте могли да носите заедно в ежедневието и офиса.  Smiley

Парфйм за деня: Mancera Aoud Café
Песен за деня: Ben Tov, Gerry Liberty - Nuwe Reen (Mass Digital Remix)

# 471
Момичета и момчета, моля за малко помощ. Имам възможност да посетя щанд на Arabian's secret, заслужават ли си парфюмите там ? Към кои аромати да се насоча ако харесвам Crystal noir , Alien, Aura, Boucheron quatre, Shiseido ginza, Olympea..По възможност да не сладникав.

# 472
  • София
Jennifer880 - Погледнете Habibi / Sahara Pearl / Amber Blue / White Manhattan. Не сладък, който може да Ви хареса е Absolute Talisman и Precious Adamas.

# 473
Благодаря, а от мъжките кои са най-хубави ?
Jennifer880 - Погледнете Habibi / Sahara Pearl / Amber Blue / White Manhattan. Не сладък, който може да Ви хареса е Absolute Talisman и Precious Adamas.

# 474
  • София
Скрит текст:
Благодаря, а от мъжките кои са най-хубави ?

Jennifer880 - В по-свежия и елегантен стил, горещо бих Ви препоръчал Summer Vetiver - прекрасен избор за пролет/лято, а ако търсите нещо по-тежко, наситено, Ориент и вечерно, бих препоръчал Desert Infini.

# 475
Вчера в мола ми подадоха блотер с някой парфюм на Arabian's secret, как пък уцелиха нещо с тубероза, ама от тази, която много не ми допада. Пъхнах го във външния джоб на чантата, преди да разбера, че е това мило цвете. Е, умириса чантата, реда, салона... Добре, че филмът свърши, иначе щеше да превземе и мола. Бяхме на кино (НЕ гледайте "Късата клечка"!)

# 476
Аз пробвах Angel's share. Очаквах нещо уау, тъмно, романтично и boozy, а пък то... не мога да се отърва от асоциацията с коледен сладкиш с ром и стафиди Confused Дояжда ми се от него.

# 477
Азалия, Flowers Hibiscus за пореден път, се смях от сърце! Smiley
Deetron, моите почитания, за обширните знания!
Предлага се Loveli Sarah Jessica Parker, на много добра цена. Помня, когато се появи, но никога не съм го пробвала. Смятате ли, че си заслужава, ако е така, бих го поръчала на сляпо. Благодаря! Hug

# 478
Deetron, благодаря за включването! Впечатли ме описанието ти за  Mancera Aqua Wood и определено ще го търся за тест, точно такъв аромат търся, свеж, не натрапчив и остър, а в същото време необикновен и интересен☺️

# 479
  • sofia
Привет, да се включа и аз със скромно мнение за златната колекция на Дюпон Simple Smile Всичките са доста специфични и аз лично не си ги представям в жега и топло време....специално ще ги пробвам обаче, може и да с изненадам Laughing
Ванилия и кожа - при мен е основно сладост, рози и лека кожена подложка, без да е натрапчива. Коментарът на една приятелка беше "мирише на кожено яке, напръскано с парфюм".
Пърфект тобако - усеща се доста тютюнът, но не мъжкарее...и пак си има ванилия и сладост.
Нобле ууд - много приятен коледен сладкиш..сушени сладки плодове и дървесина, леко опушена.
Голдън ууд - сухи и горчиви дървеса..на мен ми мъжкарее и ми се стори доста остър.
От другите нямам спомени Simple Smile
Според мен човек трябва да обича унисекс аромати, за да хареса и тези.... като ми се струва също така, че тази колекция все пак е доста поносима или пи-скоро лесно смилаема....направена е за масовия вкус без да е нещо безкрайно изчанчено Laughing

В последно време пръскам само Мансерите, които насъбрах....само те ме радват! Simple Smile Всичко дизайнерско, което имам, остава на заден план...дори и в парфюмериите вече не знам какво да пробвам...нищо не ме изкушава Laughing
От един месец нищо не съм поръчвала...последно си направих подарък за рожедния ден - Neroli Amara...толкова изискан ми се стори и подходящ за топли и слънчеви дни..нямам търпение да се затопля вечееееее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт