Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 62 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

П.П. Органзата ми е като градина от пролетни цветя, много ми допадна Flowers Bouquet

Вчера получих една Органза от размяна (още веднъж благодаря на дамата), ами прекрасна, за мен въплъщава думата "благоухание".

# 61
Утре ще пробвам ефекта на Womanity 😈
Пробвах. Ефектът е следния: като влязох в стаята, на колегата му висна ченето! След като се съвзе, ме попита: ти какво правиш тук, днес не си на работа?...
Та, ето такъв е ефектът на Womanity! - напръсках се с него и чавка ми изпи мозъка. След като се прибрах обратно вкъщи, ме мъчи от тогава насам. Никога няма да разбера кога точно му е времето на този парфюм, но ми се струва, че не е сега. Поне за мен - не е.
JoyJoyJoy
Чаках с нетърпение! Grinning
Вчера се смях с глас, днес също! Аз не го познавам парфюма, това не е важно! Азалия, не знам кога му е времето, явно не му е сега. Колегата ти, май е на същото мнение?!
Следващия път, пробвай с друг... голега. JoyПрояви търпение и упорство. Знам че знаеш, шегувам се най-добронамерено. HugHeart
А парфюмът, сигурно е страхотен. Ще си покаже, кога му е точното време. Flowers Hibiscus

# 62
Не, колегата не реагира на парфюма, защото аз толкова се потресох от това, че за не знам кой път отивам на работа в ден, в който не трябва да съм, че и той се стъписа и ми се смя... 😂
Ефектът на парфюма върху хора, ще бъде изпробван друг път, но в по-топло време. Сега просто не ми харесва. Освен това, сложен сутринта в 6, едва след изминали  повече от 8 часа, вече ми е приятно да го усещам. Силата му е непроменена, той е чудовище в това отношение! Просто сега остана от него това, което ми харесва.

# 63
Womanity е чудовище като сила, стои 24 часа и дори след душ се усеща леко
Затова писах по-горе, че му трябва въздух и вятър. Сега го помирисах и има толкова красота в него, но няма да пръскам, че върху тубероза-слива-дъвка ще стане ужас-ужас

Nestle93, много ми е драго за Organza-та Sparkling Heart

# 64
По мое скромно мнение Womanity е идеален за горещо лято с морски бриз, тогава е истинска прелест, показва се смокинята, вятърът го носи надалеч, никаква жега не го убива. Поне при мен е така.
Аз години наред го мразих, тъй като, после си дадох сметка, че само зимно време съм го носила и за мен си в беше чисто солено блато.

Благодаря за новата тема, Денси!:hibiscus:Flowers Hibiscus

# 65
Благодаря за новата тема, Денси 🌷
Аз вече не помня, какво е съблазняване …. От началото на Ковид вълната работя в къщи
На ММ му харесват доста кожени аромати. За мен са много секси Tom Ford Noir, Valentino Donna Noir Absolu, МFK Satin Mood

# 66
Kissing Smiling Eyes Влизам тук с едно много сериозно питане. Rolling EyesНе знам, дали си спомняте за един парфюм на Ланком Magnifique? Много любим мой, но взеха че го спряха. И сега изрових остатъка поне на 10 години сок, фъснах, идеален, не е мръднал както се казва и... се вкарах в размисли. Това чудно чудо трае на кожата ми от сутрин до вечер с почти непроменен интензитет и си е толкова мой аромат, че няма накъде повече. Та в тази връзка да попитам, дали някой няма да изрови отнякъде бутилче. Нарочно не питам в размените. И...дали знаете нещо подобно, което макар и донякъде се доближава до този Magnifigue? Flowers Hibiscus
Нареждам се и аз на опашката...страхотен парфюм. Ти поне имаш 10мл. Smile Не мога да помогна с идея за подобен или къде да го намерим (предполагам в Ибей или подобни), но ще съм благодарна и аз на мнения.
Уоманити за мен е един от най- неприятните парфюми. Усещала съм го покрай мен и в топло и в студено- тц, няма шанс. Няма да влизам в подробности, да не засегна някой, въпреки, че за мен е непонятно...ако аз не харесвам даден парфюм, не значи, че някой друг пък не го обожава същият този парфюм.
Днес нося Либре ЕДП. Прекрасен е, усещам си го цял ден. Исках да ви питам дали на някой от ползващите го му е паднала буквата от флакона? Моята се отдели и имам чуството, че може и да е някой Убав ментак. Не, че е кой знае какво, но може да ме успокоите LaughingLaughingLaughing

# 67
Веднага те успокоявам! Точно отлепената буква, е най-малко показателното, че е "ментак". Я си се пръскай с удоволствие и не мисли това. Аз бих пробвала да си залепя буквата. Heart
А в твоя случай, много се радвам, че  го усещаш и те радва! Hug

# 68
Kissing Smiling Eyes Влизам тук с едно много сериозно питане. Rolling EyesНе знам, дали си спомняте за един парфюм на Ланком Magnifique?
Нареждам се и аз на опашката...страхотен парфюм. Ти поне имаш 10мл. Smile Не мога да помогна с идея за подобен или къде да го намерим (предполагам в Ибей или подобни), но ще съм благодарна и аз на мнения.

В старкорп откривам един дезодорант Магнифик и съм в чудене, дали е истински.  И на дезодорант съм съгласна., все е нещо. И лосион за тяло има, но него не бих взела.

# 69
  • The Evergreen State
Emia, разбирам болката ти. Имаше един друг парфюм на Lancome, Attraction отдавна го спряха но не бих се зачудила и за момент ако успея да открия нещо подобно. Lancome имат страхотни парфюмни издания през годините, много обичам тази марка и за бяла козметика и грим.
Като съотношение цена-качество ме устройват, изключително щедри са и с подаръци и намаления.

Споменах в предния си пост YSL Parisienne. Нямам бутика от него, намира се все още тук там и съм в дилема дали да си купя или не. Имам дилема изобщо за спрените парфюми, заслужава ли си да въздишам по нещо спряно, да се презапасявам и да кътам всяка капчица която имам или просто да махна с ръка и да го оставя в миналото, когато съм имала страхотни моменти и съм ползвала с удоволствие.. Нямам решение и отговор Disappointed.

# 70
Аз съм на мнение, че си заслужава да се вземе парфюм, дори да е спрян, ако се харесва или е любим, още повече, ако се намира тук там все още.

Аз преди няколко дена си взех White Patchouli Tom Ford точно защото е спрян, а на мен ми харесва и реших да използвам, че ми попадна.
Не знам защо го спряха, и Orchid Soleil  също спряха, и него го искам.
Те ми се струват и по темата Heart Exl

# 71
Аз съм на мнение, че си заслужава да се вземе парфюм, дори да е спрян, ако се харесва или е любим, още повече, ако се намира тук там все още.

Аз преди няколко дена си взех White Patchouli Tom Ford точно защото е спрян, а на мен ми харесва и реших да използвам, че ми попадна.
Не знам защо го спряха, и Orchid Soleil  също спряха, и него го искам.
Те ми се струват и по темата Heart Exl
Точно това си помислих и аз, като стана дума за запасяване или за търсене на спрян парфюм. Въпреки, че моята втора бутилка от Герлен Л'инстан ЕДТ хич я няма за мен, а преди ми беше един от най-силните парфюми.
Магда, благодаря за думите. Просто споделих, защото може би пък да е слабо място на флакона, моите стоят в кутия- прави, легнали, един върху друг- както дойде, може би при натиск се е случило. СОка си е супер, рядко ме навестява мисълта дали е менте даден парфюм, не се терзая за такива неща. Но се сещам за случай, в който съм почти сигурна, че парфюма е менте- пръстена на пулверизатора се движи, стъклото изглежда матирано на места...Сока май е наред, но примерно да го пусна за размяна не бих посмяла, защото ще ме линчуват. Е, ще си го ползвам, като не бях по настоятелна след покупката да възразя, че не ми изглежда ок. Увериха ме, че е от сигурен източник и , че е наред...Все тая, просто си мисля на глас...
*Emia*, дезодорант май не ми се ще, но пък ако го мислиш, по- добре го вземи, после да не те е яд. За дезодорант не бях се замислила, че може да не е истински.

# 72
С бързосъхнещо лепило за всичко дали няма да може да се залепи падналата буквичка?
Това в кръга на шегата 😉!
Хайде да кажа две мили думи за легендарния Womanity! Заслужава уважение заради уникалното си ДНК, неслучайно предизвика фурор с излизането си! Не знам дали е секси и съблазняващ, но точната дума за него е женствен, което до известна степен предполага останалото! Безподобен по своята същност може би ще продължава да буди интерес и да се преоткрива къде приятно, къде - не!
Секси „Пантера“-та си е секси, но….много е доминантна! Няма да се хареса на всеки нито мъж, нито жена! Не всеки господин ще го играе звероукротител, а пък сред дамския кръг ще причини неудобство! Ще си остане противоречив парфюм, присъщ и харесван от силните натури и от двете страни по скромното ми мнение.
Другото сте го казали по темата.

# 73
Честит празник!

По темата за съблазнителните парфюми, сетих се за два LVEB, които според мен влизат в тази категория. Intense, който е сред любимите ми, и L'Eclat, с който съм напръскана днес. Получих от него мостра към една поръчка. Определено ми харесва. За покупка не съм убедена, но с удоволствие бих го носила, ако ми го подарят.

# 74
  • Габрово
Честит празник и благодаря за новата тема!
Ах ,тези парфюми ,голямо пръскане пада и тестване при мен,откакто чета и темата станах много капризна и бързо започнаха да ми омръзват аромати.

По темата за Womanity ,имах го преди години и много си го харесвах ,носех си го с голяма радост,за останалите около мен не знам как е бил,но веднъж на една опашка в магазин си спомням ,че една жена се беше долепила за врата ми,явно и беше харесал.SmileySmileySmiley

За съблазнителен парфюм ,мисля си ,че всеки  има различен вкус ,всеки случай за ММ Лагуната е антисъблазнителен,май само аз си го харесвам.Blush

Въпросът ми е ,кои са ващите любими на Мансера ?Моите са.
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Velvet-Vanilla-39835.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Roses-Vanille-15210.html

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 12:06 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт