Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 156
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Аз му се радвам на акцента и дикцията, иначе вярно само едно и също 😀

# 301
  • София
Имате ли парфюм, който никога не ви омръзва? Да може да го носите всеки сезон и на всяко място?
Ето за мен това е Лайт Блу Интенз и NR Pure musk 🥰 С тях не беше любов от първо фъс, напротив сториха ми се много безлични, слаби, обикновенни, ноо с времето така се привързах към тях и с всяко носене ми се струват все по хубави и все по трайни🥰
Разбирам какво искаш да кажеш, но на въпроса ти, отговорът ми е НЕ, нямам парфюм, който да нося през цялата година и да не ми омръзне. Може би защото имам доста и си имам парфюми според сезона, според настроението и т.н. Дори и парфюми, в които съм се била влюбвала безумно, пак ги изоставям в края на дадения сезон. Но няма нищо лошо, че ти си открила вечна любов в тези двата!

Като се замисля с времето най-верен ми остана Chanel Coco Mademoiselle (предимно EDT). Изпръскала съм към 5-6 50ци. Сега го ползвам във фитнеса, а иначе пръскам Intense версията. И пак не мога да го нося през лятото, а през студената зима ми се губи на кожата. 

По темата за двете градини, и аз мисля, че не са за насляпо. И двете съм ги имала в определен период. Аз като голяма почитателка на цитрусите отстрелях насляпо един Мосю Ли, но не се харесахме. Нилските са супер странни, имат си чара, но са непредвидими (кожата много го променя този парфюм). С две думи различна химия, различен парфюм! Simple Smile

Днес тествам Rouge Sarây Atelier des Ors. Бях го забравила, но една парфюмна фея го спомена във фейсбук и реших да извадя мостричката. Много ми напомня на нещо, още не съм сигурна на кой точно парфюм. Сложен, прекрасен за зимата, в никакъв случай не е лепкаво сладък, въпреки наличието на канела, фурми и хелиотроп. Мощно пачули и доза ууд (нестрашен). Драйдаунът е канелено-балсамов с щипка сандалово дърво (ванилия не долавям).

EDIT: Даа, сетих се какво ми е познато.Пачулито тук е в стил Midnight Poison и Elle.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 19:26 от Scintillia

# 302
Като стана въпрос за влогъри, да похваля един, който отскоро гледам в Ютюба - Соколов. Интелигентно момче, с добър изказ. За някои неща съм съгласна с него, за други - не, но при всички положения е полезно да има повече такива български влогъри.
Забелязах го и в темата за парфюмните сайтове, тук не знам дали влиза, но е добре дошъл, разбира се, да сподели впечатления от първо лице.
Ето едно негово видео по темата за съблазняващите парфюми:

# 303
Имате ли парфюм, който никога не ви омръзва? Да може да го носите всеки сезон и на всяко място?

Не мисля, че има такъв. До преди 4-5 години, когато още не бях чак толкова запалена по парфюмите, си пръсках по един, докато не свърши. Това обаче не означава, че не ми е омръзвал или че е бил подходящ за всяко време и повод.

# 304
  • BG-DE
За мен парфюм, който винаги имам откакто е излязъл и досега не ми е омръзнал е Womanity. Не помня бройката на изхабените флакони но и в момента имам 2 броя 😊

# 305
Голяма любов ми е Shiseido Zen, един от малкото, които ми вървят по всяко време и не ми омръзва. Ноо всяко нещо с времето си наистина, сега не искам да повтарям нищо познато и пробвам много нови аромати от мостри и отливки, сигурна съм че ще изкачат нови любови Flowers Cherry Blossom

# 306
Днес основно разглеждам Frederic Malle в компанията на Коко Ноар (кой можеше да предположи, че в някакъв момент и с Шанел че ще ни се получи!). Интересен ми стана Portrait of a Lady с невероятни коментари, вариращи от лелка на 60+, през "Типичная удовая вонючка в стиле Монталь.Переоценён.." до аромат, който може да се остави върху нечии чаршафи. Да се чуди човек на кое да заложи Simple Smile
GG_BG, много добро инфо.

# 307
Santal Royal Guerlain е нещо, което никога не ми омръзва.

# 308
  • София
Не ми омръзва и нося целогодишно. Heart Eyes

# 309
  • Пловдив
Аз нямам такъв парфюм, който да нося постоянно. Дори и най-големите ми любимци ми омръзват и оставям настрана за известно време, за да пробвам нови.

# 310
На мен не ми омръзва Alien...Все там ме влече.., търся нещо подобно на този аромат като съставки, но до момента не съм открила.

# 311
Нa мен не ми омръзват Alien essence absolu , Tabacco Vanille , Flowerbom , Jardin exclusif . Винаги ги имам налични   .за съжаление alien е спрян и си го пазя за “специални случаи” , уникален парфюм е!🥰
Кaто се зaмисля ми е малко носталчино времето , когато имах само един любим парфюм и слагах само и единствено него .

# 312
Не ми омръзват Secret sucre Molinard,  Coco Mademoiselle Chanel и Chanel Chance tendre.

# 313
Привет парфюми! Имам нелеката задача да избера парфюм за подарък  на младеж и девойче ,ако може да е и бюджетен. Молбата е от приятелка която не е парфюмно запозната Знае се, че харесват марката  и такъв тип аромати,а това би ли им допаднало.

В момента тук са доста изгодни ако все пак не е подходящо ще се радвам да препоръчате друго.
Благодаря на отзовалите се!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 08:22 от Mimeto74

# 314

Общи условия

Активация на акаунт