Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 631
  • 634
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Яна -  нямам място за съхранение,за да поръчвам и двата чифта. Затова се допитах до всички Вас,за да мога да избера модел,който ще си върви с всичко(дънки,клинове,спортни рокли и поли,за момента нося само дънкови).
Аня - за кой модел казваш,че личи че са дървени?
Задръж този, който харесваш на живо повече и като удобство.
Поръчай двата и прецени.
Как ние да кажем кое ще ти е удобно, ще ти седи по- добре на крака или ще ти отива на наличното в гардероба.

На мен първия показан модел на Пума ми е неудобен, а имам подобни на други марки, които спуквам от носене.

# 271
  • Mediterraneo
Аз пък точно първите Пуми счупвам от носене почти цяла зима, че са ми едни от малкото кожени обувки. Удобни са ми, а не са мръднали вече 2 години.

# 272
  • София
Ще се допитам и до вас. Занемарила съм се тотално, сега искам да изглеждам много добре. Става дума за фирмено парти в ресторант, не твърде официален.
Пълна съм, фигура тип ябълка. Просто се чудя какво да облека. Нищо не ми хрумва. Рокля по тялото зле, рокля разкрояваща се от гърдите ме прави да изглеждам в напреднала бременност и просто не знам!

# 273
  • София
2 части- горе тъмна блуза с прихлупване, надолу- пола.
Разкроена рокля с някакво пухкаво болеро нагоре?

# 274
Elena_of_Avalor, разгледай тук: https://theconceptwardrobe.com/build-a-wardrobe/apple-body-shape
мисля ще ти дойдат добри идеи Simple Smile

# 275
  • Пловдив
Sunn, аз бих взела първия показан модел.

Полина, аз бих взела първия показан модел чанта за обувките.

# 276
  • Някъде там
Полина,не бих взела обувките,идва ми повече тази подметка + синджири,не бих взела и чантите.
За спортните бели обувки,много ми харесаха пумите.
Обувките на пума са доста удобни,поне това са моите лични наблюдения.

# 277
  • София
Наскоро си взех Пума като втория модел, само че черни. И да, стискат на пръстите! Разтягам връзки, разтъпквам, но.... да си знаете.

# 278
  • В полите на Пирин планина
Elena_of_Avalor, бюстът ти голям ли е? Или среден? Ръцете как са - отпуснати или стегнати. Според мен права рокля или а-силует ще ти стоят добре, но не трябва да са много прибрани по тялото. Като седна на компютъра ще сложа предложения в снимки. Също как са ти краката? По-слаби?

# 279
Благодаря на всички ,отказах се от тях . И без това имаше нещо , което ме дразни в тях. Ще помоля да ми предложите някакви обувки, които да си подхождат с почти всичко,що -годе да са универсални. В смисъл да си подхождат така да се каже с повече дрехи. Обаче не се възприемам в бели обувки. Издирвам нещо , но не намирам, а вие сте много идейни и ще помоля за помощ

# 280
  • София
Lady Brinne, бюста ми е голям, краката ми са дебели в горната част на бедрата, ръцете също са по дебели горе към мишниците. Не нося потници и рокли с тънки презрамки.

# 281
  • Street of Dreams
Елена, права рокля до коляното може би ще ти стои добре?

# 282
Елена, и аз се сетих за права рокля, по- свободна, с дълъг ръкав примерно. Можеш да освежиш с шал, брошка или аксесоар в косата. Или туника по- елегантна със прибран панталон или черни дънки...Най- важното е да намериш тоалет, с който да се чувстваш красива и в хармония със себе си.

# 283
  • в Кошера
Благодаря на всички ,отказах се от тях . И без това имаше нещо , което ме дразни в тях. Ще помоля да ми предложите някакви обувки, които да си подхождат с почти всичко,що -годе да са универсални. В смисъл да си подхождат така да се каже с повече дрехи. Обаче не се възприемам в бели обувки. Издирвам нещо , но не намирам, а вие сте много идейни и ще помоля за помощ

За мен безапелационно това са лоуфърите (мокасини).
Разновидности - бол.
Съчетават се перфектно и с дънки, и с рокли, и с поли, и с панталони.
Скрит текст:

Elena_of_Avalor, предвид споделеното, бих заложила на свободна рокля с А-силует, 3-4 пръста над коляното, с къс (но не скосен) ръкав, без деколте на показ. Т.е. акцентът да бъде в/у видимата част на краката.
Монохромна визия, с цел издължаване на силуета.
За акцент - бижута.

# 284
  • Някъде там
Елена, може би нещо подобно

Мисля ,че този тип се водят А силует.

Общи условия

Активация на акаунт