Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 621
  • 634
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам първите Пума , но с малко детайли в цвят фуксия, стоят страхотно с рокли.
Вторите ми идват спортни и по- подходящи за по- млади дами.

# 256
Според мен и двата чифта са подходящи. Аз лично и вторите бих носила с рокли (зависи от роклята разбира се)

# 257
С риск да ми се смеете 🙃 , какво ви е мнението за тези сникъри и евентуално с коя от двете чанти би ха си подхождали? Никога не съм си купувала такъв цвят … Нещо ме спира, синджирите ли ,старомодни ли са, знам ли 🤷🏻♀

# 258
  • София
С изключение на металните верижки по сникърсите ми харесват иначе. Ама като гледам се махат ткаа, че ако не ти допада и на теб може да се махне.

# 259
Sunn аз съм за вторите. Имах подобни на показаната Пума - тесен ми е крака и  се разхождаше вътре, макар да бях стегнала връзките.
Pollinaa лъскавото и веригите са ми като червения цвят 😖- никак не са моето .

# 260
  • София
Намерих си чанта. Отказах се от бялото на този етап, но си намерих taupe.

Скрит текст:

# 261
Много благодаря на всички,които се включиха. И тъй като темата е Модни консултации,искам да Ви питам с кой модел маратонки/кецове бихте носили рокля или пола с тениска през лятото:
Скрит текст:

Моля,ако някоя от Вас има вторите показани да сподели мнение относно удобство(питам,защото никога не съм си взимала по заострени към пръстите,винаги съм си купувала заоблени)
С тези, които са ми по-удобни!
Докато не си ги премерите сама не можете да знаете колко ще са ви удобни. Това, че на някоя друга били удобни или не е без никакво значение - краката ужасно много се различават. При мен има различие и от ляв до десен, та факта, че на десния ми е удобен даден чифт не означава, че на левия ще ми бъде удобен.

Скоро си бях поръчала боти за дъжд.

Перфектен комфорт на десния ми крак - идеален! На левият хем ми опираше големия пръст (бях ги купила уж цял номер по-големи от обикновено), хем имаше един объркан шев близо до глезена, който за 10-тте минути в който ги разхождах из къщи ми протри кожата. Пратих ги обратно, независимо, че много ми харесваха и според мен ми стояха рядко добре.

# 262
Много сте права,но все пак реших че ще е добре да чуя мнения. Имам тези от година и половина,но последните 2 пъти като ги носих започна да ме боли адски много кокалчето от вътрешната страна на десния крак,и след това не мога да сложа никава обувка. Затова сега съм в търсене на нови!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 15:08 от bubanka

# 263
Имам вторите Пума .Много удобни, подметката е някак пружинираща, но аз съм с широк крак и след по-дълго ходене ме стягат на пръстите. За тесен крак ще са супер. Нося ги и с поли и изглежда добре.

# 264
  • Бургас
ХОРА! Стига стия цитати!

И да не е спам, на мен ми харесват повече първите Пуми за поли и рокли и вторите за дънки и клинове.

# 265
Патъците на Poli къртят купона!
Показаните спортни бели си личи, че са много дървени.

# 266
Пускам една витрина от Пиза.

# 267
Яна -  нямам място за съхранение,за да поръчвам и двата чифта. Затова се допитах до всички Вас,за да мога да избера модел,който ще си върви с всичко(дънки,клинове,спортни рокли и поли,за момента нося само дънкови).
Аня - за кой модел казваш,че личи че са дървени?

# 268
Стига бе хора, това са обикновени бели маратонки или там квото се наричат и се носят с каквото имаш. Чак пък такава дилема кво да купиш и да се допитваш кои да купиш и то при условие, че знаеш че имаш проблемни крака.
Онези с дебелите подметки не бих ги носила. Подметка която не се огъва не нося.

# 269
Няма значение кои маратонки - и двата стават за всичко, тия с верижките малко ми идват екстра  Simple Smile
От чантите: по-скоро първата бяла

Облякох аз модерното зелено и ме побиха тръпки Grinning хич не ми стои, но имам зелено (друго зелено, по-пастелно) и розови неща и ще нося с удоволствие. Особено една леопардова пола в светло и тъмно зелено Sunglasses

Взех един широк розов колан за двете ми рокли-ризи, че хич не ми харесва как стоят с коланчетата от плат. Почва да ми става пролетно, тия минус 20 от миналата събота вече ги забравих

Общи условия

Активация на акаунт