Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 623
  • 634
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Може ли линк за леопардовите обувки?
Заповядай https://www.obuvki.bg/na-tokcheta-baldowski-d03763-3359-002-zams … nairobi-rudy.html

и по- високите https://www.obuvki.bg/na-tokcheta-baldowski-d03630-1451-002-zams … 8e6e-592727c65084

И двата модела ги има и в зелено пантерово Grinning

Зелената чанта не е от зара, може и те да имат, на неизвестна за  мен марка е от обувки.бг  ето я - https://www.obuvki.bg/damska-chanta-creole-k11129-butelkowa-zielen.html
Предполагам копира модел на  някой известен бранд

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 22:05 от ~Étoile~

# 241
  • София
Даа, подобна е, но тази в Зара е още по-зелена 🙃.

# 242
Тази на Зара не изглеждаше добре в магазина.

# 243
Искрица, якето е много хубаво, това зелено е моето- много ми харесва. Радвам се на този цвят, някак ми пълни душата и очите. Малко модели и материи харесвам, но то е за добро на портфейла ми 😁
Чантичката на Зара наистина е безумно малка.
Закъснях за Св. Патрик, но Агент, постът ти отново вдъхновява...🍀

# 244
Здравейте дами Simple Smile
Какво мислите за Модиво/Обувки.бг? Дали маратонките,които продават са ментета? Есента си взех Puma carina и след 5 обувания се сцепиха( прилагам снимка) :
Миналата седмица поръчах тези и едната беше с доста дефекти(дупки по самата подметка на няколко места,езика беше пришит по надолу и на криво) за съжаление не направих снимки и не мога да Ви покажа.

# 245
Заради ментета почнах да купувам спортни обувки само от реални магазини.
От Фешън дейз и от Спорт депо при онлайн пазаруване са ми идвали ментета. Сигурно и в Обувки. Бг се случва да има някое менте🙄

# 246
  • Street of Dreams
Имам въпроси относно цветови комбинации - тук давате прекрасни съвети.

С кои цветове най-добре се съчетава слонова кост / бежово? Мисля за тъмно боровинково, ще ми се и нещо универсално.

Как се нарича топлото тъмносиво?

Как се казва този цвят?

# 247
Какво мислите за Модиво/Обувки.бг? Дали маратонките,които продават са ментета? Есента си взех Puma carina и след 5 обувания се сцепиха( прилагам снимка) :
Скрит текст:
Миналата седмица поръчах тези
Скрит текст:
и едната беше с доста дефекти(дупки по самата подметка на няколко места,езика беше пришит по надолу и на криво) за съжаление не направих снимки и не мога да Ви покажа.
Мога да дам информация за същите пума карина,които са закупени от английския амазон-същото нещо им се случи. Simple Smile Имам велурени карина,на тях нищо им няма,но белите кожени изглеждат като Вашите.Кожата им не е добра,не е от това от къде са закупени,респективно не вярвам да са менте.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:46 от bubanka

# 248
  • София
Пума като цяло не са от най- качествените обувки. Много лесно се късат или повреждат.

Аз преди време търсех леопардови, взех си на geox. Стават, но не са ми любими. Горните са жестоки. Много секси обувка.

# 249
Направете рекламация на сцепните обувки.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:46 от bubanka

# 250
  • Пловдив
Не съм съгласна за Пумата, имам този модел от 2014г закупен и носен интензивно /включително и в снежно време/, още по-често въртян и в пералнята, който е от изкуствена кожа и чак миналата година се сцепи на мястото, на което и на показания модел по-горе.

Тези ги закупих 2020 и смея да кажа, че често ги нося, нищо им няма.

# 251
  • В полите на Пирин планина
Големият ми син в последно време носи ежедневно два чифта на Пума - не са мръднали, а той не е от пазещите и като подхване едни маратонки не ги оставя. Едните са тези (със стелка с мемори пяна), а другите са доста по-стар модел:

Явно е до модел. Аз съм доволна от обувки.бг и не мисля, че продават ментета.

# 252
  • в Кошера
Имам въпроси относно цветови комбинации - тук давате прекрасни съвети.

С кои цветове най-добре се съчетава слонова кост / бежово? Мисля за тъмно боровинково, ще ми се и нещо универсално.

OnDiNe_, слоновата кост е изключително комбинативен цвят, както с тъмни тонове за контраст (индиго, бордо, петрол, смарагд, каки, тъмно лилаво, тъмно кафяво...), така и със светли (пепел от рози, капучино, сиво-зелено, сиво-лилаво...) за по-нежна визия. С ярки също.
Скрит текст:

# 253

Как се казва този цвят?

Цветът е сивокафяв/Colour Dun
Много нежен и красив. Вчера си поръчах такава пола:

# 254
Много благодаря на всички,които се включиха. И тъй като темата е Модни консултации,искам да Ви питам с кой модел маратонки/кецове бихте носили рокля или пола с тениска през лятото:

Моля,ако някоя от Вас има вторите показани да сподели мнение относно удобство(питам,защото никога не съм си взимала по заострени към пръстите,винаги съм си купувала заоблени)

Общи условия

Активация на акаунт