Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 543
  • 634
  •   1
Отговори
# 465
Преди няколко дни надникнах в един магазин - вътре беше събрана пролетта! Пълно със свежи, красиви, наситени, ярки цветове! Розово със синьо, розово със зелено, синьо с жълто, и т.н.
Не знам до колко ми отиват, но се радвам да ги виждам. Става ми слънчево. И ми допадат много повече от пастелите - те са ми твърде бледи.

Относно горното съчетание - аз съм консерва явно, но не ми допада. Не мога да определя кое точно. Може би не бих сложила горното вътре. Или бих сложила нещо, което да е широко нагоре. Както и Кечър каза, като че ли и деколтето на потника някак не пасва, не знам точно, но не.

# 466
merym16, харесвам комбинацията.

# 467
Вече като видя такъв въпрос за комбинации се питам, ако я видя на улицата какво впечатление ще ми направи. Ако няма да се обърна след нея и не предизвика повдигане на лявстс вежда, значи всичко е ОК Simple Smile.

# 468
merym16, на мен ми харесва много визията- цялостно. Може би цветовете са малко убити или от светлината изглеждат по- странно като комбинация. Но ми харесват, деколтето също е чудесно, извивки...Излизай смело👍
Аз още студувам, не мога да се отпусна. Извадих уж кецове, но по тънко яке не се пускам. Сутрин ми е близо до 0 градуса и ...бррр...Още съм с ботите и палтото/ пухеното яке.

# 469
Момичета, купих си невероятна парка , червена.
Бих я определила повече като спортна.
Имам обаче проблем...имаше останало лепило от етикета и аз го премахнах внимателно, но въпреки всичко си личи нам където е бил.
Отпред  е на нивото на гърдите до ципа.
Какво бих могла да сложа там? Брошка не ми се връзва със спортната визия...по-скоро пинове...или друго?

Това е тя

# 470
  • Down south
Панталонът и обувките са много хубави. Нещо ми се бие с потника обаче- нюансът ли е, деколтето ли е или фактът, че е рипсен, не мога да преценя. Simple Smile
+1
Комбинацията на панталона и обувките е добра.
Формата на деколтето, според мен, излишно акцентира и оптически разширява раменете.

# 471
merym16, харесва ми комбинацията. Бих сложила бижу на врата, за да балансира малко деколтето

Essentiall, парката е много хубава. Честита!
Има мини плоски брошки - една или няколко такива в тази зона и ще е ок - лале, лодка, пчела, като военна нашивка и т.н.

# 472
Комбинацията никак не е лоша, след вглеждане разбрах кое ме подразни- кожата под мишницата седи като прищипана. На мен ми е идея фикс това и никога не нося потници.
Бих ги носила така , но със сако или нещо отгоре. Но понеже съчетанието е смело, връхната дреха, чантата и обувките са ограничени откъм цветове.
Деколтето също е подходящо за кръгли или овални лица, едно квадратно или правоъгълно става още по- ръбесто.

# 473
Панталонът и обувките са много хубави. Нещо ми се бие с потника обаче- нюансът ли е, деколтето ли е или фактът, че е рипсен, не мога да преценя. Simple Smile
+1
Комбинацията на панталона и обувките е добра.
Формата на деколтето, според мен, излишно акцентира и оптически разширява раменете.
Комбинацията топ с панталон цветово, не ми допада…. Цветовете се “бият” . При мен цветът на панталона излиза като бордо с лилав отенък…

# 474
На моят монитор цветовете на топа и панталона са перфектно съчетаеми и съчетани.
Но имам нужда да бъде добавена връхна дреха и може би колан....

Подобно e това съчетание, но панталонът е в по-студен оттенък.

..........

# 475
merym16, топа ми се вижда прекалено тесен. Много харесвам така обрана висока талия, но с една идея по-свободна горна част.

Essential, ако си фен, препоръчвам, ако ли не виждала съм в малки магазинчета подобни креативни пин/ брошки на всякаква тематика
https://bg.factcool.com/product/product?product_id=1597942&u … PdDuE5xRaGgCxoAmg

# 476
  • София
Съчетанието на горната картинка с "падащ" тип блуза, което по принцип е go- to с подобен панталон. Но аз одобрявам комбинацията с нещо по тялото, просто да не е рипсено може би. А гладка материя.

Факт е,че така зададен въпросът,нагледно, писмено и в тема предполага "разкостване" на детайлите. Разбира се, че ако я видя на улицата така облечена, никога не бих го определила като "зле облечена жена". Красиво е. Тук просто си говорим... в подробности Wink

# 477
  • София
Харесва ми комбинацията. Цветово особено! Бих добавила аксесоар - колан, колие.

# 478
  • София
Има колие. Според мен достатъчно тънко предвид часовника и гривните Simple Smile

# 479
  • София
По принцип си права!
Та не ми харесват аксесоарите в цялата картинка , особено  смарт гривната/ часовник!
Бих ги махнала и сложила голямо колие или колан.

Общи условия

Активация на акаунт