Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 169
  • 634
  •   1
Отговори
# 480
Или взимаш директно от магазин?
Бански само в магазин купувам, задължително трябва да продбвам горнището.

Брошка не ми се връзва със спортната визия...по-скоро пинове...или друго?
Може шивач да ти измисли бродерия само с червен конец или директно да слошиш нашивка (с лепило или шев).

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 11:20 от Анонимен

# 481
Благодаря ви момичета, че се включихте 🤗 Благодаря за мненията. Относно аксесоарите, аз набързо се снимах пред огледалото, за да се преценя цветово, не съм мислила, че съм със смарт часовника, даже и косата ми е вързана 🙂🙂 Снощи имахме фирмен банкет, облякох това съчетание и като цяло колежките ме харесаха. Разбира се бях сложила едно късо сакенце и косата ми (дълга е) беше спусната и тя сякаш компенсираше деколтето. Установих, че цветово ми допада, просто проблемът е в деколтето. Продължавам да черпя идеи от тази хубава група ❤ Прекрасен ден на всички 🤗

# 482
..........
Имам обаче проблем...имаше останало лепило от етикета и аз го премахнах внимателно, но въпреки всичко си личи нам където е бил.
Отпред  е на нивото на гърдите до ципа.
Какво бих могла да сложа там? Брошка не ми се връзва със спортната визия...по-скоро пинове...или друго?
Скрит текст:
Това е тя
Първо честита и със здраве да си я носиш, хубава е!
Занеси я на химическо, ако не се махне, тогава го мисли.
Може внимателно да се зашие или залепи малка марка или лого. Поправяла съм така дрехи с отшита марка от друга дреха - дънки, панталон, блуза. Има и метални зашити с логото на марката.
Или бодни една значка подходяща цветово предвид, че якето е спортно.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 10:35 от Sysly

# 483
За тези от вас, които имат такъв тип сатенени рокли:

Как ги носите? Аз малко закъснях да хвана вълната, тая мода май мина, но все пак ми харесват. Но пък и подозрително ми напомнят на нощница, освен с коланче и евентуално пулове/жилетка отгоре, други идеи имате ли?

# 484
Имам, нося, отново са на мода и са супер тези рокли.
Коланче не бих слижила, губи се лежерният и издължаващ ефект. Но пък колие/гривна и нещо за намятане, а защо не и кожено рокерско яке - разбира се!

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 22:09 от HappyRSmile

# 485
Как ви се вижда тази пола за сватба в края на Май?🤔

# 486
G&B, според мен е чудесна. Точно комбинацията от снимката е супер. Аз лично бих потърсила по- отворено деколте, но това е личен избор и усещане, разбира се 👍
BadKarma, аз имам шарена подобна рокля на Зара. Много е красива и пипната, но я нося само лятото на морето. В градски условия не съм я обличала, но бих я сложила вечер за разходка с шал или тънка жилетка.

# 487
Май спя и пиша. Рокля е, не пола 😂. Ще трябва доста да потренирам ръцете, че да изглеждам поне малко прилично в нея.

# 488
Хубава седмица дами!

Харесвам рокля тип нощница, но не нося извън леглото, не се чувствам ок да излезна така. На Liu Jo мислех да си взема една шарена по Коледа и точно с кожено яке да я нося, но в крайна сметка взех друга рокля

На G&B комбинацията за сватба ми харесва много, фен съм на такива деколтета и повечето ми рокли са такива - дълги обици и гривна допълват чудесно такава горна част.

# 489
  • Бургас
Как ви се вижда тази пола за сватба в края на Май?🤔

Много ми харесва, единствено тъмното в горната част ми идва в повече, но предполагам ще има как да се компенсира.

# 490
Притеснява ме как ще стои, защото съм доста ниска. Не пише колко е висок модела, но със сигурност не колкото мен.

# 491
Здравейте, момичета! Записвам се в темата Simple Smile
Много хубави комбинации имате Simple Smile
Включвам се с въпрос: харесах си едни кецове в злато и с чудя с каква чанта да ги комбинирам? Прилагам линк към кецките:
https://bianki.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D … D0%BA%D0%B8-10622

Мислех си за бяла чанта, но се колебая за модел.

# 492
Танчитка, много ми харесват златните кецки, колебая се дали да не си взема едни Simple Smile

Аз бих ги носила освен с бяла чанта и с някаква шарена или в ярък цвят. А модел - зависи колко голяма искаш - може с чанта тип торба голяма бяла на Зара или средна лилава Зара или някой мини бонбон чантички Cromia Вчера си купих една мини в синьо/червено/бяло която мисля да нося и с бели кожени кецове, но я взех за едни официални обувки в синьо и сребърно

# 493
BadKarma,
За подобни рокли трябва само хубаво тяло и хубаво място. Много са женствени и красиви. С подходящи аксесоари и обувки стоят прекрасно (както се вижда на снимката).
Аз предпочитам да ги нося самостоятелно, но може да се комбинират например и с пуловер от фино плетиво и чанта през кръста.

Роклята на G&B е много хубава.

# 494
Ох, и аз харесвам такива рокли, но имам същата нощница...та...и аз не нося извън дома!

Общи условия

Активация на акаунт