Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 005
  • 783
  •   1
Отговори
# 270

Дааа, преди 2 дни пробвах на шега /Милен пак ме изкуши с актуални оферти, които незнайно как винаги успява да открие пръв Hug/ и стана, та... вече се възползвах и съм много доволна! Stuck Out Tongue Winking Eye Nature Sunny

# 271
  • вкъщи
summer намаля с 15 процента също.

# 272
Ее писна ми.Не стига, че вчера взех една червена обувка и така ми хареса, че скърцах със зъби как изпуснах в Делириум, сега отварям Дъглас и виждам и това
Скрит текст:
Дори не знаех ,че ще има нова Олимпия.Само докато й гледам бутлката и вече я искам.А като прочетох и за портокали - съвсем.Писна ми.Това не е живот.Постоянно искам нещо.😀
Когато пуснат код, ще е по-добра цената.
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-olympea-solar
Сега е моментът! Simple Smile

# 273
Здравейте, днес получих Idole на Lancome от Дъглас на 145 лв. за 100 мл. Наистина добра цена. Но...нещо явно съм си променила вкусовете за аромати и тая роза не ми допада особено. Как процедирате в такива случаи.

# 274
Ее писна ми.Не стига, че вчера взех една червена обувка и така ми хареса, че скърцах със зъби как изпуснах в Делириум, сега отварям Дъглас и виждам и това
Скрит текст:
Дори не знаех ,че ще има нова Олимпия.Само докато й гледам бутлката и вече я искам.А като прочетох и за портокали - съвсем.Писна ми.Това не е живот.Постоянно искам нещо.😀
Когато пуснат код, ще е по-добра цената.
https://elinor.bg/product/paco-rabanne-olympea-solar
Сега е моментът! Simple Smile

И аз това си помислих сутринта , но чаках отзив от приятелка, която ми знае вкуса и отиде да го пробва.Далеч не получих потвърждението, което исках ,за да стрелям 😀
Вместо това свърших друга неочаквана "работа" от Дъглас и поръчах мостра.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:02 от KristinaZ

# 275
Здравейте, днес получих Idole на Lancome от Дъглас на 145 лв. за 100 мл. Наистина добра цена. Но...нещо явно съм си променила вкусовете за аромати и тая роза не ми допада особено. Как процедирате в такива случаи.
https://douglas.bg/uslovija-za-vr-schane

# 276
https://douglas.bg/uslovija-za-vr-schane
[/quote
Благодаря Ви, но си мисля, че няма да мога да го върна, защото е тестван вече и  целофанената опаковка я няма. Ако имате опит с такъв случай, споделете. Благодаря!

# 277
Нямам личен опит, затова дадох линк, но можете да се обадите и да питате. В другите страни в Дъглас може да се връщат парфюми с отворена опаковка.

# 278
Парфюмите, предлагани от Емаг,  само днес са с 27 % с код Perfumes27.

Цената ми се струва добра, тестер дори на такава трудно се намира. Последен продукт е, с безплатна доставка:

# 279
Да, първо увеличени с 25 % и после намалени с 27%.

# 280
На тези неща, които следя в Емаг, цените в момента не са изгодни. Понякога тази отстъпка от 27% е придружена от по-ниско завишаване и БП. Тогава вече си  заслужава, но пускат веднъж на 2-3 месеца такова.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 15:45 от Lale_Lili

# 281
Арабските сливи онзи ден от емаг си ги поръча приятел, който хареса парфюма у нас и с взимане от Парадайз, който е до тях, му излезе 16 лв! Сега е 35.

# 282
  • Стара Загора
Ако някой не си го е взел, още е наличен

# 283
Емаг много странно реагират. Преди няколко дни реших да си купя някаква Арабела от тях, никога не съм ползвала арабски парфюм и ми е интересно. Реших да се възползвам, че плащам доставка и си добавих един ароматизатор за пране и половин кг кафе. Веднага ми изписа, че ме прехвърлят и доставката ми е 11 лв. Естествено, че няма да приема такъв пладнешки грабеж и се отказах от поръчката.

# 284
  • София
Емаг много странно реагират. Преди няколко дни реших да си купя някаква Арабела от тях, никога не съм ползвала арабски парфюм и ми е интересно. Реших да се възползвам, че плащам доставка и си добавих един ароматизатор за пране и половин кг кафе. Веднага ми изписа, че ме прехвърлят и доставката ми е 11 лв. Естествено, че няма да приема такъв пладнешки грабеж и се отказах от поръчката.
Най-вероятно някои от продуктите са били или от румънски доставчик, или всичките продукти са от различни доставчици и всеки си слага отделна такса за доставка, тъй като тръгват от различни складове.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 14:05 от letas

Общи условия

Активация на акаунт