Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 890
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
Всички новочетящи да внимават с промоциите на нотино!

Това снощи беше 76 лв. Днес за промоцията е 98лв.

# 301
  • Бургас
Milen™, октомври месец бях купила от нотино Christian Dior Homme Intense 100 мл продукт + подарък мостра + DIORSauvage Elixir парфюмен екстракт за мъже 7,5 мл. с 20% намаление на бранда за 146.64 лв. Значи цената е С аналог Laughing

Другарчета, срещали ли сте някъде по сайтовете After Midnight The Different Company, че май от доста време не съм го виждала, пък ми се прииска Rolling Eyes

# 302
Към настоящия момент наистина е без аналог цената, а от тогава е минала половин година. И като се имат предвид редица форсмажорни обстоятелства... Абе Милен си е "парфюмният Гугъл" на групата, а също "очите и ушите" - колко народ сме "изгорели" покрай неговите неустоими открития ... 🤣😜

# 303
Цена без аналог на пазара: https://dolce.bg/john-varvatos/john-varvatos-artisan-pure-%D0%BF … edt-125-ml-164724

+

https://www.notino.bg/hermes/eau-des-merveilles-toaletna-voda-za-zheni/

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 14:04 от Milen™

# 304
  • София
Днес успях да си взема поръчаните от парфюми-шоп минита на Carolina Herrera - Herrera Confidential. Всичко е наред с поръчката и доставката, както обикновено.
Сега трябва да започна да спестявам и от закуските, защото искам два от трите. Scream Дано, след като ги понося, успея да елиминирам единия аромат, поради някаква причина. Joy Друго си е да спестяваш само за един. Relaxed

# 305
Ето ви пирмер за промоция на notino.

Парфюмът тъкмо се появи на пазара - цената беше 127 лв + 5% ръчно генериран код.

Днес на голямата промоция - 20% GUCCI - цена за чудо и приказ!

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 14:33 от Milen™

# 306
Този комплект Flora Gorgeous Gardenia  си го взех точно от Нотино в началото на февруари за 117 лв.
Беше намален заради коледната кутия.

Иначе парфюмът си държи цена.
Между другото е разкошен Heartpulse

# 307
magicjo моля те, сподели няколко думи в другата тема, като ги разносиш

# 308
  • София
Разбира се, blue75. Ще пиша. Simple Smile

# 309
Ако не е тайна как става това с тези ръчно генерирани кодове? Нещо май съм изпуснала?

# 310
Не знаех, че това е толкова трудно откриваемо вече, но беше пожелан подарък след завоалиран кръстосан разпит и аз нямаше как да се изложа, и да не го открия предвид, че съм единствена в семейството, така навътре в материята! 😃 Доволна! Ще я видя и рожденичката утре как ще реагира.

# 311
В нотино моят поръчан Ерме- Нилски градини, днес е с 3лв. надолу...ББ кремчето си е на същата цена.

# 312

Поръчах една 50 ка Уд и бергамот за любимия и признавам заради свещите Joy

# 313
Малко Orto Parisi:  https://www.parfimo.bg/nai-tarseni/?search=Orto%20parisi&phrase=0

# 314
Възползвах се от промоцията на Ланком и ми добави доста подаръци. Да видим дали ще изпратят всичко.

Общи условия

Активация на акаунт