Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 858
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Бързо смениха цените на всичко.

# 631
Аз успях да поръчам cafe chantant на 164 лева, поръчах преди това и 3*10 Delina. Лош старт на сутринта 😁

# 632
Мисля, че нашето Ел Ниньо е Парфимо при вас, и сега има смешни цени на много тестери. Намаленията са еднакви навсякъде, мисля, погледнете.
Взех си Mademoiselle Rochas Couture и Mademoiselle Rochas In Black, втората насляпо заради чая. Първия го познавам.

# 633
Късно видях, но все пак успях да поръчам един Safanad на хубава цена. Само той беше останал на 244 и веднага след поръчката го вдигнаха на 330 и него.
Благодаря на споделилите за офертата! Two Hearts

# 634
Преди кодът за Delirium хващаше и Killian и Frederic Malle, сега се вече не. Остана само да се надявам, че поне кодовете на инфлуенсърите ще продължат да за всичко, ама наистина всичко.

# 635
Не хващат техните Мал и Килиън. Марките не разрешават.

# 636
Е, как? Аз с код от Галя Симеонова съм поръчвала Musc Ravageur и Angels' Share преди месец.

# 637
Е, как? Аз с код от Галя Симеонова съм поръчвала Musc Ravageur и Angels' Share преди месец.
Е, само този код на Галя беше на всичко, защото имаше и в магазините намаление. Сега имаше до вчера май доста инфлуенсърски кодове, но всички бяха с изключени двата бранда.

# 638
Не знам дали е разрешено, но снощи попаднах на това видео и много ми се иска да го споделя с вас, понеже е пряко по темата. Може би някои вече са го гледали. Не съм абонирана Joy
Close
https://youtu.be/T9AoJos6M18

# 639
Толкова е досадна тая девойка и скучна ! 3 пъти превъртах и не я изтърпях..
Да не е спам последно от Дъглас на намалението 3 нови парфюма.

# 640
Не го изгледах цялото, превъртях към края, за да чуя, че от партида до партида парфюми имало разлика и това било съвсем нормално Close Вярно ще се окаже, че интернет даде трибуна на куцо и сакато.

# 641
Според мен целенасочено или не, подвежда, но нека всеки сам си прецени. Ако е толкова компетентна и по други теми жалко за абонатите.
Да си купиш Ла ви, за да го сравниш с ИдолЕ Thinking

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 11:41 от mimoza7710

# 642
  • by the sea
Супер си е makeup толкова се радвам, че ги има имам супер попадения от там не само на парфюми.
 На всичко отгоре препоръчва нотино и парфимо... Щото пък парфимо е пълен с актуални и свежи козметични продукти Joy Плача Joy
Просто получава пари от спонсорство и който пусне 20лв него ще препоръча.

# 643
За първи път виждам тази Антоанет Попова, напълно пропиляни 30 минути от живота ми. Flushed
Ако иска да пазарува от makeup.bg, аз си пуснах нова поръчка с Mancera Aqua Wood - за мен най-добрата цена на пазара (87.78 лв. за 60 ml.)

# 644
И аз, също за последен след това ревю Joy
Между другото в мейкъп цената се вдига веднага след поръчка. Програма е явно.

Общи условия

Активация на акаунт