Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 87 022
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
  • ново
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-hermes-twilly-d-hermes-eau-gi … m#30-%D0%BC%D0%BB с кода 20% цената излиза добра. Аз го получих днес.

# 211
В емаг Amouage sunshine с кода излиза 276лв, ако някой го търси.

# 212
Супер, супер доволна съм от Delirium!!! Утре ще снимам нещата, които поръчах за подаръци 🎉 От офертите, които ви бях споделила са 😎

# 213
  • София
Привет на всички в групата, пристигна днес кашона от Парфимо:
- 1бр 75мл търговски продукт - Joop! Homme Eau de Parfum Joop!
- 1бр 80мл тестер Azzaro Wanted Girl By Night Eau de Parfum

Пристигна нормално - за няколко дни, доволен съм, особено с оглед на по-натоварения 8мартенски трафик. Продуктите са перфектни, идеално опаковани. Има и подарък - неголям сак на JOOP:
Скрит текст:

На живо не изглежда много зле Simple Smile

Milen™ - този нов Joop! Homme Eau de Parfum наистина е много хубав и за моя вкус отлично са го пипнали - хем носи от лилавия оригинал, хем има и нови модерни нюанси. Заслужава си хубаво ревю в парфюмната тема, но дали ще го опиша - едва ли.  Определно е бюджетна находка за есен-зима.

За Azzaro Wanted Girl By Night Eau de Parfum - знаем го всички - секси елексир безкраен Animal Heart Eyes Cat

Valeri Cirilov - много се радвам да видя, че си взел тази Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Hands Ok HandHands Ok HandHands Ok Hand Ако помниш, писах оди за него в парфюмната тема, но май мина неотбелязан, а реално е един от най-смелите и секси вечерни дизайнерски аромати. Да не кажа, че и поглежда към ниша, но точно толкова, че хем да е интересен и различен, хем да е носим и привлекателен. Честито и с кеф да си го носиш  Tropical Drink

# 214
Горните думи относно Joop Homme си ги скътвам на сигурно, защото старата версия беше почти любима на мъжа ми с леки вариации.
Знам, че Milen™ може да ме "скастри" заслужено Wink, че не е по темата и за да бъде същността на поста такава,  мога да споделя единствено негативния си опит с Donbaron.bg, (не е реклама). Открих там няколко парфюмни реликви, поръчах една, но ми я отказаха в рамките на 20' в имейл.

# 215
Donbaron.bg е абсолютно кух сайт. Никога няма нищо налично в него. Никога!
Явно съществува само за парлама...

# 216
# 217
В емаг Amouage sunshine с кода излиза 276лв, ако някой го търси.
Благодаря за споделената оферта. Цената ми се вижда нереална, но досега от Emag не съм имала фал. По принцип тези дни в Интернет се срещат Amouage на много ниски цени. Направо се чудя  Thinking
И тази оферта ми се вижда добра - Xerjoff Bouquet Ideale - 361лв. за 100мл.  :
https://makeup.bg/product/144951/

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 08:42 от Dari_77

# 218
Deetron, на каква цена беше Azzaro Wanted Girl By Night от Парфимо?

# 219
И тази оферта ми се вижда добра - Xerjoff Bouquet Ideale - 361лв. за 100мл.  :
https://makeup.bg/product/144951/
Дари, и тук също: https://www.notino.bg/xerjoff/casamorati-1888-bouquet-ideale-par … a-zheni/p-494862/

# 220
За колко време идват поръчките от сайта на MFK ? Искам да взема нещо за подарък , но се притеснявам за срока , в който ще ми пристигне поръчката. Сигурно е коментирано из темите, но не помня вече…извинявам се за което.

# 221
За колко време идват поръчките от сайта на MFK ? Искам да взема нещо за подарък , но се притеснявам за срока , в който ще ми пристигне поръчката. Сигурно е коментирано из темите, но не помня вече…извинявам се за което.
2-3 седмици с пощите. Или поръчвате с DHL и идват до дни

# 222
  • Пловдив
Аз не си спомням с точност за колко време пристигнаха моите поръчки, но мисля, че мострите ги чаках около 2 седмици, а бутилките 10 дни макс. Дойде с пощата, но и за двете пратки пощальонът ми звъня, за да ми ги донесе лично, което ми се случва за пръв път. Сигурно е избран такъв начин на доставка.

# 223
  • София
Deetron, на каква цена беше Azzaro Wanted Girl By Night от Парфимо?

Rosita - аз го взех на 73лв, сега гледам е 72. Наличен е, за тези, които проявяат интерес.

# 224
Deetron, благодаря, аз също харесах повече Bad Boy Le Parfum, отколкото първообраза. Smiley

Последните ми придобивки - Paco Rabanne Pacollection Strong Me от perfume-bg.eu и Hermes Eau d'Orange Verte от starcorp.bg
Първи поръчки и от двата магазина, доволен съм - адекватна комуникация, бърза доставка и приятни цени на продуктите.
Горещо препоръчвам Strong Me, почитателите на силни и плътни аромати ще останат доволни - слива, ром, амбър и ванилия, истинска приказка. Simple Smile Флаконът също е доста интересен - направен е от мек и пластичен материал, на допир е като възглавничка.

Общи условия

Активация на акаунт