Изпитани сайтове за парфюми - март 2022

• 86 853
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И аз пробвах кода SUNNY , няколко пъти и накрая ми излезе съобщение, че трябва да добавя продукти за сметка над 100 лв.Много подвеждаща промоция.

# 661
За поръчките вчера от мейкъп имате ли вече товарителници?

Моята е предадена за доставка, направена е в 10:22.

# 662
И аз пробвах кода SUNNY , няколко пъти и накрая ми излезе съобщение, че трябва да добавя продукти за сметка над 100 лв.Много подвеждаща промоция.
  Този код за кой сайт е ?

# 663
  • Пловдив
Parfium.bg

# 664
  Този код за кой сайт е ?
Parfium.bg

# 665
flaconi.de - 25% на ненамалени и 10 % на намалени артикули с код TULIP.
Важи още 12 часа.

# 666
Parfumi-shop (love7, работи)
Имат и Chanel на доста добри цени.

# 667
  • София-Младост
Момичета, получих мейл, че днес за всичко има код SUNNY за 10 Процента на парфюми.Сайта е parfium.bg .Пробвах с един , дава невалиден или изтекъл код🤔. А не видях условие да има...?
Над 100 лв. Даже ако пробваш с нещо под тази сума, изписва в червено още колко пари ти трябват за отстъпката;)

# 668
  • Бургас
Важи още 12 часа.
За съжаление не на всичко. Имат селекция, наистина включва много продукти, но не и желаните от мен. Ще се изям от яд как по грешка изтрих кода за -20% за рождения си ден.

# 669
Важи още 12 часа.
За съжаление не на всичко. Имат селекция, наистина включва много продукти, но не и желаните от мен. Ще се изям от яд как по грешка изтрих кода за -20% за рождения си ден.
Може да пробваш с нова регистрация и ще получиш код при рег за нюзлетъра 15%

# 670
Понеже някой твърдеше, че Нотино не си държат парфюмите в България - поръчах снощи в 23:36 часа и днес имам съобщение от Спиди, че утре пратката ще ми бъде доставена, а днес даже е неделя...

# 671
Това е още един плюс за Нотино,бързи и точни.

# 672
Важи още 12 часа.

Не съм ровила обстойно. Видях секцията. Не видях нищо, което да ме грабне от нея и пробвах с нещо, което си бях набелязала. Не беше намалено и ми смъкна 25% с кода.

# 673
Привет!
Заглеждам един тестер във VMCosmetics,сайтът не е на първа стр.,има няколко запитвания в търсачката,нищо лошо не е споделено,но ще се радвам на някаква скорошна информация,за което благодаря предварително!

# 674
Получих поръчка от parfumdreams, пратили са ми код DimaQ122 за 11% отстъпка и хубави подаръци

Общи условия

Активация на акаунт