Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 867
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Хоп- Троп! Заради теб загледах и магическите гъби. Simple Smile

# 106
Здравейте,нова съм в темичката но ми е много полезна.Някой закупил ли си е от електрическите четки за коса,доволни ли сте и заслужават ли си?Извинявам се ако е  коментирано и съм пропуснала.

# 107
На натуралните сокове , пише че са 3л ...мисля , че предишният път бяха 4,99 за 3 литра и ми се стори изгодно , а и бяха много вкусни , но сега цената им е 2лв на литър и малко се замислям ..... предвид, че имам още домашни и за разреждане:) Аз доста неща си харесах на първо гледане на брошурата - но на 2-ро поотрязох част от неразумните разходи ( като поредния м-найсти клин и маратонки за мен и някоя бутлка вино Sad ). Както и се надявах, дамските суитчери дойдоха , само дето долнищата от същата серия нещо не успяха SadSadSad нищо , ще презпределим разходите в няколко поредни седмици Simple SmileSimple SmileSimple Smile Трябва да взема наистина да поограничавам малко разходите, че всичко става скъпо, само заплатата ми си седи същата ..и вече започна да се усеща ...пък и е време да се поспра малко със сладкото и тестяното - пролет иде трябва да се отслябва Simple SmileSimple SmileSimple Smile 

# 108
  • In transit
Паули, последно мисля, че малко преди зимата бяха пуснали инцидентно тези сокове, т.е не бяха към някоя седмица и струваха 5.49лв.

# 109
Трябва да взема наистина да поограничавам малко разходите, че всичко става скъпо
Абе, влезеш ли един път в магазина и изгорЕ 😁
Сега минах от там и се почна - намален кашкавал, намален балсамов оцет, пуешки кремвирши на левче, айде да взема и още от сиренето смес, белгийски гофрети с купон, и тн. и то станА... 😄

# 110
Лалетата са на хубава цена. 3,70.
Мисля, че до сега все над 4 лв са били, не съм сигурна

# 111
Хоп- троп  с обикновена ли прахосмукачка след спрея за почистване 🤔
Или със перяща.
За диван искам да го ползвам.

# 112
  • Пловдив
При нас няма евтини лалета.

# 113
А, сетили са се. В Кауфланд са 3,69.

# 114
  • София
От 1+1 имаше всичко.
От френските сирена бяха малко останали намалени и взех.

# 115
А, сетили са се. В Кауфланд са 3,69.
Виждам, че в понеделник ще са на 3.99 в Лидл.

# 116
При нас няма евтини лалета.
А при нас няма никакви за пореден път.

# 117
Mikkey,
Скрит текст:
6 фризерни чекмеджета имаме. Което не пречи често да са (почти) пълни...😅  

# 118
Sofi- to с пяната аз почистих мокетен килим.Първо с обикновена прахосмукачка минах, после напръсках с  пяна и търках с четка , изчаках мисля 1/2 час и отново с обикновена прахосмукачка. Резултата ме изненада положително.

# 119
Да питам от 1+1 промоцията.. понеже гледам, че са няколко месата: Странджански дядо, Шпек Стара Планина и Луканка Пикок.. пробвали ли сте някои от тях и хубави ли са?
Като цяло и извън промоцията от кои салами, луканки и тям подобни сте останали доволни?

Общи условия

Активация на акаунт