Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 862
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 590
За този каймак не се ли надпреварваха хората да дават негативни отзиви. 🤔

# 1 591
  • Пловдив
За този каймак не се ли надпреварваха хората да дават негативни отзиви. 🤔
Зависи кои хора. 🌞
Аз не гледам съдържанието. Важен ми е вкуса и той много ми харесва. Аз си го консумирам и ММ от време на време.

# 1 592
  • София
За британското масло със сол сякаш също негативни отзиви съм чела тук.

Спестовна брошура за мен също.

# 1 593
Взех един флат стек, много ми хареса като го видях, но може ли който го е купувал да сподели рецепта? Благодаря!

# 1 594
За вкуса на каймака бяха лошите отзиви, но явно има и на кого да се хареса.

# 1 595
Има и друг каймак от ПА, може и за него да са давали мнение...🤔
Може да ме изкуши някоя ориенталска подправка...таджин, ханут нещо имаше...😃 Но те не се изчерпват бързо, затова едва ли ще се юрна за тях. 🙂

# 1 596
  • Sofia
Взех един флат стек, много ми хареса като го видях, но може ли който го е купувал да сподели рецепта? Благодаря!
Овалваш в подправки и готвиш на тиган, като обръщаш през минута, до желаната степен на готовност/ добре е да остане меко в някаква степен.  После оставяш да почине и след това  режеш на слайсове около 3мм и ползваш - на бургер с круша/ананас например и т.н.... в салата или с арабски кускус...

Скрит текст:

# 1 597
  • Пловдив
Нищо интересно...сбирщайн за мен.

# 1 598
  • Пловдив
Сокоизтистквачката ми идва като по поръчка, че моята издаде багажа. И исках точно такава бавна. Някой има ли да сподели дали е доволен и как се справя с меки и твърди неща?

# 1 599
Благодаря, Морена Simple Smile! Прекрасно изглежда твоя вариант. На обикновен тиган нали, че нямам оребрен.

# 1 600
  • Sofia
Обикновен, да... незалепващ. Приятно ми е, ако съм ти полезна! Simple Smile

Хм само видях, че са се повили и плодовете в шоколад... в новата брошура. Simple Smile  Не съм разгледала още, ама мернах някои неща - крем брюлето за кутията с обяд, Дуплото....

# 1 601
Също забелязах плодовете. Но и това, българска фирма ги произвежда :

Това не го знаех. Сега поне ще знам, когато няма в Лидл да издирвам евентуално (ако има на пазара ни в друга разновидност) на Виктория Нутс други такива плодове в шоколад (както казах- на марката им Rois не ми харесаха като алтернатива, и в състава на опаковките има разлика ).
Скрит текст:
От Лидл, под марка Делукс :

Под марката им Rois- черешки, вишни не съм сигурна имаше ли:

Основни разлики (освен плодчетата) - % шоколад, на ягодоте пък е 87% млечен шоколад, което и вкусово, поне що се отнася до мен, различавам.
Предпочитам лидълските.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 09:44 от fenyx

# 1 602
Мнение за Маратонките за бягане? Според мен са надценени. Дали са по-добри от тези в Декатлон? И какво е това "за бягане"..?! Маркетингови номерца пак?

# 1 603
  • София
Снощи в 21 ч. отидох, тихо и спокойно. Взех 2 пакета ементалер, като го хвалите, но имам още 1 талон.
Дадоха ми талон за пиците Deliziosa другата седмица.
Днес пускат парочистачката, чудя й се дали ще я ползвам, като знам каква съм "чистница"

# 1 604
И какво е това "за бягане"..?! Маркетингови номерца пак?

Има за бягане, за фитнес, за кросфит, за тенис, за баскетбол, за бокс. Заради натоварванията и спецификата на спорта е хубаво да се избира и съответната обувка. Просто спестява от травми и възстановяване. Така например при вдигане на тежести е хубаво обувката да е плоска, при бягане - лека, с по-дебела подметка и съответния релеф и форма. То на практика може да се тича и с конвърски, но не е удобно. За мен не са "маркетингови номерца" и аз лично имам точно два чифта обувки - за фитнес и за бягане. Дали лидлските ще стават, не знам, за мен са подозрително евтини.

Аз пък си харесах доста неща от новата брошура, но само за хапване. Е, ще видя и синия клин, защото подозирам, че ще е точно за спорт на открито в по-хладно време и би ми вършил работа.

Общи условия

Активация на акаунт