Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 067
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 830
  • shumen
Маслини имаше при нас на 2,49,халуми само етикет.

# 1 831
  • София
От скоро всеки път на касата ме молят да дръпна да видят ,че ми е празна кошницата (на хората пред мен/ зад мен също) , а днес бяха спряли един човек на изхода и охрата му сверяваше покупките в торбата с касовата бележка.
Всичко му беше точно и го пуснаха.
Явно са им зачестили кражбите и са затегнали положението.
При вас наблюдавате ли подобно нещо ?
( визирам лидъл - София , халите)
Не ,че ми е проблем, просто ми стана интересно дали е само в конкретния магазин.

# 1 832
  • София
Не съм забелязала в двата лидъла, които посещавам, но те са "квартални". Вероятно контингента на този магазин е по-особен и взимат мерки да проверяват наред.

# 1 833
Не знам за кошниците, аз обикновено съм с голяма количка за пазаруване. Но не съм забелязала да гледат дали кошниците на други клиенти са празни...
Наси, ментовите подложки са по 3,99 лв/2 броя. Ако за тях питаше.🙂
Днес имаше маслини с етикет 2,49 лв- на същото място. Само 3 буркана. Вчера, на абсолютно същото място (редовното им), с етикет 4,99 лв беше пълно догоре! Явно никой не искаше да ги купува на 4,99 лв... Пак на същото място, онзи ден имаше етикет с промо цената...На друго място при нас не забелязах да има позиционирани буркани с маслини. Може и на касата да са излизали на промо цената, но определено се виждаше, че никой не купува буркани с маслини при този етикет...Бях чела тук за виното на промо, което е с увеличена цена и, понеже пише, че "количествата са ограничени", просто помислих, че промоцията и на маслините е приключила...🙂
Днес минах набързо само за 2-3 артикула. Но си взех и една намалена четка Алесандра Амброзио. Работеха 2 каси и беше ужас, пълно с клиенти, после отвориха още 2 каси, но пак не смогваха на клиентите...

# 1 834
Когато купувах препарата за канали и бях взела 15. Сложих 1 на лентата, другите в количката. Продавачката стана, дойде до количката, преброи ги и ги маркира. Но си го приех за нещо нормално.
Ама напълно одобрявам , защото все по- голяма свинщина се наблюдава във филиалите, направена от клиентите.
Онзи ден бях видяла някакъв артикул, който беше с аларма. Някой го беше срязал с макетно ножче, извадил артикула и си стои опаковката с алармата. Предадох я на охраната.
В Билла пък миналата седмица влизам, срещу мен човек с връзка банани и се измъква. Казвам му : това е входа. Оня ми се смее : знам.
Усетих се, че краде. Един човек също каза, че тоя отпинтил бананите. Казах на охраната  ама файда..

# 1 835
Как отваряте бурканите с маслини?🤔 Ние имам специална отваряйки за буркани, иначе само с отвъртане с ръка не става...🙂

# 1 836
  • На изток от Ада
Да, Долс за тезих питам колко лв са. Благодаря! Онзи ден видях в нашият магазин такива подложки, но сиви, харесаха ми. Обаче ми се видя скъпи. Но сега като видях тези ще помисля. Трябват ми, ще ми свършат работа мисля! Аз за село, ги харесах, но май на мен ми трябват

# 1 837
Завираш нож под капачката леко да изпука и после отвърташ.

# 1 838
Наси, да, имаше и в тъмносиво от подложките...
Адалинд, не ме бива да отварям с нож...добре че имам отварачката за буркани 😄 Прави ми впечатление, че напоследък доста буркани не мога да отворя с отвъртане с ръка /за разлика от преди време/.

# 1 839
Подпъхвам я крайчето на дръжка на вилица или лъжица, да чуя че се е разхерметизирал бурканът и после лесно. То вакуумът го държи, не че е толкова стегнато завинтено. С всички буркани на винт постъпвам така, че ръцете са ми слабо място и си ги жаля.

# 1 840
  • Асеновград
Наси, да, имаше и в тъмносиво от подложките...
Адалинд, не ме бива да отварям с нож...добре че имам отварачката за буркани 😄 Прави ми впечатление, че напоследък доста буркани не мога да отворя с отвъртане с ръка /за разлика от преди време/.
Може и с лъжица както се отваря бира. По безопасно е според мен. Лекичко докато поеме въздух.

# 1 841
  • Sofia
То и филиала на Халите е квартален, но и много приходящи има там.
Иначе с тая инфлация, не е неочаквано да има такива изпълнения... 
При нас не съм забелязала  проверки... ама това с бележката и покупките е кофти номер, ами ако касиера е пропуснал нещо... ама гаранция, че клиентът ще го отнесе... Нали охраната седи  след касите ... да гледат, че е опразнена количката преди маркирането.
А отделно  и вътре трябва да се мотае повече охрана.

И аз дръжката на лъжичка завирам под капчката и нямам грижи с отварянето на такива.

# 1 842
На Вихрен вече няма специални оферти?

Аз навсякъде влизам с раница, само веднъж ме 'провериха' за секунди буквално в Била, защото не купих нищо.

# 1 843
  • Sofia
На Вихрен вече няма специални оферти?
Те са само покрай отварянето на магазина.

# 1 844
Имаха специална брошура и миналата седмица. 4 или 5 поред

Общи условия

Активация на акаунт