Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 815
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема!  Flowers Hibiscus Май всеки месец Лидл е портфейлоизпразващ. Simple Smile

Никога не съм готвила червена леща. Вкусна ли е?  Бързо ли се сварява?

# 16
Да, много бързо се сварява. Щом моя голям мрънчо я яде, значи е вкусна.
Чакам тиганите и тенджерите с махаща дръжка. Всяка година ги пускат март месец.

# 17
Сутринта ги гледах тия сокчета с играчка - на оферта са тези скъпите с 65% плод ( миньони,пепа и кралството), и точно до тях има и от тези за 1,99 с 35% плод ( кучетата,миньоните,....) ..демек омешани са яко бутилките , а докато разглеждах и видях някаква гадна утайка отдолу и съвсем се отказах да взимам Sad Sad
 Прясното сирене вече е 7,49 ( а преди година го взимах намалено за  3.99...- луда работа стана с тия цени ,и не се вижда кога ще се спрат).
И аз ,да не остана по назад ,и аз взех червени портокали на 1,79 ( София , Младост 2) - малко мекички са 1-2 ,но ще гледам днес да ги хапнем.
От новата брошура ,се надявам едни комплекти анцузи да дойдат по нашите ширини ....сигурно ще е ред на стрийт фууд -а и постните неща ( може и някой постен,веган бургер да пусната...знам ли Blush..).

# 18
Мерси за темата Брадата, и бързо да минават проблемите.
Никога не съм готвила червена леща. Вкусна ли е?  Бързо ли се сварява?
Много бързо се сварява, трябва да не я превариш, защото става на каша.
Аз много обичам да си я правя на салати.
Има и интересни арабски и индийски рецепти с нея.

# 19
Те всички сокове имат утайка. И тия в картонените кутии ама ние не ги виждаме.

# 20
  • Sofia
...Никога не съм готвила червена леща. Вкусна ли е?  Бързо ли се сварява?
За варенето вече са ти казали, предлагам ти два варианта
1. https://morrennaa.blogspot.com/2021/04/blog-post_1.html
2. https://morrennaa.blogspot.com/2020/02/blog-post_11.html

А за салати предпочитам френска леща или черна/белуга, че си запазват формата.

# 21
  • Буркина Фасо
Суровият петрохан от днес хубав ли е ?
прави ми впечатление, че различните петрохани от различни производители напоследък са все хубави.

# 22
  • София
Сутринта ги гледах тия сокчета с играчка - на оферта са тези скъпите с 65% плод ( миньони и кралството)- НЕКТАРИ са - нормално е да имат утайка, и точно до тях има и от тези за 1,99 с 35% плод  са СОКОВЕ( кучетата и пепа)
 ..демек омешани са яко бутилките - от клиентите, а докато разглеждах и видях някаква гадна утайка отдолу и съвсем се отказах да взимам Sad Sad

# 23
  • Пловдив
Amiamo, вкусове са различни, на мен изобщо не ми харесва. Готвила съм я на 3-4 вида супи, с тиква, с гречка, с домати и си остава нелюбима. На други много им харесва. Понякога я ползвам само, за да сгъстя някое ядене, че бързо се разварява на каша и затова държа по един пакет турска червена леща.

Навихте ме за суровото чоризо - дано само да няма много ципи и жили.
И в този ред на мисли, някой опита ли чоризо хлебчетата и кои маслини от иберийските ви харесват най-много (да не са кисели)?

# 24
много я харесвам червената леща, чудесно имърджънси ядене е. под налягане със зеленчуци е за 5 мин. даже вчера готвих. върви и в по-екзотичен вариант с кимион, къри и т.н.

# 25
Да, червената е добра. Да се внимава много с другата, евтината.

# 26
  • shumen
Червената леща е хубава.
Аз взех днес мини кексчета да видим ще се одобрят ли.

# 27
При мен камъните бяха в другата , стандартната леща.

# 28
  • Велико Търново
При вас какво друго е вижда от следващата седмица?
Това случайно го открих

# 29
Сутринта гледах и понеже не са "моите" неща , та хич и не обърнах внимание на датите. Ето какво има при мен освен този десерт

Общи условия

Активация на акаунт