Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 325
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 300
  • Буркина Фасо
казвайте за кой филиал ще пишете, та и аз да им драсна едно.
5 лв. са едно кило мръвки. Smiley

# 301
Днес за пореден път купих цветя за празника, много им се радвам!
Скрит текст:

И да похваля, агнешкото беше много вкусно и крехко!

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 15:33 от Elizabet 2013

# 302
Здравейте! Търся яке за бебеносене на Esmara черно размер L.
Моля, някой да пише, ако е виждал такова скоро в някой филиал Simple Smile
Благодаря!

# 303
Привет, привет! 😊
Вчера случайно попаднах на темата, ами, защо това не се случи по-рано!?😅
Вкъщи сме огромни фенове на Лидл, от 4 години ни е "кварталният" магазин за 2та града, в които сме живели.
Постоянно следим брошурите и има много неща, които редовно купуваме от там.
Последните ни покупки през тази седмица бяха няколко нови салами и шунки, пречистени, мъжа ми държи да ядем такива, най-вече аз, защото кърмя. Споменавайки кърменето - имаме малко бебече на 2 месеца и то вече намазва от Лидл - купихме и пробвахме бебешките ромпъри и са супер качество за цената си.
Хлебопекарната от лидл също е 🔝, ползваме я от 1 година... понякога. 😅 Но е супер и за омесване на тесто за мекици и пици.
След като се роди детето, решихме да готвим по план, т.е  решаваме какво ще ядем за седмица напред, консултирайки се с броширата, и пазаруваме в понеделник по списък.
За другата седмица, не съм впечатлена от офертите толкова, но тази се възползвахме и от много неща.
Та, ще ви следя и ще се включвам, когато мога.
Желая ви прекрасна нова седмица и много попадения! 😊

# 304
Духи, аз се запасявам с яйца...като купя няколко кори с яйца. 😃 Издържат много време в хладилника, не ми трябват и кокошки да снасят. 🙂

# 305
На това време дори и на тераса става. Баба ми си колекционираше от февруари до Великден яйчица в лятната кухня на къщата, на по-хладно.

# 306
При нас чак до колекциониране не се стига, бързо се изяждат. 🙂 Иначе и аз познавам хора, които ги съхраняват на хладно, но извън хладилник.

# 307
Кокошките са шумни животни. Мен ми трябва някое, което мълчи, спи и не събаря нищо Joy

Утре в ранни зори отивам да ми точат кръвчицата в лабораторията и после съм първа пушка в Лидъла за капсулите на ДГ Head BandSatisfied

# 308
Духи, аз се запасявам с яйца...като купя няколко кори с яйца. 😃 Издържат много време в хладилника, не ми трябват и кокошки да снасят. 🙂
Кора с яйца са 30 яйца. Няколко звучи като поне 4-6
Това прави 3 рафта с кори.
Хладилник пълен с кори яйца ми е тъпо Simple Smile Къде ще стоят пържолите Rolling Eyes Да не се очаква яйцето да стане 5лв?
Както и да е. Щом те влече Simple Smile

# 309
Кои капсули? Thinking

Някои домакинства ползват по 7-8 яйца на ден. Три кори ще са им за 10-ина дни. Smiley

# 310
# 311
  • Sofia
Духи, аз се запасявам с яйца...като купя няколко кори с яйца. 😃 Издържат много време в хладилника...
Кора с яйца са 30 яйца. Няколко звучи като поне 4-6
Това прави 3 рафта с кори.
Хладилник пълен с кори яйца ми е тъпо Simple Smile Къде ще стоят пържолите Rolling Eyes ..
За един яйцата са приоритет, за други пържолите, та така... Simple Smile И аз без някои продукти не оставам, за да ми е спокойно.
Например яйцата - у нас се харчат и ако имам две-три кори, просто известно време (не дълго) няма да ги мисля, не е до цената им, а до удобство. Simple Smile   

Мерси за това уточнение... чудех се на инициалите. Simple Smile

# 312
  • Пловдив
В замразените вишни до сега само листенца съм откривала покрай плода. Камънье и дървье още не съм откривала.

Пак със закъснение, днес усвоихме една кутия от френските плодови макарони! Е, няма такъв кеф като лимоновите и тези с маракуя. Станах вечен фен на тези макарони!

Пилето комбо го сварих вчера. Малко кашесто ми идва месото, кой знае с какво е блъскана животинката...

Благодаря на тези, които ми пратиха код за гофретите с шоколад. Много ни харесват!

# 313
  • Mediterraneo
При нас чак до колекциониране не се стига, бързо се изяждат. 🙂 Иначе и аз познавам хора, които ги съхраняват на хладно, но извън хладилник.

Те и в магазина не се съхраняват в хладилник. На стелажа или директно в палета( Лидл).

# 314
Точно така, и на мен ми е някак по-спокойно, когато знам, че в хладилника имам поне кора с яйца.
Скрит текст:
Опаковка от 10 яйца вкъщи е точно едно хранене за четири човека. 🙂 Не че месото не ми е приоритет, но него или го купувам по-често от яйцата, или отива във фризера и не се задържат големи количества месо в хладилната част. 3 кори с яйца мога да поддържам спокойно в хладилника (имам място). По-лесно ми е да купя и съхранявам в хладилника 2-3 кори с яйца, отколкото еквивалента им в кутии по 6 или 10 броя. Сега имаме 2 кори с яйца, срокът на годност е 25.03.- дотогава ще сме забравили, че сме ги изяли. 🙂
Тарталета, така е за корите с яйца. Малките опаковки с в хладилната част.
Наирянка, аз камъни и листа не съм откривала в замразени вишни. Само костилки и част от клонче. 😁 Третото нещо от снимката, която бях показала, е парченце от костилка, не е камъче. 😃

Общи условия

Активация на акаунт