Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 043
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 555
Пратих ММ да мине на Лидл Раковска одеве, нито една бутилка олио не е имало. Чудна работа...
Какво му е чудното, по новините казаха, че станало 6лв. литъра...сигурно са го изкупили.
Е да, спекулата ще бъде в разгара си. Ако ще и 10 лв да стане, не ми пречи, консумираме много малко.
А колко пари е сега олиото в Лидл?

# 556
  • shumen
При нас си е заредено.Олио си има.

# 557
  • На изток от Ада
3 и нещо за литър. И 6,, нещо или 7 за 2 л. Има и при нас

# 558
Новата брошурка искам прясно сирене на 5лв промо, искам Сардините в консерва,  буркан гювеч промо.. а то станало 23:59

# 559
# 560
Ааа.. прясното сирене 6.39лв.. ама..ама то редовната му цена беше толкова бе лидълцииии

# 561
  • София
Благодаря за брошурата!
Мога да уважа английско-ирландската седмица заради млечните им, харесвам си ги и това си е, но най-вече ще отида за свинското филе, няма такава цена никъде, ще се заредя поне с три пакета, па ако ще да се разчуе, много се тачи  у дома

# 562
Започнаха да позареждат Лидълци...
Ама тези цени 😬😮
Докато му се чудя на контактния Грил...от 99 стана 135 лв.
Много бе...😄
Компютърните работи ще погледнем и потници на баткото ще заредим,  че от миналата пролет не са пускали😁

# 563
Ще си купя захар, понеже същата в пакет 5 кг в Била излиза на 1,79.
За първи път виждам спрея против залепване - хубав ли е?
Има ли отзиви за гофретника? Отдавна искам да купя.

# 564
Жива да не бях - дойдоха най-накрая тия потници и боксерки за младежи Wink Wink Wink  
И пак има от италианските вафлички ..ако някой не си е купил предишните няколко пъти.
Не съм особено впечатлена от брошурата ..пак гащи и потници ...и секси нощници ( За Св. Валентин не дойдоха,за 8-ми март също ...явно за 1-ва пролет ще да са ....).
По принцип ,така като гледам брошурата и набелязвам менюто другата седмица ....но сега за пореден път нещо не мога да го измисля ...нищо съблазнително.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 07:10 от paulieM

# 565
  • София
Май и другата седмица ще пропусна Лидл, скучна, поне за мен брошура.

Свършили сме олиото, ама като гледам колко е дефицитно, ще караме на зехтин Mr. Green

# 566
  • На изток от Ада
Клин и яке ще видя

# 567
Якетата май ще са...каквото е останало от предишното пускане...
Мини пърленките изглеждат много големи в брошурата 😆
Набелязах някои неща, но не много.
Мнение за сладкия чили сос може ли?🙂
Софи, май си се объркала за контактния грил, като че ли цена около 150 лв запомних аз и се чудех колко ли пък беше преди...😃
Може да се пречупя да пробвам свинските уши от петък...🤔🙂
Гофретникът би трябвало да е много хубав.

# 568
Май и другата седмица ще пропусна Лидл, скучна, поне за мен брошура.

Свършили сме олиото, ама като гледам колко е дефицитно, ще караме на зехтин Mr. Green
Така ще стане със зехтина. Вчера един пишман тарикат обЯснял, че Русия доставяла 60% от маслото и щяло да има дефицит. Горкият всичките в купа ги натика - олио, масло и мас. После ще се чуе че глътнал доброназорно новичок. "Големият брат" не обича спекулантите да си измиват ръцете с него Wink

# 569
  • София
Кифличките брьош и аз ги взех с купон. Младежът вкъщи опука половината пакет за една вечер Stuck Out Tongue Winking Eye.
От следващата брошура - харесвам им бельото и периодично зареждам от него, та ще се възползвам. На английските сирена не съм чак такъв фен, за разлика от френските, та се надявам да не пазарувам толкова, че тази седмица се престарах.

Общи условия

Активация на акаунт