Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 030
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 750
  • Буркина Фасо
Да. Мой приятел е техен служител. Каза : няма !
аз вчера казах, че сутринта нямаше нищо при положение, че вечерта "затворих магазина" с доста бутилки от 1 л.
през нощта се "изкупиха" Smiley

# 751
  • Бургас
Сигурно за да не се стига до бой и мелета!

# 752
Да. Мой приятел е техен служител. Каза : няма !
аз вчера казах, че сутринта нямаше нищо при положение, че вечерта "затворих магазина" с доста бутилки от 1 л.
през нощта се "изкупиха" Smiley

Четох вчера, да

# 753
Не тъжете за олиото. Сгответе си една леща с всичките й подправки или пък пилешка супа без да слагате грам олио. После проследете колко хора в домакинството ще забележат, че то липсва. За здравословни ползи въобще не отварям дума. Говоря само за вкус и дали е ощетен.

# 754
Аз на постни ястия слагам по малко олио, но на такива с месо - не, изобщо не се усеща да му липсва мазнина.

# 755
Постни можеш да обогатиш със смлян слънчоглед. Той е 3,50 лв/кг.

# 756
  • Sofia
Сигурно за да не се стига до бой и мелета!
Боя е, щото им се свиди и са малки количествата... а  искат и те като Хит, на 6.99лв.
Аз смятам утре мас да си взема и 7лв за олио не мисля да давам, да си го мажат на главите.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 19:37 от Morena

# 757
В Била се ползва гаранция цена, дават ви подобен продукт на цената от брошурата. Мисля че заредиха Бисер олио вчера.

# 758
Никога в пилешка супа не слагам олио.
Всъщност, ако е с пиле Росо трябва да се маха мазнина, варих сега тъкмо такова пилешко месо.
За леща- червената леща (лидълска вече вземам от година или повече, харесва ми) правя с лека запръжка в малко масло на лук, чесън и кимион, с която овкусявам сварената вече леща (с по-малко вода,да е като яхния , а не супа).

# 759
Това от Т маркет дпес - редовна цена, но с ограничена бройка

# 760
  • Велико Търново
Моя колежка от снабдяването на завода (хранително вкусова промишленост), вчера ми каза, че само за последните 5 дни е получавала на ден по два имейла от доставчици с увеличаване на цени на суровините. Спекула ясно, но колко ще стигне, накрая работодателите ще се бият в гърдите че си запазили работниците, които работят малко над мрз, а то няма да стига и за седмица хранене + сметки?
Извинявам се, но мисълта ми е пааруване и разумно хранене и живот - това според мен е редно да сторим. Да си намалим разхищенията на храна, да ограничим екзотиката и да си правим сметката.
За всичко това, да живее лидл Simple Smile хем разнообразие, хем и ефтинджос неща, доколкото може.
Дано и консуматорщината ни се превъзпита.... Ама надали Sad

# 761
А, едно време имаше купони - за олио, сирене, прах за пране. Това помня аз.

# 762
Аз помня купони за хляб и банани само по Коледа. Искрено се надявам, че никога няма да се върнат тези времена.

# 763
Искам да се върне брояча на похарчените суми при пазаруване и да достигам купони, липсва ми...сега е някакси..тъпо и скучно..
1ст цяла кутия 400гр бонбони..това беше върха... в последният ден късно вечерта го достигнах с 10ст отгоре, така се зарадвах..

# 764
  • София

Това тесто за пица в постоянния асортимент ли е? За пръв път взимам от него, бяха две в опаковка и стана супер пица. Бих заредила още поне 5 да имаме във фризера, но се замислих, че сигурно е било само за онази седмица..

Общи условия

Активация на акаунт