Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 422
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 005
Всички съвети са добре дошли. Глава няма ме заболи. Винаги научаваш нещо или си го припомняш/потвърждаваш. Никой не е всезнаещ. А темата се чете и от млади хора.
Това да се подиграваш на жена дала съвет, предупредила..говори много лошо

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 10:56 от Didity02

# 1 006
Вкъщи ягодите се изядоха за норматив /червени и сладки са/. Няма недоволни, но като цяло избягвам да ги купувам сега.
Скрит текст:
Въпреки, че февруарските гръцки ягоди ми харесват много повече на вкус, мисир и цвят от юнско-юлските сортове. Сега последните 2 години се появиха едни  септемрийско-октомврийски сортове ягоди /дребни на вид са/, които са просто прекрасни. Не са така воднисти и блудкави, а много сладки и ароматни, което на мен ми харесва най-много.

# 1 007
  • Велико Търново
Моля за помощ! Ако видите някъде яйцеварка днес/утре, моля вземете ми! Трябва да купя за подарък за РД, а ми се иска да бъде силвъркрест... Ако някоя види изостанала бройка нека пише на Лс.

# 1 008
skk007 ето ти вариант за друга https://www.technomarket.bg/sda-drugi-aksesoari/delimano-egg-master-pro-09180359, ако не се намери тази на Силвъркрест.

# 1 009
За тестото за пица , ето нагледно: преди печене, почти изпечена и на масата- трябва да се наблюдава да не стане твърда. В голямата тава на фурната е 1/2 пак. от двойния.
Скрит текст:

# 1 010
Супер изглежда. Не виждам кое му е бухнало, а аз борд на пица не харесвам. Май довечера пица ще се яде.

Защо в запечатани пакети с храна във фризера ми се появява лед? Конкретно - пакетите с мини еклери. Но не само.

Денилче, какъв е кашкавалът, много добре се е запекъл?

# 1 011
  • Бургас
Някой да ми даде актуална информация за великденските захаросани плодове в Лидл Бургас-Изгрев, моля! Вчера в Мол Галерия нищо не намерих, а специално за тях ходих.

# 1 012
Тестото е два пакета по 400 грама. Сурово изглежда по същия начин, като на снимката. Мислех, че трябва да се надигне при печене, понеже иначе ще е глетаво (извинявам се за определението, не знам дали се разбира - като недопечено тесто). Ще пробвам и останалото пакетче и ако пак не стане, приключвам с опитите.

# 1 013
Пека това тесто в много добре загрята фурна, като даже по-добри резултати се получават, ако пека само на долен реотан (имам такава опция). Не ми е оставало глетаво тестото досега. Понякога става малко по-хрупкаво, но точно такова и целя да бъде.

# 1 014
Сиропа с бъз и лимон много ми харесва. Аз обичам да в сладък. Лятото ще е чуден с лед .. ако не го отлистят до тогава

# 1 015
  • In transit
Благодаря на момичетата, които споделиха, че и калмарите от испанската седмица са намалени! Hug

Загледах бон филетата, ама ми се видяха от доста едри прасета и се въздържах. Има някакво ново сирене "Това е сиренето", на около 11+лв цена. Някой да го е пробвал?

Литълджемките бяха по левче. Пуснали са освен Биволското сърце(които не ми харесаха на вид), испански Сан Марцано...добре изглеждаха. Докато минавах покрай зеленчуците две служителки комуникираха по слушалките. Едната силно възмутено изпъшка "Тия домати край нямат...още колко сорта ще пуснат, не мога да ги запомня вече." Grinning

# 1 016
  • София
Тестото за пица и при мен става като на denyil на снимките, разкошно е, но трябва да се внимава да не се препече. Ще пробвам и аз само с един реотан другия път. Иначе аз пица като мекица не обичам, но пък моя мъж много е разочарован, че не бухва. Та, явно е до вкусове, но това определено "не бухва" замразеното. Довечера и аз ще стигна до Лидл НАЙ-НАКРАЯ, даже мисля да се набутам в този новия на Искърско шосе да не съм по-назад. И също не ми е ставало глетаво тестото, за разлика от моите лични жалки опити да замеся тесто за пица Disappointed

# 1 017
soul, кашкавала е този от 1.5кг-добре се представя при печене.( взех го в неделя следобед).
Някой търсеше четки за грим с несесер-това са наличните на Халите в София . Пак в този магазин има Калмари от намалените, а испанските са 5 и нещо.
Скрит текст:

# 1 018
Тестото при мен се получава най-добре ако след размразяване се остави да постои известно време на стайна температура (разстилам в тавата върху хартия, отгоре покрито с фолиото, в което е опаковано) и се пече 5-7 минути максимум в загрята фурна с вентилатор.

# 1 019
  • Плевен
Здравейте! Днес минах през Лидл за потници на по-голямото ми дете и се озовах с доста неща в количката - козметично огледало, четки за грим, стъклени купи Ернесто, безжичната мишка и още и още. Скоро не ми се беше случвало да вземам толкова джунджурии покрай хранителните. И за да не е само хвалба, може ли да дадете отзиви за ютиите, които са без кабел? Имаше много останали и на 24 лв май. Но се чудя като се махнат от поставката, горе долу след колко секунди трябва пак да се сложат и за колко време? Не съм ползвала такава, но все ги заглеждам. Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт