Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 115 428
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 990
  • Sofia
Купих тестото за пица, което е замразено, по две в пакет. Размразих половината напълно и правих пица, която изобщо не се надигна, стана твърда и едвам се ядеше. Пекох на предварително загрята на 200 фурна, признавам си, малко по-дълго, защото все очаквах да се надигне и накрая се препече. Кажете как го правите вие, че аз явно някъде греша.
За кое тесто за пица става въпрос?
Това което е намалено на 0.64 лв., 400гр.?
400г за две пици... трябва да са доста  малки...  Simple Smile
Като правя пица около 30см диаметър - само брашното ми е 220г  и около 150мл вода и олио... отиват към 400г.

# 991
може ли една баба и едно селско производство за мен? някой да ми метне, де.

# 992
Само аз ли прочетох, че gemmahazeld казва да купуваме ягоди, когато тези на село зреят, а не че трябва да се храним само с домашни, което е ясно, че няма как да стане.

# 993
Само аз ли прочетох, че gemmahazeld казва да купуваме ягоди, когато тези на село зреят, а не че трябва да се храним само с домашни, което е ясно, че няма как да стане.

ми все тая, пак ще се наредя за баба и производство. откъде, по ягодите, да знам откъде започват да зреят на село? ясно е, че сега не са никак ок, но то и тези в сезона не са върха на бора по магазините.

# 994
  • в кукувиче гнездо
Жената даде съвет, изядохте я. Ми яжте ягоди, никой не ви спира. От сто кладенеца вода се носят понякога.

# 995
Абсолютно. Типичното настървяване, ако някой сподели нещо, което вдига левъла. Да беше казала, че е оплюскала цял пакет бисквити на един дъх - много лайкове и искане на снимка. 😬

И аз се набутах с тези испански ягоди, не искам да ги готвя, но в някаква салата с други плодове трябва да ги сложа. Или да ги броя за зеленчук. 😁

# 996
първо, това са неща, които всеки ги знае. едва ли някой има илюзии какво купува. второ, темата не е за здравословно, според някой, хранене. хайде да не си споделяме предпочитанията непрекъснато - никой не се интересува и става досадно.
аз пък не докосвам почти ягоди, става ми зле и съм сигурна, че не са читави в почти всички случаи. развявам ли го?

# 997
Досадно е разтягането на 2 страници двата реда коментар и настървените обяснения защо не. Не съм засичала нито един потребител, който да не е правил спам. Кой каквото не го интересува, подминава.

# 998
чак пък две страници коментари,чак пък настървени....също като шокането на канчета под път и над път какви сме игноранти. и то е досадно.
 'ма който каквото иска да купува и консумира! непоискани съвети - мерси. 
специално за ягодите - вчера нарочно ги загледах, видяха ми се отвратителни. едва ли на вкус са по-различни от пластмаса.

# 999
Беше направен коментар за наличен в Лидл продукт извън сезона на база личен опит. Кой колко лично ще го приеме за неговите навици и още повече пък какво представлявал като човек...си е негов избор. Все още обсъждаме двата реда. И да, всеки е споделял лични навици и предпочитания. Но на мен не ми пречи да чета колко каси бира мисли да изпие човек през уикенда, примерно. Напротив, забавлява ме, намирам го за освежаващо темата. Характери.

# 1 000
Тестото за пица и при нас не бухва. Харесва ни за бърза вечеря и винаги имаме от него във фризера. Но и аз много внимавам да не забравя пицата малко повече във фурната, че наистина става трудно за дъвчене.

# 1 001
ясно е, че ставаше въпрос за споделяне на предпочитания /често едни и същи/ в натякващ стил или с превъзходство. и аз го правя /не мога да се спра да дудна, че еди какво си е с лош състав/, досадно е. осъзнавам.
айде либертатум, баси!
апропо, аз си поддържам искането за бабата и производството.

това тесто за пица въобще не ми харесва на мен. мисля, че то беше онова сладкото, бляк. охладеното е доста по-добре на вкус,  но пък е с кофти състав.

# 1 002
  • Sofia
Мен ако ме прочтете внимателно и с разбиране, а не просто да ме броите като коментирала ...

И освен това нали всеки има право да си каже мнението,  и всеки каквото не го интересува да подминава... Simple Smile  Всички едно и също правим... някои коментирахме едно мнение, други коментират нашите мнения...

# 1 003
А тестото за пица трябва ли да бухва? Преди време ми обясняваха, че блатът за пица трябвало да стои тънък и плосък. Не такъв, какъвто му бях свикнала в детството.

# 1 004
  • Sofia
А тестото за пица трябва ли да бухва? Преди време ми обясняваха, че блатът за пица трябвало да стои тънък и плосък. Не такъв, какъвто му бях свикнала в детството.
Нали тестото за пица е с мая, ще бухва.  Тънка е пицата/блатът от малко тесто, а бордът ще се образува от липсата на плънка върху тестото по края, иначе цялото тесто бухва, иначе би било степано.

Общи условия

Активация на акаунт